CSM Slatina vrea prima victorie în deplasare pe teren, la ultimul meci al anului. Mircea Voicu, extrem de încrezător înaintea jocului cu Concordia Chiajna: ”Toată lumea e pregătită”

Răzvan STÎNGĂ 04 Dec. 2020, 16:49 Liga 2
CSM Slatina vrea prima victorie în deplasare pe teren, la ultimul meci al anului. Mircea Voicu, extrem de încrezător înaintea jocului cu Concordia Chiajna: ”Toată lumea e pregătită”

CSM Slatina s-a descurcat bine în primul meci cu interimarul Mircea Voicu pe banca tehnică. Omul care i-a luat locul, momentan, vechiului antrenorului Mihai Ianovschi, căruia i s-a reziliat contractul, a reușit să aducă trei puncte oltenilor. Slătinenii s-au impus cu 2-1 runda trecută cu Turris Oltul, lucru pe care vor să îl repete și în etapa a 15-a, ultima a anului, cu Concordia Chiajna.

Mircea Voicu: ”Toată lumea este pregătită pentru a obţine un rezultat favorabil” 

Partida are loc în deplasare pentru CSM Slatina, care vrea să obțină primul succes afară, pe teren. Până acum a reușit să câștige doar confruntarea de la Slobozia, cu Unirea, dar la ”masa verde”. Mircea Voicu este extrem de încrezător în cazul unui succes.

Doza de optimism e dată și prin prisma locurilor din clasament. CSM Slatina stă mai bine decât Concordia Chiajna, deși aceasta din urmă avea planuri mari la începutul sezonului, promovarea, făcând în vară mai multe transferuri cu nume.

”Plecăm cu gândul să obţinem prima victorie în deplasare, să legăm astfel două rezultate pozitive. Băieţii sunt motivaţi, s-au antrenat bine, sperăm să obţinem cele trei puncte. Este pentru prima dată când lotul este complet, nu avem probleme medicale, toată lumea este pregătită pentru a obţine un rezultat favorabil”, a precizat Mircea Voicu, citat de Gazeta nouă.

CSM Slatina, trei victorii în ultimele cinci meciuri, Concordia Chiajna una singură în 10 etape 

CSM Slatina este acum pe locul 14 în Liga 2, cu 16 puncte obținute după disputarea a 13 partide. În ultimele cinci runde din campionat a adunat trei victorii (1-0 cu Metaloglobus, 3-0 la ”masa verde” cu Unirea Slobozia, 2-1 cu Turris Oltul) și două înfrângeri (0-2 cu SCM Gloria Buzău, 1-2 cu Pandurii).

Concordia Chiajna este antepenultima, locul 19, cu doar 12 puncte în 14 partide. În spatele ei mai sunt doar Aerostar Bacău, 8 puncte, și Pandurii, 7 puncte. În ultimele 10 mecuri din campionat, ilfovenii au câștigat doar un meci, 2-1 cu Dunărea Călărași.

Foto: Turris Oltul Turnu Măgurele și News Flux

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 04 Dec. 2020, 16:49 Liga 2
Pe aceeași temă