Miroslava bate tot în amicale. Știința s-a impus la scor pe terenul Romanului. Taciuc și-a făcut simțită prezența pe teren cu o „dublă”

Miroslava bate tot în amicale. Știința s-a impus la scor pe terenul Romanului.** Taciuc și-a făcut simțită prezența pe teren cu o

Știința Miroslava continuă să defileze în amicale. Echipa lui Adrian Kerezsy s-a impus astăzi, cu scorul de 5-1 (1-0), pe terenul formației de Liga a 3-a CSM Roman, în primul meci amical disputat după revenirea din cantonamentul de la Tărlungeni.

Știința a deschis scorul prin Eduard Sandu, în minutul 22, iar, în repriza secundă, Alexandru Taciuc și Valentin Buhăcianu au reușit câte o dublă.

Revenit de două zile de la CSM Poli Iași, Taciuc a intrat la pauză și și-a făcut simțită prezența pe teren, reușind o dublă în doar cinci minute (46 și 51). Buhăcianu a dus scorul la 4-0, în minutul 62 și tot el a închis tabela cu un gol din penalty (79).

Golul de onoare al gazdelor a fost marcat în minutul 90.

Antrenorul Adrian Kerezsy a început meciul cu următoarea formulă: Țintea – Iovu, Moisi, Seb. Bucur, Agrigoroaei – H. Crișan, Asăvoaei, Nemțanu, Ed. Sandu – Țapu, Al. Marin. Pe parcursul partidei au mai intrat: Turiță – Andr. Chindriș, Milea, Viorică, Cărăruș, Căruță, Taciuc și Buhăcianu.

Vineri, 9 februarie, Știința Miroslava va juca un nou amical, cu Aerostar Bacău. Meciul se va disputa pe terenul de la Miroslava, de la ora 12:00.

Știința Miroslava a câștigat toate meciurile amicale disputate până acum în perioada de pregătire: 12-2 cu LPS Iași, 1-0 cu AFC Hărman, 1-0 cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc și 7-1 cu Precizia Săcele.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Știința Miroslava

Pe aceeași temă