CSM Reșița a plecat în cantonamentul din Slovenia. Lotul deplasat de Flavius Stoican, absențele și ce amicale va disputa echipa din Valea Domanului

Andrei PASCU 16 Jul. 2024, 15:37 Liga 2

A venit rândul echipei CSM Reșița să aibă pregătirile, pentru sezonul următor, după ce reunirea a avut loc pe 25 iunie, într-un cantonament extern. În aceste zile, formația din Valea Domanului se pregătește în Slovenia, la Rogla.

Reșițenii au ajuns în Slovenia luni, 15 iulie, unde vor sta până pe 26 iulie. Vor face strategia pentru stagiunea care urmează, una în care vor dori accederea în play-off-ul Ligii 2.

CSM Reșița a plecat în cantonamentul din Slovenia

Antrenorul Flavius Stoican vrea mai mult decât s-a reușit în campionatul precedent. Revenită în divizia secundă vara trecută, CSM Reșița a transmis de ceva timp că face procedurile necesare pentru ca, din stagiunea 2024/ 2025, care va debuta la început de august, să aibă drept de promovare în SuperLiga României.

Clubul din Valea Domanului se numără, momentan, printre echipele care nu pot evolua mai sus de Liga 2, iar performanța din sezonul trecut i-a dat încredere să facă pași în acest sens, chiar dacă a ratat, până la urmă, play-off-ul și a evoluat în play-out.

Totul e coordonat de conducere, iar până atunci Stoican se concentrează pe partea sportivă, de luni ducând jucătorii în stagiul de pregătire din Slovenia. A anunțat clubul din Valea Domanului și meciurile care vor avea loc acolo, dar și lotul deplasat.

Patru amicale pentru CSM Reșița în Slovenia

În privința testelor, clubul din Liga 2 va întâlni formații din Slovenia, Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite, după cum urmează: ND Ilrija (19 iulie), ND Gorica (20 iulie), FC Damac (23 iulie) și FC Ittihad Kalba (25 iulie).

Lotul deplasat de CSM Reșița în Slovenia:

Portari: David Dincă, Ionuț Rus, Cătălin Căpățână
Fundași: Ștefan Bărboianu, Robert Burlacu, Gabriel Gomboș, Erico da Silva, Elton da Silva, Sergiu Rimovecz, Cristan Bocșan, Nicușor Fota, Vlad Chera,
Mijlocași: Alin Dudea, Mihai Dolghi, Denis Fărăgău, Marius Cioiu, Ianis Doană, Damian Isac, Florian Haită, Luca Popa, Cosmin Tucaliuc, Filip Bîcleșanu
Atacanți: Alexandru Negru, Andrei Lascu, Milcho Angelov, Robert Jerdea, Andrei Burlacu

Din lotul deplasat în Slovenia lipsesc câțiva jucători în cazul cărora fie clubul a anunțat continuarea colaborărilor, fie nu a făcut public vreun detaliu al despărțirilor. Este vorba de Paul Mereu (portar, 19 ani), în cazul căruia CSM Reșița anunța prelungirea contractuală, Luis Spînu (portar, 21 de ani), Flavius Cega (fundaș, 19 ani), și în cazul său clubul anunțând prelungirea acordului, dar și de Alfred Mensah (mijlocaș, 27 de ani).

Achizițiile Reșiței în această vară

În această vară, CSM Reșița a făcut destul de multe modificări de lot. Au venit Marius Cioiu (atacant, ex FC Botoșani), Milcho Angelov (atacant, ex CFC Argeș), Cristian Bocșan (fundaș, ex SSU Poli Timișoara), Florian Haită (mijlocaș, ex CFC Argeș), David Dincă (portar, ex CSM Slatina), Cosmin Tucaliuc (mijlocaș, ex Farul) și Robert Jerdea (atacant, ex CSM Alexandria).

Foto: CSM Reșița

Andrei PASCU 16 Jul. 2024, 15:37 Liga 2
Pe aceeași temă