Dacia Unirea Brăila a stabilit data la care reia antrenamentele. Nou-promovata va organiza și un cantonament în care va disputa șase amicale

Răzvan STÎNGĂ 17 Jun. 2021, 14:15 Liga 2
Dacia Unirea Brăila a stabilit data la care reia antrenamentele. Nou-promovata va organiza și un cantonament în care va disputa șase amicale

Florentin Petre le mai dă câteva zile de respiro jucătorilor săi, după ce au reușit să promoveze Dacia Unirea Brăila în Liga 2. Deși câteva echipe au dat deja drumul la treabă, brăilenii demarează primele antrenamente începând cu data de 21 iunie. Florentin Petre a stabilit și o perioadă de cantonament.

Dacia Unirea Brăila va disputa șase meciuri amicale în cantonament 

Stagiul de pregătire centralizat a fost programat pentru perioada 5-16 iulie. Deocamdată, Dacia Unirea Brăila nu a anunțat locația unde va avea loc, dar cert este că acolo va disputa și câteva meciuri amicale. Nu mai puțin de șase partide de verificare va organiza nou-promovata în respectivul cantonament.

”Reunirea lotului
Stafful tehnic a stabilit reunirea echipei noastre, în vederea pregătirii noul sezon competițională din Liga 2, luni – 21.06.2021, la Stadionul Municipal Brăila!
Liga 2 va debuta pe 31.07.2021, echipa noastră urmând că până atunci să desfășoare 6 partide amicale, iar în perioada 5-16 Iulie avem programat cantonamentul premergător noului sezon!
Forza DUB”
, a anunțat Dacia Unirea Brăila.

Dacia Unirea Brăila se pregătește să revină pe arena din Brăila 

Iată că Dacia Unirea Brăila va reveni, așa cum a promis după promovarea în Liga 2, pe stadionul din localitate. Zilele trecute, se aducea în atenția publică faptul că vor avea loc anumite demersuri pentru obținerea Certificatului de Securitate, pentru ca echipa să poată juca și partidele din campionat acolo.

Sezonul trecut, echipa pregătită de Florentin Petre a disputat partidele de acasă pe stadionul de la Însurăței.

Nu vor fi lucrări de amploare, din moment ce tot stadionul, în ansamblu, urmează să intre într-un proces complex de reabilitare și modernizare, astfel încât să poată fi folosit de toate echipele, private sau publice, de la școli sau licee, în baza unui regulament corelat la competițiile locale și naționale”, declara primarul Brăilei, Marian Dragomir.

Pentru Stadionul Municipal Brăila se are în vedere, conform autorităților de acolo, un program amplu de reabilitare, dar care va începe peste ceva timp. De îndată ce lucrările vor fi demarate, Dacia Unirea Brăila ar urma să se mute din nou, de această dată pe Stadionul Progresul din Brăila.

Foto: Dacia Unirea Brăila

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 17 Jun. 2021, 14:15 Liga 2
Pe aceeași temă