Au retrogradat cu Miroslava, iar CSM Poli Iași s-a dispensat de ei

Au retrogradat cu Miroslava,** iar CSM Poli Iași s-a dispensat de ei

Evoluțiile neconvingătoare ale tinerilor jucători Alexandru Taciuc (22 de ani) și Andu Moisi (21 de ani) la Știința Miroslava, în sezonul de Liga 2 recent încheiat, nu au rămas fără ecou în Copou. Împrumutați în iarnă la Miroslava pentru a ajuta echipa de ligă secundă să se salveze de la retrogradare, cei doi jucători au făcut un sezon slab, în nota echipei, iar antrenorul Flavius Stoican a decis să nu-i mai reprimească în lotul lărgit al lui CSM Poli Iași.

În aceste condiții, după o discuție cu tehnicianul echipei ieșene, noul director sportiv Tibor Selymes a anunțat că a ajuns la un acord cu jucătorii în cauză privind rezilierea contractelor.

„Am avut o discuție cu Flavius Stoican, dânsul mi-a transmis că nu se mai bazează pe jucătorii Alexandru Taciuc și Andu Moisi, care au evoluat în sezonul trecut sub formă de împrumut la Știința Miroslava și am decis să ne despărțim. Am ajuns la un acord cu cei doi jucători și am reziliat contractele”, a declarat directorul sportiv Tibor Selymes.

Andu Moisi (21 de ani) a venit la CSM Poli Iași în vara anului trecut, de la Miroslava și a semnat cu clubul din Copou pe un an, cu opțiune de prelungire, în timp ce Alex Taciuc (22 de ani) mai avea contract încă doi ani și jumătate. Mijlocașul ieșean a semnat cu CSM Poli în iarnă, pe o perioadă de trei sezoane, dar antrenorul Flavius Stoican a decis, după cantonamentul din Antalya, să-l împrumute pe mijlocaș în eșalonul secund, tot la Miroslava.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă