Viitorul Pandurii a aflat data la care își va cunoaște adversarul din semifinalele Cupei României

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Mar. 2021, 10:17 Cupa
Viitorul Pandurii a aflat data la care își va cunoaște adversarul din semifinalele Cupei României

Actuala ediție a Cupei României, 2020/2021, a ajuns în faza semifinalelor, iar printre ultimele patru echipe rămase în competiția KO se află și o divizionară secundă. Viitorul Pandurii Târgu Jiu a trecut în sferturi de o altă echipă din Liga 2, ”U” Cluj, astfel că acum se află la cel mai înalt punct al scurtei sale existențe.

În semifinale s-au mai calificat trei echipe din Liga 1, Universitatea Craiova, Astra și Dinamo, ultimele două după ce au învins formații din Liga 2, Petrolul, respectiv Dunărea Călărași.

Tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor din semifinalele Cupei României are loc în data de 16 martie

Cele patru cluburi ajunse în faza semifinalelor Cupei României își vor afla adversarul în urma unei trageri la sorți care va avea loc marți, 16 martie, de la ora 11:00, în sala ”Nicolae Dobrin” a Casei Fotbalului. Toate echipele vor fi repartizate într-o singură urnă, astfel că divizionara secundă Viitorul Pandurii poate întâlni pe oricine dintre Dinamo, Astra sau U Craiova.

Cele două jocuri care vor rezulta în urma tragerii la sorți se vor desfăşura în sistem tur – retur, prima echipă extrasă fiind organizatoarea manșei tur.

Semifinalele Cupei României vor avea loc în perioada 13-15 aprilie, turul, respectiv 11-13 mai, returul.

Conform regulamentului, la jocurile disputate în manşă dublă, dacă după disputarea celor două partide egalitatea se menţine (la puncte şi golaveraj), golurile marcate în deplasare contează dublu, fiind declarată câştigătoare echipa cu cel mai bun golaveraj. Dacă şi în aceste condiţii egalitatea persistă, se vor desfășura reprize de prelungiri și, apoi, lovituri de departajare, dacă va fi cazul.

REZULTATELE TURULUI 1, 2, 3, 4, 16-imile, 8-imile și sferturile Cupei României

Foto: Flaviu Buboi / Sport Pictures

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Mar. 2021, 10:17 Cupa
Pe aceeași temă