CSM Slatina, mai bună ca Viitorul Pandurii nu numai în clasament, ci și într-un amical

Marius ANGHEL 19 Nov. 2022, 13:26 Liga 2
CSM Slatina, mai bună ca Viitorul Pandurii nu numai în clasament, ci și într-un amical

CSM Slatina a câștigat cu scorul de 2-0 amicalul disputat vineri, pe teren propriu, împotriva colegei de campionat Viitorul Pandurii. Jocul a fost posibil datorită faptului că Liga 2 este întreruptă în această perioadă în care echipele naționale ale României s-au reunit și dispută partide de pregătire.

Gorjenii anunțaseră săptămâna trecută că vor juca un amical cu prim-divizionara ”FC U” Craiova, însă testul a picat, astfel au ajuns la varianta CSM Slatina.

CSM Slatina a învins Viitorul Pandurii într-un amical

Partida dintre CSM Slatina și Viitorul Pandurii s-a desfășurat pe terenul secund al Complexului Sportiv ”1 Mai” din Slatina.

Echipa gazdă a marcat câte o dată pe repriză și, astfel, s-a impus cu scorul de 2-0. Primul care a înscris a fost portughezul Alexandre Oliveira, în minutul 22, iar în partea a doua a punctat și Dorin Toma, în mintuul 60.

Antrenorul Daniel Oprescu le-a dat jucătorilor săi posibilitatea să evolueze câte 45 de minute. A început prima repriză în formula: I. Pop – C-tin. Radu, M. Manea, Sălcianu, Pisăru, Traşcu, M. Şerban, Dav. Oprescu, Alexandre Oliveira, Trancă, Palade. În repriza a doua au fost utilizați: Preduţ – A. Stan, Hagiu, Gherghe, Al. Dinu, M. Şerban, Necşulescu, Neicu, D. Toma, Al. Popovici, L. Niţu.

De partea cealaltă, Viitorul Pandurii a anunțat doar primul ”11” trimis pe teren de Florin Stîngă: Krupenschi – Dănescu, Ad. Stoian, Rogac, Pîrcălabu – Banu, Brînzan, Răsdan, Vl. Toma – Dodoi, Cl. Dragu.

Slatina are 5 puncte mai mult în clasamentul Ligii 2 decât gorjenii

Amical dintre cele două echipe din Liga 2 a fost posibil și datorită faptului că Slatina și Viitorul Pandurii vor urma să joace meciul direct din sezonul regular abia la anul, în martie 2023, în penultima rundă.

Acestea au mai disputat două joci test și înainte de startul sezonului, când slătinenii s-au impus pe teren propriu cu 1-0, într-un meci desfășurat pe durata a două ore, iar la revanșă gorjenii au învins cu scorul de 6-1, la Târgu Jiu, dar nou-promovata în Liga 2 avea împărțit lotul, fiindcă a mai avut și un alt joc.

În ceea ce privește situația actuală din campionat, CSM Slatina ocupă locul 9, cu 20 de puncte acumulate în 14 meciuri, în timp ce Viitorul Pandurii se află pe poziția a 14-a, cu 15 puncte.

Urmează meciuri cu Poli Timișoara, respectiv Minaur

În etapa a 15-a, programată weekendul următor, trupa lui Oprescu joacă pe teren propriu cu Poli Timișoara (sâmbătă, ora 11:00), iar cea a lui Stîngă are meci tot în același interval, în deplasare la Minaur Baia Mare.

În ultima etapă din acest an, Slatina are meci la Buftea, cu Progresul Spartac, iar Viitorul Pandurii joacă acasă cu Ripensia.

Foto: News Flux

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/romania-u19-a-pierdut-si-al-doilea-amical-contra-sloveniei-pelici-a-inceput-cu-9-jucatori-din-liga-2-in-primul-11-19254172

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scandal-la-dinamo-intre-creditori-si-firma-lui-razvan-zavaleanu-cifre-detalii-acuzatii-si-reactia-administratorului-judiciar-exclusiv-19254164

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-13-19-meciuri-se-disputa-acum-in-seria-a-7-a-se-intalnesc-chiar-primele-doua-clasate-19254125

Marius ANGHEL 19 Nov. 2022, 13:26 Liga 2
Pe aceeași temă