Meciul amical Dinamo – CSM Slatina nu se mai dispută, dar ”câinii” vor ajunge la trei partide la rând anulate. A picat și testul cu Gloria Buzău

Andrei PASCU 30 Jan. 2023, 20:50 Liga 2
Meciul amical Dinamo – CSM Slatina nu se mai dispută, dar ”câinii” vor ajunge la trei partide la rând anulate. A picat și testul cu Gloria Buzău

Partida dintre Dinamo și CSM Slatina, de miercuri, nu va mai avea loc! Deși cele două formații aveau programată o confruntare test, înțelegerea a picat, se pare, din cauza oltenilor.

Dinamo ar fi vrut să dispute amicalul, așa cum era înțelegerea cu CSM Slatina, doar că trupa lui Daniel Oprescu s-a răzgândit din motive necunoscute și, conform Radio Dinamo 1948, nu va mai face deplasarea la București. De altfel, informația a fost confirmată, oarecum, chiar de CSM Slatina, care, în urma jocului cu Minerul Costești, primul din această iarnă, a tăiat Dinamo de pe listă când a venit vorba de următoarele amicale.

Dinamo, alte amicale anulate, cu CSM Slatina și Gloria Buzău!

Clubul nou-promovat în Liga 2 vara trecută a lăsat să treacă neobservat detaliul, precizând doar că următorul test este programat pentru data de 4 ianuarie, cu Cetatea Turnu Măgurele, formație din Liga 3.

Oficialii lui Dinamo au confirmat informația pentru sursa amintită, dar ”câinii” au în acest moment trei meciuri anulate în total! După ce partida cu Progresul Spartac, de săptămâna trecută, a fost anulată din cauza condițiilor meteo, iar duelul cu CSM Slatina nu va mai avea loc din cauza schimbărilor de planuri ale oltenilor, nici testul cu Gloria Buzău, din 4 februarie, nu mai stă în picioare.

Buzoienii au plecat din România recent, în Bulgaria, în cantonament, unde vor sta până pe 11 februarie, iar, în primă fază, amicalul cu Dinamo era programat în primele zile din luna următoare.

Dinamo are, acum, următorul amical pe 8 februarie

Astfel, dacă nu se vor găsi alte variante, Dinamo va juca următorul amical tocmai pe 8 februarie, când are partida de verificare cu ACS Muscelul Câmpulung Elite. Conform programului din acest moment, ”câinii” vor mai disputa, până la următorul meci din Liga 2, primul din 2023, alte două amicale apoi, cu Unirea Slobozia și Farul, pe 10 și 11 februarie.

Dinamo nu are un start prea bun în amicale, marcând doar o singură dată în testele disputate până acum, două la număr. După 0-0 cu CS Păulești, ”câinii” au făcut remiză, 1-1 cu CSO Plopeni, marcând prin Deniz Giafer, în minutul 90.

Cu toate acestea, chiar dacă nu a câștigat în fața unor formații din Liga 3, Ovidiu Burcă nu este interesat de rezultate, ci de modul în care arată echipa, de exprimare.

În acest moment nu ne interesează foarte mult rezultatele. Am avut un volum mare de lucru. Luni am avut două antrenamente tari, iar în aceste condiții pot spune că ne-am prezentat decent.

Chiar și așa, când joci la Dinamo nu există meciuri amicale. Încercăm să abordăm toate meciurile la victorie, chiar și cu acest grad de oboseală ridicat. Azi am pierdut o repriză, am câștigat una. Important e să ne prezentăm bine când trebuie”, a spus Burcă după partida cu CSO Plopeni.

Foto: Radio Dinamo 1948

https://liga2.prosport.ro/seria-1/merhaba-transmite-unirea-dej-din-antalya-echipa-clujeana-are-cea-mai-mica-delegatie-deplasata-dintre-formatiile-din-liga-2-plecate-in-cantonament-in-turcia-19259169

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-pierde-juaatori-de-la-o-zi-la-alta-19259160

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-o-achizitie-pentru-csm-slatina-a-cincea-in-aceasta-iarna-alexandru-silveanu-a-semnat-si-el-19259139

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-a-ajuns-din-cantonamentul-din-turcia-19259127

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-decolat-spre-antalya-cu-26-de-jucatori-ultima-achizitii-fiind-de-la-petrolul-busu-nu-mai-continua-cu-ilfovenii-la-care-n-au-ramas-nici-nita-si-gaspar-19259125

 

 

 

 

Andrei PASCU 30 Jan. 2023, 20:50 Liga 2
Pe aceeași temă