CSM Reșița, aproape gata pentru debutul în Liga 2. Călin Cheregi încearcă aducerea a încă unui mijlocaș. UPDATE: Nou-promovata a legitimat un atacant

Andrei PASCU 28 Jul. 2023, 14:43 Liga 2
CSM Reșița, aproape gata pentru debutul în Liga 2. Călin Cheregi încearcă aducerea a încă unui mijlocaș. UPDATE: Nou-promovata a legitimat un atacant

CSM Reșița se pregătește să debuteze în Liga 2, după promovarea bifată la finalul sezonului trecut de Liga 3. Antrenorul Călin Cheregi a modificat ceva la nivelul lotului, dar și amicalele din această vară l-au ajutat să pună echipa la punct, pentru un start cât mai bun.

CSM Reșița va mai face cel mult o achiziție până la startul Ligii 2

Formația din Valea Domanului a conturat în mare măsură lotul, cu care va aborda cel puțin prima parte a stagiunii, până la pauza de iarnă. La CSM Reșița mai poate ajunge un mijlocaș până la primul duel, Călin Cheregi simțind că în zona respectivă are nevoie să mai întărească lotul.

Antrenorul nou-promovatei în Liga 2 a fost mulțumit și de cum a decurs perioada de pregătire, iar CSM Reșița mai are un joc de verificare, cu o formație din Liga 3, cu Avântul Periam.

În proporție de 95 la sută lotul este definitivat pentru noul sezon al Ligii 2. Urmează ca după meciul de sâmbătă, cu Periam, să luăm o decizie privind lotul de jucători cu care vom aborda meciul cu Unirea Slobozia. În acest moment cred că există un echilibru în toate compartimentele și dacă vom mai găsi vreun jucător care să echilibreze zona de la mijlocul terenului, probabil că vom încerca să-l aducem.

Am avut un cantonament reușit, benefic pentru etapele care vor fi în campionat. Concluziile finale sunt unele pozitive și ne dau speranțe că ceea ce am lucrat s-a făcut bine.

Am arătat bine în toate jocurile amicale, dar cel mai important este să prestăm un joc consistent în prima etapă din Liga 2 și să obținem un rezultat pozitiv”, a declarat Călin Cheregi, citat de Caraș Online.

UPDATE: CSM Reșița a anunțat, vineri, aducerea lui Joseph Godwin, atacant nigerian în vârstă de 20 de ani. El a evoluat ultima dată la UTA, dar în partea a doua a sezonului trecut a fost împrumutat de arădeni în Liga 2, la Gloria Buzău.

Trecerea africanului la CSM Reșița a fost anunțată încă de zilele trecute de Liga2.ro.


Miercuri, CSM Reșița a anunțat faptul că a semnat contracte de jucători profesioniști cu Mario Chiratc, David Dancea, Ianis Doană și Denis Gurin, toți proveniți din cadrul clubului. Ei se alătură reșițenilor Cristian Dimil, Gabriel Gomboș, Mario Ivașcu, Paul Mereu, Alexandru Negru și Abel Ursu.

CSM Reșița debutează în Liga 2 cu Unirea Slobozia. Reacția lui Călin Cheregi

În cantonamentul din această vară, din Slovenia, CSM Reșița a întâlnit patru adversare, pe NK Bistrica (liga a doua slovenă), de care a trecut cu scorul de 1-0, NK Aluminij (prima ligă slovenă), pe care a învins-o cu 1-0, pe NK Fuzinar (liga a doua slovenă), în fața căreia s-a impus cu 5-1, și pe FC Sharjah, (prima ligă din Emitatelor Arabe Unite), scor 4-4.

Înainte de plecarea în Slovenia, CSM Reșița a evoluat în compania formației UTA, în fața căreia a cedat, scor 0-1. Va încheia amicalele cu Avântul Periam, sâmbătă, pe terenul propriu.

Călin Cheregi a vorbit, în linii mari, și despre primul meci pe care CSM Reșița îl va juca în Liga 2, cu Unirea Slobozia, pe teren propriu, sâmbătă, 5 august, de la ora 11:00.

Referitor la prima etapă, noi suntem conștienți că ne așteaptă un joc foarte greu, împotriva unei echipe bune, care și-a impus ca și obiectiv clasarea pe unul dintre primele șase locuri.

Slobozia are în componență jucători buni, a avut o campanie interesantă de transferuri și are un antrenor care cu siguranță că-și va lăsa amprenta pe jocul acestei formații. Suntem încrezători și avem tot dreptul să sperăm că vom începe campionatul cu bine, adică cu o victorie.

Toți fotbaliștii din lotul actual sunt apți, nu avem probleme medicale. Mensah, cel care s-a accidentat în sezonul trecut, se află în străinătate la recuperare!”, a mai spus Călin Cheregi.

 

Foto: CSM Reșița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-a-castigat-amicalul-din-crang-cu-fc-bacau-19278258

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-doi-jucatori-straini-la-selimbar-un-camerunez-care-a-fost-la-juniori-la-psg-si-un-danez-cu-juniorat-la-fc-copenhaga-19278250

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-joaca-amicale-cu-portile-inchise-19278244

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-si-a-marit-numarul-achizitiilor-cu-doi-jucatori-straini-dar-nu-straini-de-fotbalul-romanesc-testul-cu-csm-alexandria-castigat-de-trupa-lui-eusebiu-tudor-19278218

https://liga2.prosport.ro/seria-1/zece-dintr-un-foc-csc-dumbravita-si-a-prezentat-noile-achizitii-si-jucatorii-de-care-s-a-despartit-florin-macavei-a-analizat-toate-mutarile-echipei-timisene-19278224

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 28 Jul. 2023, 14:43 Liga 2
Pe aceeași temă