Dan Alexa a demisionat de la ASU Poli după înfrângerea cu CS Mioveni. L-au lucrat jucătorii? ”Nu vreau să ajung să dau eu afară pe cineva”

Anda DELIU 19 Apr. 2021, 18:22 Liga 2

Dan Alexa și-a anunțat demisia în direct, la flash-interviu, după finalul meciului CS Mioveni – ASU Politehnica Timișoara, scor 4-0, joc din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 2.

Dan Alexa pleacă de la ASU Poli, cel puțin din postura de antrenor, după ce timișorenii au pierdut la Mioveni. Cei mai experimentați jucători au făcut greșeli mari, iar Alexa a spus că renunță, pentru că, altfel, ar trebui să dea afară dintre fotbaliști!

”Chirurgul” a lăsat să se înțeleagă că e posibil să rămână manager. ”Nu pot să reconstruiesc echipa din temelii. Eu respect fotbalistul, respect jucătorul, respect anii, respect trecutul. Sunt jucători care au caracter foarte bun și nu vreau să ajung să dau eu afară pe cineva! Așa mai bine plec eu și Poli nu va muri.Pentru că o să fiu lângă echipa asta. Este viața mea”, a spus Alexa, la microfonul DigiSport, imediat după finalul meciului.

Alexa rămâne lângă viitorul antrenor

Alexa a și spus că va fi alături de cel care va veni. ”Să dea Dumnezeu. O să fiu lângă el cu tot ce pot. E un moment în care altă variantă nu e Și eu sunt dezamăgit de rezultat, mi-am dorit promovarea. Mereu am fost un antrenor care mi-am fixat obiective îndrăznețe”, a mai punctat antrenorul demisionar.

Nu avea de ales!

În vară, după egalul din prima etapă cu Mioveni, Alexa le-a spus în vestiarul jucătorilor că Poli se poate bate la promovare. De atunci s-a implicat în asta, inclusiv cu ideea ca Octavian Benga să se sfătuiască cu el, sau cu un sponsor. Se pare că nu a fost suficient!

”În vară când mai erau 13 jucători am fost locomotiva care am zis «Gata, promovăm anul acesta!». S-au întâmplat niște lucruri incredibile. Cu efortul tuturor. Am ieșit din obiectiv. Erau două variante: reconstrucție în momentul acesta sau să plec eu. Și am ales să plec eu”, a mai spus Alexa la finalul meciului cu CS Mioveni.

ASU Poli e pe locul 6, ultimul în play-off-ul Ligii 2, după patru etape, cu 33 de puncte, la fel ca FK Csikszereda, care are un golaveraj mai bun. În etapa următoare, ASU Poli joacă pe teren propriu (24 aprilie, ora 12:30) tocmai cu FK Csikszereda.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Anda DELIU 19 Apr. 2021, 18:22 Liga 2
Pe aceeași temă