CSM Reșița confirmă negocierile pentru prima achiziție a iernii. Țintește sus și discută cu un mijlocaș plecat din SuperLigă

Andrei PASCU 19 Oct. 2023, 13:42 Liga 2
CSM Reșița confirmă negocierile pentru prima achiziție a iernii. Țintește sus și discută cu un mijlocaș plecat din SuperLigă

CSM Reșița poate bate palma cu primul fotbalist, pentru prima achiziție din pauza de iarnă. Clubul din Liga 2 îl are la antrenamente, de câteva zile, pe Damian Isac, mijlocaș în vârstă de 22 de ani.

Flavius Stoican a mizat pe Isac în una din partidele amicale disputate de CSM Reșița în pauza competițională, cu Universitatea Cluj (scor 1-2).

CSM Reșița, interesată de Damian Isac

Mijlocașul de 22 de ani, cu 42 de partide bifate la nivelul SuperLigii, a renunțat la banii pe care îi mai avea de încasat de la UTA, din restanțe salariale, și și-a reziliat contractul ce-l mai lega de ”Bătrâna Doamnă” până în vara anului 2024. Devenind liber de contrat, Isac își poate alege oricând viitoarea echipă.

Și după ce și-a încheiat acordul cu arădenii exista posibilitate ca Isac să ajungă la CSM Reșița, dar părțile nu s-au înțeles. Și acum clubul din Valea Domanului este interesat de serviciile fotbalistului, dar acesta a amânat să dea un răspuns, precizând că așteaptă oferte și mai bune, oferte din SuperLiga României.

Cristian Bobar, directorul CSM Reșița, a fost cel care a confirmat interesul pentru Damian Isac, care poate fi prima achiziție a echipei în pauza de iarnă.

Fost jucător la UTA în Liga 1 și Liga 2, jucătorul Damian Isac se antrenează cu noi și în acest moment este liber de contract. Evoluează pe postul de mijlocaș și se va pregăti cu noi până în iarnă. Noi am vrea să semneze cu noi, dar el mai așteaptă oferte.

El ar vrea să joace în Liga 1, dar este mai greu. Vom vedea dacă va semna cu noi!”, a spus Cristian Bobar, conform Caraș Online.

CSM Reșița, locul 15 în Liga 2, meci cu CS Tunari în etapa a 10-a

CSM Reșița a rămas la 9 puncte în clasamentul Ligii 2 și este pe locul 15. Este la un punct de locul 14, FK Miercurea Ciuc, și are un punct peste următoarea clasată sub ea, Metaloglobus.

În runda a 10-a din Liga 2, bănățenii au meci pe teren propriu, cu CS Tunari, locul 17 cu 8 puncte. Pe lângă întâlnirea amicală cu Universitatea Cluj, scor 1-2, CSM Reșița a întâlnit, în pauza competițională, și UTA, în fața căreia a pierdut, scor 1-4.

Foto : Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și UTA

https://liga2.prosport.ro/liga-3/alexandru-pelici-este-noul-antrenor-al-echipei-unirea-alba-iulia-19288934

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-reactie-a-chindiei-dupa-ce-echipa-a-fost-depunctata-19288929

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adi-popa-despre-lupta-dintre-steaua-si-fcsb-19288926

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-joaca-cu-csc-selimbar-in-deschiderea-etapei-a-10-a-a-ligii-2-19288922

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-depunctata-de-frf-19288910

Andrei PASCU 19 Oct. 2023, 13:42 Liga 2
Pe aceeași temă