Președintele DDB, mesaj tranșant către Dorin Șerdean: ”Nu va mai conduce niciodată Dinamo! Să vină cu dovezi palpabile că a făcut ceva.” Oferta pe care i-au făcut-o suporterii principalului acționar

Christian LUȚĂ 23 Dec. 2022, 22:01 Liga 2
Președintele DDB, mesaj tranșant către Dorin Șerdean: ”Nu va mai conduce niciodată Dinamo! Să vină cu dovezi palpabile că a făcut ceva.” Oferta pe care i-au făcut-o suporterii principalului acționar

Eduard Ziriakus-Galan, președintele programului Doar Dinamo București (DDB), a reacționat împotriva lui Dorin Șerdean, acționarul majoritar al clubului Dinamo.

Reprezentantul asociației care a ținut echipa din ”Ștefan cel Mare” în viață în ultimii ani susține că patronul în acte al ”câinilor” nu va mai fi niciodată conducător de facto al clubului.

Ziriakus-Galan îl acuză pe Șerdean că a ”pus bețe în roate” celor care au încercat să salveze Dinamo și i-a solicitat să dovedească faptul că a acționat vreodată înspre binele clubului.

Eduard Ziriakus-Galan, atacat la adresa lui Dorin Șerdean

Președintele DDB susține că asociația suporterilor nu își dorește recuperarea banilor investiți în club și se urmărește doar evitarea falimentului și formarea unei structuri economice sănătoase.

”Banii ăia o să fie înapoi în club. Toți își doresc un club sănătos. Nimeni nu vrea banii înapoi, toată lumea vrea un club curat. Nu intrăm în faliment, atât timp cât am ținut clubul în viață 3 ani, din banii oamenilor. O să ducem clubul mai departe.

Faptul că mai există câteva relicve care vor răul nu înseamnă falimentul. Nu vorbesc de domnul Badea, o să o facem altă dată. Șerdean este proprietarul acestui club. El nu va mai conduce niciodată Dinamo. Cum ar putea să conducă? Noi și CS Dinamo suntem în simbioză. Mergem la handbal, mergem peste tot.

Singurii care pun bețe în roate sunt cei care vor ca Dinamo să moară. Dacă Șerdean nu dorea asta, făcea tot ce îi stă în putință să salveze. Să vină cu dovezi palpabile că a făcut ceva în ultimii doi ani”, a declarat Eduard Ziriakus-Galan, la DigiSport.

”Așteptăm un răspuns pentru oferta făcută de DDB!”

Ziriakus-Galan a venit cu detalii legate de oferta făcută de DDB pentru a cumpăra Dinamo și susține că, în acest moment, se așteaptă un răspuns din partea lui Dorin Șerdean.

”Noi i-am oferit lui Șerdean o provocare publică. Ce l-a împiedicat să facă același lucru și să împrumute clubul? (n.r. să vândă materiale cu logo-ul lui Dinamo). Avem nevoie de portar la Săftica. Știți cum e, noi ăștia din DDB lucrăm pe 0 lei, presupun că și el o să vină pe aceeași leafă.

Bănuiesc că are de recuperat din banii pe care îi are de adus. Așteptăm un răspuns pentru oferta făcută de DDB. 250.000 de cash, 100.000 de euro la semnătură. Mai rămânea și el cu 20 la sută. A răspuns, a zis: «Mă gândesc». Avem o funcție liberă, cea de portar la Săftica. O să colaborăm ca și până acum.

Noi am fost tot timpul foarte deschiși. Nu avem interese personale. Tot ce facem e voluntariat, munca e pentru club. Noi dăm bani, cum să luăm? Noi împrumutăm clubul, da. Cum putem să facem altfel dacă acționarul majoritar vrea falimentul și nu bagă bani. Dacă se va aproba planul după apel”, a mai spus președintele DDB, pentru sursa citată.

Tribunalul București a respins marți, 13 decembrie, planului de reorganizare modificat al clubului Dinamo, după ce Dorin Șerdean, Nicolae Badea și Cornel Țălnar au depus contestații și nu au fost de acord ca suporterii să preia pachetul majoritar de acțiuni.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-opteaza-pentru-stadionul-arcul-de-triumf-in-2023-dar-are-si-varianta-de-rezerva-noua-vlad-iacob-am-incercat-acolo-si-vom-incerca-iar-19256810

https://liga2.prosport.ro/seria-1/creste-tensiunea-in-interiorul-clubului-dinamo-si-presiunea-pe-serdean-sa-vanda-planul-de-reorganizare-e-in-aer-si-niciun-investitor-real-nu-e-dispus-sa-preia-echipa-in-actuala-situatie-19256802

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-nu-e-sigura-de-play-off-dar-ovidiu-burca-nu-o-vrea-pe-steaua-in-grupa-de-promovare-nu-mi-se-pare-in-spiritul-fair-play-ului-intr-o-cu-totul-alta-maniera-va-juca-impotriva-unei-rival-19256761

https://liga2.prosport.ro/seria-1/detalii-despre-noul-stadion-dinamo-19256716

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ddb-provocare-pentru-dorin-serdean-suntem-nerabdatori-sa-demonstreze-ca-nu-minte-si-nicolae-badea-e-invitat-la-acelasi-gest-19256565

Christian LUȚĂ 23 Dec. 2022, 22:01 Liga 2
Pe aceeași temă