Eșecul cu Șelimbăr l-a făcut pe Daniel Oprescu să răbufnească. Fotbaliștii Slatinei, ”puși la colț”: ”Avem jucători cărora le este frică să joace, nu înțeleg de ce”

Răzvan STÎNGĂ 09 Apr. 2023, 12:49 Liga 2
Eșecul cu Șelimbăr l-a făcut pe Daniel Oprescu să răbufnească. Fotbaliștii Slatinei, ”puși la colț”: ”Avem jucători cărora le este frică să joace, nu înțeleg de ce”

Al doilea eșec în Grupa A a play-out-ului de Liga 2, 0-2 cu CS Comunal Șelimbăr, în deplasare, la Râmnicu Vâlcea, l-a făcut pe antrenorul Daniel Oprescu să aibă un discurs dur la adresa jucătorilor săi, mai ales după ce ecartul față de poziția de baraj de menținere în Liga 2 a rămas de șase puncte.

CSM Slatina a făcut o primă parte de primă repriză slabă, perioadă în care a și încasat cele două goluri din partea sibienilor. A deschis scorul Jordan Gele, în minutul 19, după care și-a dat autogol portarul Ionuț Pop la un șut al lui Alexandru Luca, în minutul 24.

Daniel Oprescu, dur cu jucătorii după ce CSM Slatina a cedat cu CS Comunal Șelimbăr

La final, la interviuri, la cald, Daniel Oprescu nu a putut să nu se ia de jucători, să nu îi critice pentru faptul că s-a întâmplat ca partida să fie tranșată în modul în care el a avertizat.

A transmis că pericolul numărul unu va veni din partea lui Jordan Gele, chiar fotbalistul care a deschis tabela, dar a văzut și o teamă din partea echipei, după cum a mai adăugat în fața jurnaliștilor.

”A fost un joc slab. Toată săptămâna le-am atras atenţia că au un jucător foarte periculos, iar fundaşii noştri nu au înţeles asta şi nu au respectat ceea ce le-am cerut. Am primit două goluri extrem, extrem de uşor.

De asemenea, avem jucători cărora efectiv le este frică să joace. Există această teamă şi nu înţeleg de ce”, a precizat Daniel Oprescu, conform News Flux.

  • CSM Slatina: I. Pop – Mitran, Smirnov (Gherghe 27′), Sălcianu, Pisăru (Al. Dinu 46′), Traşcu, D. Toma, Leaţă (Ciocâlteau 46′), Dav. Oprescu (C-tin. Radu 46′), Doman (cpt.), L. Niţu (Anghelina 59′). Rezerve neutilizate: Silveanu – Plokhotnyuk, M. Danciu, M. Șerban.

CSM Slatina, șase puncte peste locul de baraj

CSM Slatina a coborât o poziție în Grupa A a play-out-ului Ligii 2, în urma primei runde, după eșecul cu FK Miercurea Ciuc, scor 0-2. Însă, după remiza cu Unirea Slobozia a revenit pe locul 3, trecând peste CS Comunal Șelimbăr cu un punct, 28 la 27 de puncte.

Acum, în urma rundei a 3-a, CSM Slatina a cedat cu CS Comunal Șelimbăr, scor 0-2, și a coborât iar pe poziția a 4-a. Are tot 28 de puncte, dar sibienii au ajuns la 30. În acest moment, înainte de etapa care vine, oltenii sunt cu șase puncte peste poziția a 5-a, ocupată de Metaloglobus, care duce la barajul de menținere în Liga 2.

Vineri, de la ora 11:00, o readuce pe CSM Slatina pe teren propriu, unde va primi vizita Politehnicii Timișoara, ultima clasată, cu 19 puncte, echipă care vine după două victorii, 2-1 acasă cu FK Miercurea Ciuc și 2-1 în deplasare la Unirea Slobozia.

Foto: News Flux

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-unirea-dej-se-joaca-de-la-ora-1230-ambele-echipe-au-nevoie-de-victorie-pentru-a-tine-pasul-cu-dinamo-si-a-mai-spera-la-al-doilea-loc-direct-promovabil-19265911

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-3-din-play-out-cele-sase-meciuri-in-care-se-vor-clarifica-si-mai-mult-echipele-care-vor-retrograda-sau-merge-la-baraj-incep-de-la-ora-1100-19265897

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristi-munteanu-vrea-sa-uite-partida-dinamo-sc-otelul-19265993

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lamine-ghezali-omul-partidei-dinamo-sc-otelul-19265966

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tensiuni-la-finalul-meciului-de-pe-arcul-de-triumf-jucatorii-otelului-certati-de-galerie-dupa-esecul-cu-dinamo-cel-mai-vocal-dintre-elevii-lui-dorinel-munteanu-19265901

Răzvan STÎNGĂ 09 Apr. 2023, 12:49 Liga 2
Pe aceeași temă