Dan Vasilică regretă că ”FC U” Craiova n-a putut obține o victorie la Timișoara pentru Adrian Mititelu: ”Este inima acestei echipe și ne doream să-i oferim cu toții o consolare”

Anda DELIU 07 Nov. 2020, 20:36 Liga 2

”FC U” Craiova a obținut un rezultat de egalitate, scor 0-0, pe terenului lui ASU Poli Timișoara, primul joc după vestea-șoc a arestării patronului Adrian Mititelu. Dan Vasilică a precizat și că, din acest motiv, echipa are marele regret că nu a câștigat, dar, și așa, punctul este util în economia clasamentului.

Vasilică spune că e bine că ”zestrea” de puncte a crescut și Craiova rămâne pe primul loc în Liga 2 și după etapa a 11-a. ”Am dominat, cred, nu doar în prima parte. Am dominat și pe final. Au fost două ocazii ale adversarului rezultate pe un contraatac, pe presiunea noastră. Până la urmă, este un punct câștigat. Orice punct se adună în clasament și ne ține acolo în față și nu îi permite adversarului de astăzi să se apropie periculos. Ne-am îndeplinit primul obiectiv, acela de a pleca neînvinși. Apoi, am făcut tot ce am putut să obținem al doilea obiectiv, victoria. Nu am reușit”, a declarat antrenorul interimar al oltenilor.

Victoria ar fi fost cadou pentru Mititelu

Formația alb-albastră ar fi vrut să câștige la Timișoara, la două zile de la arestarea patronului, tocmai pentru a-i dedica succesul. Rămâne speranța să-i dedice, în luna mai, promovarea în Liga 1.

”Jucătorii s-au motivat suplimentar. Își doreau foarte mult. Supărarea de aceea este, deoarece ne doream cu toții foarte mult, nu doar jucătorii, să-i oferim o consolare. Știm ce reprezintă. Este inima acestei echipe și ne doream că-i oferim cu toții o consolare în momentele acestea dificile prin care trece. Nu am reușit în totalitate. Sperăm să facem acest lucru prin obiectivul principal, acela de a promova”, a mai adăugat Vasilică.

După două remize consecutive la scorul de 0-0, ”FC U” Craiova ajunge la 22 de puncte acumulate în zece meciuri desfășurate în 11 etape și se menține pe locul 1 în Liga 2, la două puncte peste Dunărea Călărași și ASU Poli.

În runda a 12-a, echipa olteană joacă pe teren propriu, la Severin, duminică, de la ora 19:00, cu SCM Gloria Buzău.

Foto: Leczki Jozsi și Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/derby-fara-goluri-la-poli-craiova-oltenii-au-dominat-autoritar-dar-steril-iar-axente-a-bifat-o-noua-ratare-monumentala-una-care-putea-urca-echipa-timisoreana-pe-locul-1-in-liga-2-19156489

https://liga2.prosport.ro/seria-1/octavian-benga-dupa-remiza-cu-craiova-si-sansa-ratata-de-asu-poli-de-a-deveni-lider-in-liga-2-unii-jucatori-au-iesit-din-presiunea-derbyului-si-a-fost-un-echilibru-total-19156519

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-11-doar-cinci-meciuri-se-joaca-de-la-ora-1100-dupa-ce-doua-au-fost-amanate-de-la-ora-1200-se-joaca-derby-ul-asu-poli-fc-u-craiova-19156349

Anda DELIU 07 Nov. 2020, 20:36 Liga 2
Pe aceeași temă