Dean Beța rămâne la CS Mioveni și pentru play-off, iar apoi se decide în privința ofertei de la Steaua: ”Am amânat un răspuns clar.” Chipirliu merge la ”militari” pentru ”suporterii minunați ai echipei”

Liga2.ro 06 Jun. 2020, 14:52 Liga 2
Dean Beța rămâne la CS Mioveni și pentru play-off, iar apoi se decide în privința ofertei de la Steaua: ”Am amânat un răspuns clar.” Chipirliu merge la ”militari” pentru ”suporterii minunați ai echipei”

Anunțat de Asociația Steliștilor ’47 ca și achiziționat de Steaua, fundașul Dean Beța (29 de ani) recunoaște că a fost ofertat de echipa antrenată de Daniel Oprița, însă susține că încă nu s-a decis dacă o va părăsi sau nu pe CS Mioveni, grupare la care este legitimat cel puțin până la finalul acestui sezon.

Dean Beța continuă cu CS Mioveni cel puțin până la finalul sezonului

Dean Beța (foto – alături de Daniel Oprița, când și antrenorul era la CS Mioveni) va continua să joace pentru CS Mioveni în play-off-ul Ligii 2, echipă alături de care are șansa de a promova în prima ligă, și în funcție de ceea ce va înregistra alături de argeșeni va lua o decizie dacă acceptă sau nu oferta de la Steaua.

”Nu am semnat cu Steaua. Au fost ceva discuții, de ceva vreme, dar am amânat un răspuns clar până după încheierea play-off-ului la nivelul eșalonului secund, unde sunt angrenat cu actuala mea echipă. Vreau să îmi duc la capăt cu o performanță majoră angajamentul cu CS Mioveni după care voi lua o decizie legată de viitorul meu fotbalistic”, a spus, pentru 100sport.ro, Dean Beța, care a purtat în dese rânduri banderola de căpitan la CS Mioveni.

Beța a fost dorit insistent în iarnă de CSM Reșița, însă a fost convins până la urmă să rămână la CS Mioveni, însă acum e dorit insistent de Daniel Oprița la Steaua, alături de care a jucat la Petrolul și apoi a fost antrenat de acesta la Juventus și CS Mioveni. Relația dintre cei doi este una specială, ținând cont și că Oprița îi este naș lui Beța, iar cei doi au o afacere comună la Reșița.

În acest sezon are 20 de meciuri pentru CS Mioveni, iar în cariera sa a mai jucat pentru Sportul Studențesc, club la care a și jucat în Liga 1.

Chipirliu lasă Buzăul pentru Steaua: ”Am ales Steaua pentru suporterii minunați ai acestei echipe”

În schimb, celălalt jucător dorit de Oprița la Steaua, Remus Bogdan Chipirliu (28 de ani), de la SCM Gloria Buzău (Liga 2), a recunoscut că merge la echipa bucureșteană aflată acum în Liga a 4-a.

”Am ales Steaua pentru suporterii minunați ai acestei echipe. Abia aștept să le dedic golurile mele. A contat, la fel de mult, și antrenorul Daniel Oprița, pe care îl apreciez foarte mult și alături de care am mai lucrat cu foarte bune rezultate”, a declarat, pentru aceeași sursă, Bogdan Chipirliu.

Chipirliu își încheia contractul cu SCM Gloria Buzău la finalul iunii iunie, iar conducerea clubului susține că nu i-ar mai fi propus prelungirea după acest sezon dezamăgitor pe care l-a avut jucătorul.

Atacantul gălățean a avut cel mai bun moment al carierei sale sub comanda lui Oprița. Se întâmpla în sezonul 2016/2017 al Ligii 2, atunci când cei doi erau la Juventus. Chipirliu înscria atunci 30 de goluri în 28 de meciuri, devenea golgheterul campionatului și ajuta echipa să promoveze în Liga 1.

După încheierea acelui sezon a plecat însă de la formația bucureșteană la Astra, unde a prins doar 139 de minute în cinci partide și a ajuns să evolueze la echipa secundă a giurgiuvenilor, în Liga 3. Din februarie 2019 a trecut la SCM Gloria Buzău, alături de care a promovat în Liga 2, însă în acest sezon a avut multe probleme de sănătate și a prins doar 10 jocuri, dar a înscris trei goluri. Buzoienii au intrat în vacanță acum până în ediția următoare a eșalonului secund, după ce sezonul a fost ”înghețat” ca urmare a pandemiei de COVID-19, astfel că Chipirliu e liber să ajungă la Steaua.

În cariera sa, Chipirliu a mai evoluat pentru Oțelul, Dunărea Galați, Fortuna Poiana Câmpina și a trecut și pe la ACS Poli Timișoara, unde nu a apucat să joace.

Chiar dacă a acceptat oferta Stelei, Remus Chipirliu nu are drept de joc pentru ”militari” în acest sezon, în eventualul play-off în care vor lupta pentru a fi campionii Ligii a 4-a, cât nici la barajul de promovare în Liga 3.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-isi-ia-doi-jucatori-din-liga-2-pentru-a-nu-avea-emotii-sa-devina-campioana-in-liga-4-si-sa-promoveze-in-liga-3-oprita-isi-aduce-inca-doi-fosti-elevi-de-la-juventus-19134508

https://liga2.prosport.ro/liga-4/amfb-a-decis-cum-se-stabileste-campioana-in-liga-a-4-a-bucuresti-steaua-intalneste-rapid-2-si-alte-doua-echipe-in-cursa-catre-barajul-de-promovare-in-liga-3-19134347

https://liga2.prosport.ro/liga-4/daniel-oprita-nu-da-inapoi-dupa-decizia-amfb-si-anunta-ca-steaua-se-va-pregati-in-continuare-daca-play-off-ul-e-regulamentar-nu-am-o-problema-cu-asta-vrea-sa-dispute-cateva-meciur-19134457

Liga2.ro 06 Jun. 2020, 14:52 Liga 2
Pe aceeași temă