CSM Slatina a coborât pe locul 18 în Liga 2 după eșecul cu CS Mioveni, dar Dinu Todoran nu e neapărat nemulțumit: ”Trebuie să luăm părţile bune. Ne-am ridicat la nivelul lor”

Andrei PASCU 22 Feb. 2021, 13:27 Liga 2

Amânat cu o zi din cauza condițiilor meteo, de sâmbătă pentru duminică, meciul dintre CSM Slatina și CS Mioveni s-a terminat cu victoria oaspeților, scor 1-0. În ciuda eșecului, antrenorul oltenilor, Dinu Todoran, a părut mulțumit de evoluția jucătorilor.

Dinu Todoran a recunoscut superioritatea jucătorilor de la CS Mioveni 

A remarcat atitudine din partea fotbaliștilor săi, mai ales că, din punctul său de vedere, nivelul echipei din Mioveni este superior celui de la Slatina. În următoarele partide, Dinu Todoran va încerca să remedieze problemele remarcate acum, pentru că formația lui se află în zona periculoasă, a retrogradării, în Liga 2.

”Am întâlnit o echipă bună, cu jucători care au jucat în Liga 1, ne-am ridicat la nivelul lor, dar păcat de acel gol primit. Voiam să nu pierdem, din păcate nu am reuşit. Trebuie să luăm părţile bune, iar greşelile făcute să le eliminăm. Nu am mizat neapărat pe contraatac, poate în prima repriză am stat aşa mai mult în jumătatea noastră, dar am reglat asta la pauză, iar eu zic că în a doua repriză, în multe momente ale jocului chiar meritam să marcăm, dar fotbalul este pe goluri. Îmi pare rău că nu am obţinut un rezultat pozitiv.

Ne aşteaptă un meci împotriva unei alte echipe care se anunţă în play-off, mergem să ne jucăm şansa, să scoatem un rezultat pozitiv”, a precizat Dinu Todoran, citat de Gazeta Nouă.

CS Mioveni a câștigat cu 1-0 la Slatina, grație reușitei lui Ionuț Rădescu, din finalul partidei, din minutul 82. Acesta a înscris cu un șut de la marginea careului mare.

CSM Slatina a coborât un loc în Liga 2 după eșecul cu CS Mioveni 

Pentru CSM Slatina, eșecul cu CS Mioveni a fost unul care coborât-o o poziție în ierarhia Ligii 2, de pe locul 17 pe locul 18. A fost devansată de Unirea Slobozia, care a câștigat cu Aerostar Bacău, 2-0.

CSM Slatina mai are cinci meciuri până la finalul sezonului regular, cu ”U” Cluj, deplasare, Farul, acasă, CSM Reșița, deplasare, Ripensia, acasă, și FK Csikszereda, deplasare.

Următoarea partidă, cu Universitatea Cluj, este programată vineri, 26 februarie, de la ora 17:30.

Foto: CSM Slatina și Gazeta nouă

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-joaca-in-deschiderea-etapei-a-17-a-fc-u-craiova-in-ultimul-meci-runda-a-doua-a-ligii-2-din-2021-se-disputa-tot-de-joi-pana-marti-programul-19170221

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-isi-va-pierde-golgheterul-chiar-si-in-cazul-promovarii-daniel-paraschiv-s-a-decis-categoric-nu-voi-mai-ramane-19170757

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gandul-retrogradarii-din-ce-in-ce-mai-prezent-la-aerostar-bacau-daniel-munteanu-timpul-nu-mai-are-rabdare-cu-noi-antrenorul-dur-la-adresa-propriilor-jucatori-dupa-esecul-cu-slob-19170748

Andrei PASCU 22 Feb. 2021, 13:27 Liga 2
Pe aceeași temă