CSM Slatina, decizie importantă înaintea meciului cu Steaua! Hotărârea luată de conducere și stafful tehnic, după debutul în forță din Liga 2

Andrei PASCU 09 Aug. 2022, 16:50 Liga 2
CSM Slatina, decizie importantă înaintea meciului cu Steaua! Hotărârea luată de conducere și stafful tehnic, după debutul în forță din Liga 2

Începutul excelent de Liga 2 avut de CSM Slatina a fost, poate, principalul argument pentru care conducerea a decis ca la meciul cu Steaua, din runda a 2-a a campionatului, intrarea să fie liberă. Clubul a comunicat cu o săptămână înaintea duelului decizia luată.

CSM Slatina a câștigat cu 3-0 la debutul în eșalonul al doilea, în prima etapă din acest nou sezon, cu Concordia Chiajna. Oltenii vor un public numeros la duelul cu Steaua, primul de pe teren propriu, astfel că au decis să lase intrarea liberă.

CSM Slatina lasă intrarea liberă la partida cu Steaua, din etapa a 2-a a Ligii 2

CSM Slatina evoluează pe arena din localitate, pe Stadionul 1 Mai, care are o capacitate de 10.000 de locuri. Cu siguranță fanii ar fi venit la meci și dacă ar fi fost taxată intrarea, dat fiind faptul că e debutul echipei acasă, dar și pentru că joacă împotriva unei echipe importante, Steaua. E de așteptat ca stadionul să fie aproape plin la duelul programat pentru luni, 15 august, de la ora 12:30, care va fi în format live-text pe Liga2.ro.

”Fotbalul de Liga a II-a revine pe Stadionul 1 Mai. Echipa noastră primeşte, în cadrul etapei a doua, vizita celor de la CSA Steaua Bucureşti, o altă echipe puternică din campionatul eşalonului secund fotbalistic.

Meciul se va disputa pe data de 15 august, cu începere de la ora 12.30, pe Stadionul 1 Mai, şi va fi transmis pe Digi Sport 1. Intrarea spectatorilor este liberă.

Trebuie menţionat că accesul cu autoturismul în curtea stadionului nu va fi permis. De asemenea, nu se va mai permite accesul pe stadion pe la peluza cu tabela de marcaj, intrarea spectatorilor la tribuna a II-a urmând a se face prin capătul dinspre intrarea în stadion”, a anunțat CSM Slatina pe pagina de Facebook.

CSM Slatina, debut cu dreptul în Liga 2, dar program infernal în startul sezonului

CSM Slatina are, în mod evident, un program foarte greu în primele etape de Liga 2, iar după duelul câștigat cu Concordia Chiajna, scor 3-0, și după întâlnirea cu Steaua (etapa 2, acasă), va mai da peste alte echipe care tind la promovarea în Liga 1, Gloria Buzău (etapa 3, deplasare) și Unirea Slobozia (etapa 4, acasă).

Tocmai în etapa a 5-a pare nou-promovata din Slatina că va întâlni un adversar mai apropiat de nivelul ei, pe Minaur Baia Mare, la rândul ei promovată în Liga 2 în această vară.

”Ne-am organizat foarte bine tactic, am stat bine în apărare, nu le-am dat spaţii adversarilor, ne-am fructificat trei dintre ocazii, şi cred eu, fără lipsă de modestie, scorul putea fi mai mare. Este o victorie importantă din toate punctele de vedere, inclusiv pentru moral”, spunea antrenorul Slatinei, Daniel Oprescu, în urma victoriei surprinzătoare cu Concordia Chiajna.

Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-inchide-etapa-a-2-a-a-ligii-2-dupa-ce-pe-prima-o-deschisese-runda-incepe-de-vineri-iar-rivalele-steaua-si-dinamo-au-fost-puse-sa-joace-in-timpul-saptamanii-meciurile-televizate-19240053

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-start-lansat-in-liga-2-a-invins-la-scor-concordia-chiajna-dar-daniel-oprescu-a-surprins-la-finalul-jocului-de-la-buftea-reactia-antrenorului-19239649

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-1-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-buftea-buzau-ramnicu-valcea-targu-jiu-si-dej-derby-ul-moldovei-are-startul-la-ora-1130-19239577

 

 

 

Andrei PASCU 09 Aug. 2022, 16:50 Liga 2
Pe aceeași temă