Daniel Stanciu reacționează din nou la adresa lui Ciprian Marica, după nedisputarea restanței ”U” Cluj – Farul. ”E o prosteală pe faţă. M-aş simţi mai bine dacă m-ar prosti un tip inteligent”

Marius ANGHEL 08 Dec. 2020, 12:26 Liga 2
Daniel Stanciu reacționează din nou la adresa lui Ciprian Marica, după nedisputarea restanței ”U” Cluj - Farul. ”E o prosteală pe faţă. M-aş simţi mai bine dacă m-ar prosti un tip inteligent”

Reacțiile după meciul restant ”U” Cluj – Farul, nedisputat săptămâna trecută, sunt departe de a se încheia. Un nou comunicat al clubului ardelean, în care se adresa zece întrebări publice către adversari, a primit răspuns din partea lui Ciprian Marica, finanțatorul clubului Farul. Nemulțumit de vorbele fostului internațional, Daniel Stanciu, director executiv al ”U” Cluj, a avut o nouă replică, în care îl atacă încă o dată pe Marica.

Daniel Stanciu îl atacă din nou pe Marica: ”M-aş simţi mai bine dacă m-ar prosti un tip inteligent”

Chiar dacă spune că îl respectă pe omul și fostul fotbalist Marica, Stanciu îi transmite actualului finanțator al Farului că ”a rămas în urmă, într-un alt campionat, de nivel inferior” și că ”nu a ajuns la un nivel al maturităţii”. Conducătorul Universității se simte prostit pe față de Marica.

”Am citit azi o declaraţie a lui Ciprian Marica, e un om pe care îl respect, un fotbalist care a reprezentat cu cinste ţara. A jucat la echipe cât de cât bune din străinătate, dar continuă să intre în prostie şi să inducă în eroare. Eu am încercat să fiu diplomat şi mă gândeam să arunc prosopul.

Am vorbit cu Ciprian Marica săptămâna trecută, în ziua jocului. Dar văd că el continuă cu «incompetenţi». Ce ar fi trebuit să facem? Să angajăm o firmă de detectivi particulari, să-i păzim? Hai să spunem lucrurilor pe nume, n-au vrut să vină să joace!

Lucrurile par să degenereze. OK, zici: «Te-am păcălit, eşti mai prost, tac din gură», dar el continuă. Noi am emis un comunicat în care nu am atacat clubul Farul, am încercat să mergem pe prezumţia de nevinovăţie. Dar văd că Marica se crede pe teren, dar a rămas în urmă, într-un alt campionat, de nivel inferior. Nu a ajuns la un nivel al maturităţii. I-a făcut idioţi pe suporterii de la Universitatea Cluj, apoi incompetenţi.

Noi ne-am prezentat la meci, ei n-au venit. Ce ar fi trebuit să facem? Cu siguranţă, te simţi furat şi păcălit. E o prosteală pe faţă, nu e vorba neapărat de cele trei puncte. M-aş simţi mai bine dacă m-ar prosti un tip inteligent. Dar a ajuns unul care face pe antrenorul, dar n-a terminat BAC-ul, şi altul, săracul, i-a dat Dumnezeu un talent şi nişte bani. Parcă Farul e un exemplu de management în construcţia unui club în România”, a spus Daniel Stanciu la Fotbal Look, de la Look Sport.

”U” Cluj joacă astăzi, de la ora 16:45, pe teren propriu, cu Dunărea Călărași, în etapa a 15-a a Ligii 2, iar pe 11 decembrie, de la ora 16:00, are programată restanța cu Ripensia, tot casă, într-un meci ce contează pentru etapa a 13-a.

În acest moment, ”U” cluj e pe locul 13 în clasamentul Ligii 2, cu 17 puncte acumulate în 12 meciuri.

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto

Marius ANGHEL 08 Dec. 2020, 12:26 Liga 2
Pe aceeași temă