CSM Reșița vrea să țină CS Tunari sub ea și ia în calcul doar victoria. Cristian Bobar, analiza confruntării din Valea Domanului

Andrei PASCU 20 Oct. 2023, 14:45 Liga 2
CSM Reșița vrea să țină CS Tunari sub ea și ia în calcul doar victoria. Cristian Bobar, analiza confruntării din Valea Domanului

CSM Reșița revine în Liga 2, după pauza competițională, cu un duel contra CS Tunari, pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 11:00. O partidă între două nou-promovate, despărțite în clasament de numai un punct, în favoarea formației lui Flaviu Stoican.

Cristian Bobar, directorul CSM Reșița, a făcut analiza duelului care va fi în format live-text pe Liga2.ro și vrea victoria și cele trei puncte, care ar urca trupa din Valea Domanului în ierarhia campionatului.

CSM Reșița întâlnește CS Tunari în etapa a 10-a de Liga 2. Cristian Bobar: ”Cred că este un meci foarte important”

CSM Reșița este favorită pe hârtie, mai ales că evoluează și pe teren propriu. Însă, are doar patru puncte acumulate în ultimele trei meciuri, în timp ce CS Tunari nu a pierdut și a adunat șapte puncte din totalul celor opt din ierarhie.

Reșițenii au nevoie de succes pentru a ține și Tunariul sub ei, pentru a fi cât mai sus de zona roșie, a retrogradării. Acum, înainte de startul etapei a 10-a de Liga 2, CSM Reșița este pe locul 15, iar CS Tunari este pe locul 17.

Urmează meciul cu CS Tunari și cred că este unul foarte important. Pentru noi fiecare meci este important, dar la acest meci cu Tunari trebuie să luăm toate cele trei puncte.

Consider că avem acest potențial și este un meci pe care trebuie să-l câștigăm. Nu ne convine egalul sau alt rezultat, vrem doar victoria!”, a spus Cristian Bobar (foto, alături de Mircea Rednic, la amicalul cu UTA), conform Caraș Online.

CSM Reșița, eșecuri în amicalele din pauza competițională

Formația antrenată de Flavius Stoican a rămas la 9 puncte în clasamentul Ligii 2 și este pe locul 15. Este la un punct de locul 14, FK Miercurea Ciuc, și are un punct peste următoarea clasată sub ea, Metaloglobus.

În runda a 10-a din Liga 2, bănățenii au, așadar, meci pe teren propriu, cu CS Tunari, locul 17 cu 8 puncte.

Două meciuri amicale a disputat CSM Reșița în pauza competițională de Liga 2, pentru formațiile echipelor naționale, 1-4 cu UTA și 1-2 cu Universitatea Cluj.

Au fost două jocuri bune împotriva unor echipe de Liga 1. Am întâlnit două echipe puternice și chiar dacă nu a fost ușor, cred că aceste meciuri tari sunt benefice pentru echipă.

Este important să joci și cu echipe bune, iar în acest ultim joc, cel cu Universitatea Cluj, cred că echipa noastră a jucat bine. De asemenea, mă bucur că au debutat în echipa mare și doi jucători foarte tineri din pepiniera noastră. Este vorba despre Burlacu și Gurin, doi fotbaliști în vârstă de 15 și 16 ani, care chiar au jucat foarte bine.

Cred că avem de câștigat din aceste amicale cu echipe de Liga 1 și au fost mai importante aceste meciuri decât dacă rămâneam acasă și făceam doar antrenamente în această perioadă în care campionatul a fost întrerupt.

Chiar dacă am jucat cu echipe bune, cred că moralul jucătorilor este unul bun și sper să aibă încredere mai mare în ei. Chiar ultimul joc oficial, cel de la Mioveni, a fost unul bun făcut de echipă, dar într-adevăr rezultatul final nu ne-a ajutat. Cred că jucătorii trebuie întâi să prindă încredere în ei și atunci vom avea și rezultate”, a spus Bobar despre partidele test.

Foto: CSM Reșița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/finantarea-fc-brasov-de-catre-cl-brasov-ilegala-19288971

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-scumpit-biletele-pentru-meciul-cu-steaua-19288956

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-dumbravita-primeste-vizita-alexandriei-in-etapa-a-10-a-a-ligii-2-19288952

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-si-sansele-ceahlaului-la-promovarea-in-superliga-19288940

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-interesata-de-un-jucator-plecat-din-superliga-19288935

Andrei PASCU 20 Oct. 2023, 14:45 Liga 2
Pe aceeași temă