Jucătorii Slatinei, taxați de propriul antrenor după egalul cu Chindia. Daniel Oprescu voia victoria: ”Nu ştiu dacă o mai prindem în momente ca acesta”

Andrei PASCU 13 Aug. 2023, 13:11 Liga 2

CSM Slatina se anunță și în acest sezon o echipă redutabilă pe teren propriu, iar în etapa a 2-a de Liga 2, contra Chindiei Târgoviște, nu a pierdut și nu a primit gol. Oltenii au făcut 0-0 împotriva unei formații care vrea promovarea.

Daniel Oprescu a fost parțial mulțumit de jocul de sâmbătă, din runda secundă a diviziei a doua.

Daniel Oprescu, reacție după CSM Slatina – Chindia Târgoviște, 0-0

CSM Slatina spera la victorie în duelul cu trupa lui Dragoș Militaru, mai ales că, așa cum a remarcat Oprescu, Chindia Târgoviște nu s-a pus la punct și nu e la potențial maxim în acest moment. În contextul actual, ”principalul” oltenilor voia cele trei puncte, fiind cel mai bun moment în care echipa sa putea să bifeze surpriza.

Însă, Oprescu a declarat că este mulțumit că Slatina nu a primit gol, că a luat un punct și se menține fără eșec acum, după o victorie în prima etapă, 3-1 pe terenul formației CS Tunari.

  • CSM Slatina: Dincă – C-tin. Radu (Abel Stan 83′), Sălcianu, Mondragon, C. Toma – Ciocâlteu (Răsdan 64′), D. Toma, Sil. Matei (Țegle 64′), Marin – Doman (cpt.) – Val. Alexandru (Cl. Dragu 64′)
    Rezerve: Silveanu – Rob. Gherghe, Pisăru, Donca, D. Dragu

Daniel Oprescu nu crede că Slatina va mai prinde Chindia Târgoviște într-un astfel de moment

Nici CSM Slatina nu este la potențialul pe care îl dorește Daniel Oprescu, mai fiind de pus la punct anumite aspecte. Și formația olteană a făcut schimbări semnificative de lot comparativ cu sezonul 2022/2023 de Liga 2.

Nu mă mulţumeşte în totalitate rezultatul. Parţial, obiectivul a fost atins, în sensul că nu am primit gol, dar împreună cu jucătorii ne-am pus speranţe mari că o să câştigăm acest meci, tocmai pentru că era un moment favorabil.

Nu ştiu dacă o mai poţi prinde pe Chindia Târgovişte în momente de genul acesta. Adică, nu joacă încă ceea ce vor, plus că s-au reunit destul de târziu, au foarte mulţi jucători noi. E adevărat, şi noi avem, dar stăm mai bine la capitolul acesta.

Dar, eu am o vorbă, atunci când nu reuşeşti să câştigi, e important să nu pierzi, chiar dacă repriza a doua adversarii nu au ajuns foarte des la poarta noastră, iar noi am stat mai mult în jumătatea lor de teren, cred că totuşi rezultatul este echitabil.

Nu a fost simulare la Dorin Toma, dar nu-mi place sa vorbesc despre arbitraj, nu vorbesc nici despre faza din careu, aşa am procedat şi anul trecut.

Aş vrea ca arbitrajele să fie bune, sezonul trecut până la încheierea sezonului regulat au fost bune, în play-off şi play-out au început să apară probleme. Sper să fie arbitraje corecte

Echipa nu a ajuns la potenţialul la care ne dorim, pentru că şi la noi sunt mulţi jucători noi, dar până ajungem la ceea ce ne dorim, este important să faci puncte, pentru că aţi văzut, sunt echipe care se bat la promovare, care nu au reuşit asta”, a punctat Daniel Oprescu, citat de News Flux.

CSM Slatina mizează pe ”rezerve” în Turul 3 de Cupa României

În etapa a 3-a de Liga 2, săptămâna următoare, CSM Slatina va evolua pe terenul echipei Metaloglobus, care a adunat numai un punct până acum. A început sezonul cu eșec, 0-1 pe terenul formației CSC Șelimbăr, iar în runda a 2-a a bifat un 1-1, în deplasare, cu Steaua.

Însă, până atunci, miercuri, CSM Slatina va juca în Cupa României, în deplasare, cu CSM Alexandria. În partida din Cupa României, Oprescu va trimite pe teren jucătorii care au evoluat mai puțin în primele două etape de Liga 2.

Vom aborda Cupa României cu jucătorii care evoluează mai puţin, e normal să fie aşa. Avem un lot echilibrat, cum de foarte mulţi ani la Slatina nu a mai fost, oricare poate să intre rezervă şi oricare poate să intre titular, şi tocmai pentru că nu au jocuri în picioare, este normal să le dăm cât mai multe minute să joace, pentru ca în orice moment echipa poate să aibă nevoie de ei.

S-a văzut şi astăzi, în repriza a doua, jucătorii veniţi de pe bancă au intrat destul de bine”, a mai declarat Daniel Oprescu.

Foto: News Flux

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-targoviste-remiza-cu-csm-slatina-scor-0-0-19280211

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-in-etapa-a-2-a-din-liga-2-19279970

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-resita-primul-joc-de-liga-2-in-piatra-neamt-dupa-7-ani-19280280

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-deplasare-primul-esec-pentru-unirea-dej-cu-nastai-antrenor-19280272

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cosmin-stan-satisfacut-de-egalul-cu-corvinul-obtinut-de-dumbravita-19280268

https://liga2.prosport.ro/seria-1/selimbarul-s-a-detasat-pe-primul-loc-in-liga-2-dupa-victoria-cu-unirea-dej-claudiu-niculescu-sunt-multumit-dar-se-poate-si-mai-bine-de-atat-19280240

Andrei PASCU 13 Aug. 2023, 13:11 Liga 2
Pe aceeași temă