CSM Slatina nu pierde timpul și se reunește în primele zile din 2023. Daniel Oprescu a stabilit cantonamentul și ”multe meciuri amicale”

Răzvan STÎNGĂ 11 Dec. 2022, 14:18 Liga 2
CSM Slatina nu pierde timpul și se reunește în primele zile din 2023. Daniel Oprescu a stabilit cantonamentul și ”multe meciuri amicale”

CSM Slatina a decis, în mare parte, cum va decurge perioada de pregătire, când va avea loc reunirea, dar și unde va fi desfășurat cantonamentul premergător reluării Ligii 2. Oltenii se vor întâlni foarte repede în 2023, încă din 4 ianuarie, iar ulterior vor merge într-un stagiu de pregătire pe plan intern.

CSM Slatina, reunire la 4 ianuarie și cantonament la Cheile Grădiștei

Antrenorul Daniel Oprescu a anunțat ce planuri are pentru perioada de pregătire, stabilind, după cum a declarat, multe meciuri amicale pentru jucătorii săi, pentru a fi cât mai bine la primul duel oficial din următorul an, din campionat, cu SC Oțelul.

La o săptămână de la reunire, SCM Slatina va merge într-un cantonament în România, la Cheile Grădiștei, Daniel Oprescu fiind personal să vadă condițiile pe care le vor avea jucătorii săi, dar și cum se pot organiza meciurile amicale pe care le ia în calcul.

Am intrat în vacanță și ne vom reuni pe 4 ianuarie, iar pe 13 vom merge în cantonament la Cheile Grădiștei, la Fundata. S-a rezolvat în această săptămână, am mers acolo să vedem cum sunt terenurile și cum se vor prezenta pentru perioada de cantonament, după care foarte multe meciuri de pregătire până la începutul campionatului.

Sperăm ca până la meciul cu Oțelul Galați, din Liga 2, să fim în cea mai bună formă și cred că vom fi”, a spus Daniel Oprescu la Metropola TV.

CSM Slatina mai pregătește și alte veniri până la reunire. Până acum, oltenii l-au legitimat pe Mykhaylo Plokhotnyuk

Antrenorul formației din județul Olt a accentuat faptul că la echipa sa vor mai veni jucători, chiar dacă salvarea de la retrogradare nu pare a fi un obiectiv care ”arde”, ținând cont de faptul că este la mijlocul clasamentului de Liga 2, în timp ce promovarea nu poate fi luată în calcul. CSM Slatina nu are dreptul legal de a putea evolua în prima divizie.

Oricum, CSM Slatina a făcut deja o primă achiziție după terminarea meciurilor din Liga 2 din 2022. A anunțat legitimarea fotbalistului ucrainean Mykhaylo Plokhotnyuk, în vârstă de 23 de ani, care în prima parte a stagiunii a evoluat la Politehnica Iași.

CSM Slatina a terminat anul pe locul 11 în Liga 2

CSM Slatina e pe locul 11 în clasamentul Ligii 2 după 16 meciuri, cu 22 de puncte, la un punct de locul 10, FC Brașov. Distanța dintre formația lui Daniel Oprescu și locul 6, care duce în play-off, e de patru puncte în acest moment. Poziția respectivă e ocupată acum de Gloria Buzău.

În 2023, în sezonul regular, CSM Slatina le va mai întâlni pe SC Oțelul (acasă), Viitorul Pandurii (deplasare) și Unirea Dej (acasă).

În ultima rundă din Liga 2 din 2022, a 16-a, CSM Slatina a făcut remiză cu Progresul Spartac, 1-1.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u19-si-a-aflat-adversarele-de-la-turul-de-elita-de-cine-trebuie-sa-treaca-pentru-calificarea-la-euro-19256190

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-s-a-miscat-repede-pe-piata-transferurilor-primul-fotbalist-legitimat-de-olteni-in-pauza-de-iarna-atacantul-plecat-de-la-poli-iasi-19256120

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-o-noua-amanare-a-planului-de-reorganizare-verdictul-final-a-primit-un-nou-termen-dar-vlad-iacob-are-speranta-n-avem-motiv-sa-credem-ca-judecatorul-are-ceva-cu-noi-19256326

https://liga2.prosport.ro/seria-1/retrospectiva-poli-iasi-invincibila-in-copou-restantiera-in-deplasare-a-incheiat-anul-2022-pe-locul-2-dupa-o-prima-parte-de-campionat-in-care-nu-a-convins-ca-joc-19256316

https://liga2.prosport.ro/seria-1/patru-plecari-dintr-un-foc-de-la-cs-comunal-selimbar-printre-ei-si-liderul-alexandru-dandea-19256314

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 11 Dec. 2022, 14:18 Liga 2
Pe aceeași temă