CS Mioveni câștigă pe final meciul cu CSM Slatina, amânat pentru o zi din cauza zăpezii, și rămâne aproape de locurile de play-off

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 Feb. 2021, 14:37 Actualizat: 21 Feb. 2021, 14:57 Liga 2

CS Mioveni s-a impus la limită, cu 1-0, în deplasarea de la CSM Slatina, într-un meci care ar fi trebuit să aibă loc ieri, de la ora 11:00, însă a fost amânat mai întâi cu o oră și apoi pentru astăzi, de la ora 13:00. Zăpada care a făcut totul alb în orașul de reședință al județului Olt a dat peste cap programul celor două echipe la prima lor apariție oficială în 2021. A nins atât de tare ieri la Slatina, inclusiv în timpul în care trebuia să aibă loc meciul, încât suprafața de joc a devenit impracticabilă.

Astăzi, terenul de joc de la Slatina n-a mai avut pic de zăpadă pe el, după ce organizatorii l-au curățat și l-au pus la punct. Însă jucătorii lui Dinu Todoran, aflat de debut pe banca tehnică, nu s-au ridicat la nivelul adversarului, chiar și el puțin superior.

CS Mioveni a controlat jocul și în cele din urmă a reușit să deschidă scorul. La o fază continuă de atac, Ionuț Rădescu (82) a recuperat o minge blocată și a șutat de la 17 metri fără speranțe pentru Grecu. Vasile Gheorghe și Ianis Zicu au avut șansa lor să egaleze în aceeași fază, în minutul 90, însă n-au făcut-o, iar CSM Slatina s-a recunoscut învinsă.

Cu 23 de puncte, CS Mioveni a egalat ”U” Cluj și a ucat pe locul 8, având un golaveraj inferior față de ardeleni, iar distanța față de ultimele două poziții de play-off e de un punct. CSM Slatina a ajuns pe locul 18, antipenultimul, cu 13 puncte.

În runda următoare, a 17-a, CS Mioveni joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Fotbal Comuna Recea, iar CSM Satina joacă vineri, de la ora 17:30, în deplasare la ”U” Cluj.

TOATE REZULTATELE etapei a 16-a sunt AICI

COMENTARIUL LIVE:

CSM SLATINA – CS MIOVENI 0-1

CSM Slatina: Nic. Grecu – Bodri, Cr. Preda, M. Manea, Pisăru – Vas. Gheorghe (cpt.), Dorin Toma – Oprescu (Doman 85), Necșulescu (Ceapă 85), Rogoveanu – Vlada (I. Stoica 65′)
Rezerve neutilizate: Velcu – Iana, Cotigă, Demici, Ov. Popescu, C-tin. Radu
Antrenor: Dinu Todoran

CS Mioveni: Ius. Popescu – Oancea (Ișfan 60′), Gherghe (cpt.), Al. Iacob, Mar – Daniel Toma (Vereș 86′), Andr. Panait – Rădescu, Blănaru (Massaro 76′), Șerbănică – Bg. Rusu
Rezerve neutilizate: Ducan – Val. Cristea, , Coșereanu, Tib. Coman, Seb. Ivan, Leo. Alexandrescu
Antrenor: Alexandru Pelici

Min 90+4 Final de meci. CS Mioveni câștigă cu 1-0 meciul cu CSM Slatina, prin golul marcat de Iounț Rădescu în minutul 82
Min 90+3 Centrare din stânga, Preda reia cu capul din 13 metri și Iustin Popescu prinde fără probleme
Min 90 Vasile Gheorghe primește în careu, fentează în dreapta și trage din 10 metri pe centrul porții, Popescu respinge în față, direct la Ianis Stoica, aflat la 10 metri, care reia din cădere în blocajul fundașului din fața sa și mingea se duce peste transversală
Min 86 Intră Szilard Vereș și iese Daniel Toma, la CS Mioveni
Min 85 Dublă schimbare la CSM Slatina. Ies Radu Necșulescu și David Oprescu și intră Grigore Ceapă și Cătălin Doman
Min 82 0-1 Ișfan centrează din dreapta, mingea e respinsă în stânga, Șerbănescu preia în careu și trage în blocajul unui fundaș, mingea revine în centru, iar Ionuț Rădescu preia și trage din 17 metri central lângă bara din stânga. Grecu a plonjat, însă n-a ajuns la minge
Min 76 La CS Mioveni, Davide Massaro intră în locul lui Ștefan Blănaru
Min 70 Ianis Stoica bate mult peste poartă o lovitură liberă de la 20 de metri ușor lateral stânga
Min 68 Rogoveanu primește ușor în stânga careului, fentează în ambele părți adversarul din fața sa și trage din 13 metri la un metru peste poartă
Min 65 CS Mioveni are posesia, însă nu își poate crea ocazii de gol
Min 65 Intră Ianis Stoica în locul lui Marian Vlada, la CSM Slatina
Min 60 Schimbare la CS Mioveni. Iese Dorinel Oancea și intră Mihai Ișfan
Min 46 S-a reluat jocul
Min 45 Pauză la Slatina. CSM Slatina și CS Mioveni sunt la egalitate, scor 0-0, după o primă repriză modestă, cât s-a jucat din ea astăzi
Min 43 După un atac continuu al Slatinei, mingea ajunge în fața careului la Marian Manea, care trage din prima din 17 metri, însă o face slab, mult în stânga porții
Min 31 După o centrare din dreapta, Mar se demarcă excelent în careu, preia și, din postura de unu la unu cu Grecu, nu îl poate învinge pe portar din 7 metri central
Terenul este perfect de joc, după ce ieri era acoperit complet cu un strat destul de gros de zăpadă
Min 16 A reînceput meciul dintre CSM Slatina și CS Mioveni

Meciul CSM Slatina – CS Mioveni poate fi urmărit și LIVE, transmis de clubul oltean:


Meciul dintre CSM Slatina și CS Mioveni ar fi trebuit să aibă loc ieri, de la ora 11:00, însă a fost amânat mai întâi cu o oră și apoi pentru astăzi, de la ora 13:00.

Zăpada care a făcut totul alb în orașul de reședință al județului Olt a dat peste cap programul celor două echipe. A nins atât de tare ieri la Slatina, inclusiv în timpul în care trebuia să aibă loc meciul, încât suprafața de joc a devenit impracticabilă.

La Slatina, meciul programat sâmbătă a fost acoperit de zăpadă și oprit după 16 minute

Încă dinaintea partidei, terenul stadionului 1 Mai din Slatina era acoperit în întregime de zăpada care a căzut noaptea. Organizatorii au trasat suprafața de joc dând zăpada la o parte în zonele respective, însă fiindcă a continuat să ningă, gazonul a devenit în întregime alb.

În minutul 16, arbitrul Bogdan Dumitrache (Bucureşti) a oprit jocul pentru refacerea marcajelor, iar jucătorii au fost trimiși la vestiare.

Ulterior, după o oră de așteptare, perioadă în care organizatorii au încercat să curețe suprafața de joc și să facă noi marcaje, în timp ce zăpada pica și mai tare de sus, brigada de arbitri a decis amânarea meciului cu o zi, pentru astăzi, de la ora 13:00.

Bogdan Dumitrache arbitrează meciul CSM Slatina – CS Mioveni, primul între cele două echipe

Astăzi, jocul din etapa a 16-a a Ligii 2 se va relua din minutul 16, de unde a fost oprit, de la scorul de 0-0, cât înregistra pe tabelă.

În urma rezultatelor înregistrate până acum în această etapă, CSM Slatina a picat pe locul 18, cu 13 puncte acumulate în 13 meciuri, în timp ce CS Mioveni se situează pe poziția a 12-a, cu 20 de puncte acumulate în 14 partide.

CSM Slatina și CS Mioveni sunt la primul lor meci oficial în campionatul Ligii 2.

Partida de pe stadionul 1 Mai din Slatina va fi arbitrată de centralul Bogdan Dumitrache (Bucureşti) și asistenții Ionel Valentin Dumitru (Gherghița – Prahova) și Ionuț Marius Bobe (Videle). Rezervă este Mihai Amorăriței (Câmpina), iar observatori au fost delegați Silviu Crângaşu (Ploieşti) și Dumitru Paraschiv (Drobeta Turnu Severin).

ÎNREGISTRAREA primelor 15 minute de joc și a evenimentelor de la meciul CSM Slatina – CS Mioveni, de sâmbătă:

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 Feb. 2021, 14:37 Actualizat: 21 Feb. 2021, 14:57 Liga 2
Pe aceeași temă