CSM Slatina continuă să aibă probleme în atac, iar Daniel Oprescu a remarcat detaliul și după partida cu Unirea Slobozia: ”Ne îndeplinim obiectivul, apoi discutăm despre ce vom face din vară”

Răzvan STÎNGĂ 02 Apr. 2023, 14:19 Liga 2

CSM Slatina a ajuns la trei meciuri fără victorie în Liga 2, sâmbătă, în etapa a 2-a a play-out-ului, făcând remiză cu Unirea Slobozia, pe teren propriu, 0-0. Oltenii au acumulat primul punct în Grupa A pentru evitarea retrogradării, anterior cedând duelul cu FK Miercurea Ciuc.

CSM Slatina, rezultat de egalitate cu Unirea Slobozia, pe teren propriu

CSM Slatina e, totuși, la șase puncte peste locul de baraj al grupei, astfel că e greu de crezut că va avea emoțiile unei reveniri imediate în Liga 3, după un singur sezon petrecut în campionatul diviziei a doua. Atacul a dat bătăi de cap și în confruntarea cu Unirea Slobozia, așa cum a afirmat antrenorul Daniel Oprescu.

  • CSM Slatina: I. Pop – C-tin. Radu, Sălcianu, Gherghe (M. Manea 53’), Pisăru – D. Toma, Trașcu – Dav. Oprescu (Mitran 77’), Doman (cpt.), Leață (M. Danciu 61’) – Plokhotnyuk (Cr. Dinu 61’)
    Rezerve neutilizate: Silveanu – L. Nițu, Anghelina, Al. Dinu, Ciocâlteu

După partida de la Slatina, Oprescu a evidențiat iar faptul că jucătorii săi nu sunt exacți la finalizare, făcând din echipa lui una dintre cele mai slabe la capitolul goluri marcate în sezonul regular.

Daniel Oprescu, impresii după CSM Slatina – Unirea Slobozia

CSM Slatina a punctat de numai 18 ori în 19 confruntări din întrecerea regulară, nici măcar o medie de un gol pe meci, dar a fost ”salvată” de apărare, care a încasat numai 11 goluri, cea mai bună din Liga 2.

Daniel Oprescu încearcă să observe de acum ce poate modifica pentru ca Slatina să nu mai aibă de suferit în atac, dar lucruri concrete va face după terminarea sezonului. E posibil să apară schimbări semnificative în zona respectivă.

Nu pot să spun că sunt mulțumit, am avut în repriza a doua două-trei ocazii foarte mari, chiar singuri cu portarul, pe care trebuia să le fructificăm. Avem o nemulțumire față de atac, dar lucrăm în continuare la acest capitol, sper ca la finalul campionatului să reușim să îmbunătățim.

Așteptările erau mai mari, pentru că am avut ocazii foarte mari în repriza a doua, în situația în care adversarii nu au avut ocazie în repriza a doua. Nu am fructificat, ultima pasă și finalizarea au lăsat de dorit.

(N.r. – Despre problemele din atac) Trebuie să ne îndeplinim obiectivul, iar apoi discutăm și despre ce vom face din vară. Nu vreau să pun căruța înaintea cailor”, a spus Daniel Oprescu la Metropola TV.

CSM Slatina a revenit pe podium în Grupa A a play-out-ului Ligii 2

CSM Slatina a coborât o poziție în Grupa A a play-out-ului Ligii 2, în urma primei runde, după eșecul cu FK Miercurea Ciuc, scor 0-2. Însă, după remiza cu Unirea Slobozia a revenit pe locul 3, trecând peste CS Comunal Șelimbăr cu un punct, 28 la 27 de puncte. Sibienii nu au jucat în runda a 2-a, fiind desemnați să stea, disputând chiar și un meci amical, cu Steaua, în care s-au impus cu 1-0.

În runda a 3-a, CSM Slatina va întâlni chiar CS Comunal Șelimbăr, pe teren advers. Oltenii au trei meciuri la rând fără victorie. Pe lângă rezultatele din play-out, în ultima rundă a sezonului regular au făcut o remiză, 1-1, cu Unirea Dej, pe teren propriu.

Foto: News Flux

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minaur-baia-mare-remiza-cu-metaloglobus-19265240

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-fk-miercurea-ciuc-se-joaca-de-la-ora-1100-ambele-echipe-au-antrenori-noi-pe-paul-codrea-respectiv-robert-ilyes-19265197

https://liga2.prosport.ro/seria-1/o-pacaleala-de-echipa-unirea-constanta-a-pierdut-la-scor-de-maidan-partida-de-la-targu-jiu-dacian-nastai-concluzii-dupa-macelul-cu-viitorul-pandurii-19265191

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-plouat-cu-goluri-la-targu-jiu-viitorul-pandurii-s-a-distrat-cu-modesta-unirea-constanta-dar-calin-cojocaru-are-si-motive-de-nemultumire-19265163

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-a-pierdut-cu-dumbravita-si-are-o-viata-tot-mai-complicata-iulian-muntean-pana-la-ultima-picatura-o-sa-incercam-sa-ne-salvam-19265160

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-2-din-play-out-cinci-jocuri-au-startul-la-ora-1100-partidele-extrem-de-importante-in-privinta-evitarii-retrogradarii-au-loc-la-bucuresti-dumbravita-si-buftea-19264971

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 02 Apr. 2023, 14:19 Liga 2
Pe aceeași temă