CS Mioveni a avut noroc la tragerea la sorți pentru aflarea adversarului din sferturile Cupei României. Argeșenii întâlnesc una dintre cele mai slabe echipe calificate în această fază

Marius ANGHEL 13 Feb. 2017, 13:23 Cupa
CS Mioveni a avut noroc la tragerea la sorți pentru aflarea adversarului din sferturile Cupei României.** Argeșenii întâlnesc una dintre cele mai slabe echipe calificate în această fază

Singura echipă din Liga 2 rămasă în actuala ediție a Cupei României, CS Mioveni, și-a aflat astăzi adversarul din sferturile de finală. Gruparea argeșeană care în această ediție a Cupei a eliminat CS Păulești, Olimpia Satu Mare și FC Steaua București a avut noroc la tragerea la sorți și a picat contra unuia dintre cei mai accesibili adversari pe care îi putea întâlni. CS Mioveni a evitat echipe pe val ca FC Viitorul, CS U Craiova, Astra, Dinamo sau CFR Cluj și a picat să joace cu FC Voluntari, a 10-a clasată din Liga 1.

Cele șapte echipe din Liga 1, cât și singura reprezentantă a eșalonului secund rămasă în competiție au fost introduse într-o singură urnă după ce, conform regulamentului, echipele din a doua urnă valorică au promovat în prima învingând un oponent superior categoriei din care făceau parte.

Meciurile din sferturile de finală se vor disputa într-o singură manșă, în perioada 28-30 martie 2017, în funcție de opțiunile pentru televizare, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasate la finalul sezonului precedent.

Programul complet al meciurilor din sferturile de finală ale Cupei României este următorul:

FC Viitorul – AFC Astra
CS U Craiova – Dinamo
CS Mioveni – FC Voluntari
ACS Poli Timișoara – CFR Cluj

S-au stabilit meciurile și sferturilor Cupei României U17 și U19

Tot astăzi a avut loc și tragerea la sorți a sferturilor Cupei României la juniori Under 17, respectiv Under 19. De altfel, pe 27 mai 2017, finala Cupei României U19 se va disputa în deschiderea meciului în care se întâlnesc seniorii.

În cazul ambelor competiții de juniori, prima echipă extrasă va fi gazdă în jocul programat pe 11 martie. Odată cu stabilirea sferturilor Cupei României U17 și U19 cunoaștem și împerecherea pentru semifinale (sfert 1 vs sfert 2 și sfert 3 vs sfert 4). Câștigătoarele sferturilor 1 și 3 vor fi gazde în prima manșă a penultimului act. Semifinalele sunt programate pe 22 martie (tur), respectiv 5 aprilie (retur). Finala U17 va avea loc la finalul lunii mai.

Programul sferturilor de finală ale Cupei României U19:

ACS Poli Timișoara – UTA Bătrâna Doamnă
CSM Politehnica Iași – CFR Cluj
Dinamo – CSS Slatina
FC Steaua București – Viitorul Constanța

Programul sferturilor de finală ale Cupei României U17:

Regal Sport Club „Ferdinand I” – CSS Slatina
CSM Politehnica Iași – Dinamo
FC Ardealul Cluj – LPS Iolanda Balaș Buzău
Pandurii Târgu Jiu – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc

Marius ANGHEL 13 Feb. 2017, 13:23 Cupa
Pe aceeași temă