Obiectiv ratat de CSM Reșița în partida cu CS Tunari. Flavius Stoican a taxat jucătorii: ”Sper că voi desluși acest mister”

Răzvan STÎNGĂ 21 Oct. 2023, 17:25 Liga 2

CSM Reșița nu a reușit să își îndeplinească obiectivul trasat pentru partida cu CS Tunari, din etapa a 10-a de Liga 2, victoria. A scos doar o remiză cu vecina din clasament, scor 1-1, după ce a fost condusă.

Încă de la pauză se preconiza un rezultat nedorit de CSM Reșița, care a intrat în dezavantaj la cabine.

CSM Reșița, doar remiză contra CS Tunari

CSM Reșița nu concepea să nu câștige duelul de sâmbătă, de pe teren propriu, dar în cele din urmă a luat doar un punct. CS Tunari a marcat pentru 1-0 în minutul 43, prim Robert Barfă, rezultat cu care s-a și intrat la vestiare.

În partea a doua, formația din Valea Domanului a arătat mai bine și a pus ceva mai multă presiune. CS Tunari s-a apărat aglomerat, dar trupa lui Flavius Stoican a spart bariera în minutul 63 și a punctat prin Marian Drăghiceanu (foto articol).

La final, la conferința de presă, Flavius Stoican a declarat că este mulțumit de evoluția din partea secundă, cu presiunea pusă de CSM Reșița, dar că vrea și mai mult. Vrea mai mult pragmatism la finalizare și se așteaptă la mai mult și de la anumiți fotbaliști.

Analiza lui Flavius Stoican, după CSM Reșița – CS Tunari

Flavius Stoican a precizat că nu vede la anumite nume din lot ceea ce arată la antrenamente, când se fac remarcate cu acțiuni individuale, cu driblinguri și execuții spectaculoase.

Ne-am făcut meciul greu mai ales prin acea greșeală de la corner, unde adversarii au reușit să înscrie. Am întâlnit o echipă care a jucat aglomerat în propria jumătate, care ne-a blocat foarte bine și care a încercat să speculeze contraatacul. Noi am construit destul de lent în prima repriză, am fost previzibili în acțiuni și nu am reușit prea multe ocazii de poartă.

În schimb, în repriza a doua, plecând de la 1-0 pentru adversar, a fost parcă altceva. Am avut ocazii de gol prin Drăghiceanu și Mediop. Am avut o posesie a balonului, dar fără foarte mari șanse de a marca. Mai avem mult de muncă și sunt dezamăgit că ne este teamă să scoatem adversar din joc. Am jucători în atac care au o calitate tehnică foarte bună, dar mai avem de muncit.

Am avut o discuție cu jucătorii la pauză, dar și la final și le-am cerut să joace cu o mai mare dezinvoltură. Am jucători care la antrenamente driblează și șutează, iar atunci când vin meciurile au o oarecare timorare, pe care nu o înțeleg. Sunt aici pentru ei și sper că voi desluși acest mister. Pentru mine chiar este un mister acest lucru. Nu mai vreau să-i văd timorați.

Negru, Mediop și Drăghiceanu știu foarte mult fotbal și de aceea vreau mult mai mult de la ei. Nu suntem o echipă care are zece ocazii pe partidă și trebuie ca din cele trei sau patru șanse pe care le avem să fim mai lucizi și să introducem mingea în poartă”, a afirmat Flavius Stoican, conform Caraș Online.

  • CSM Reșița, cu CS Tunari: I. Rus – Cega, Andr. Răuță, Rimovecz – Lascu, I. Popescu (D. Fărăgău 46′), Fr. Cristea, Chera (Drăghiceanu 46′) – Ndiaye, Al. Negru (cpt.) – Cip. Rus
    Rezerve: Ct. Căpățână – Andr. Burlacu, Domil, Al. Sabău, Velcotă, Ardei, Dolghi

CSM Reșița, 10 puncte după 10 etape de Liga 2

Formația antrenată de Flavius Stoican a ajuns la 10 puncte în clasamentul Ligii 2 și este pe locul 16. Este la egalitate cu locul 15, CSM Slatina, și are un punct peste următoarea clasată sub ea, chiar CS Tunari.

În runda a 11-a din Liga 2, bănățenii au meci pe teren advers, contra Chindia Târgoviște, locul 12 cu 11 puncte.

Acest joc și cel cu Spartac sunt două meciuri în care noi am făcut risipă de puncte. Trebuia să le câștigăm, dar trebuie să ținem cont că nu există o diferență foarte mare între echipe și majoritatea sunt la același nivel.

Încercăm să ne îmbunătățim jocul”, a mai declarat Flavius Stoican.

Foto: CSM Reșița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-a-ironizat-steaua-dupa-ce-a-invins-o-nu-vreau-sa-fiu-rautacios-dar-steaua-cu-care-am-jucat-e-in-prima-divizie-analiza-antrenorului-unirii-slobozia-19289182

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-isi-deschide-magazin-oficial-la-hunedoara-19289170

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-infrangere-pe-terenul-echipei-unirea-slobozia-0-1-in-etapa-10-de-liga-2-19289172

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-duel-cu-viitorul-pandurii-in-etapa-10-de-liga-2-19289164

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-claudiu-niculescu-dupa-ceahlaul-selimbar-0-0-19289163

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-10-liga-2-19289095

Răzvan STÎNGĂ 21 Oct. 2023, 17:25 Liga 2
Pe aceeași temă