Achiziție pe ultima sută la CSM Focșani. A adus un mijlocaș cu 21 de partide sezonul trecut în Liga 2

Andrei PASCU 10 Sep. 2024, 15:09 Liga 2
Achiziție pe ultima sută la CSM Focșani. A adus un mijlocaș cu 21 de partide sezonul trecut în Liga 2

S-au scurs cinci runde din Liga 2, sezonul 2024/ 2025, iar CSM Focșani, nou-promovată din Liga 3, a mai anunțat o mutare la nivelul lotului. Un fotbalist în vârstă de 29 de ani a fost achiziționat de focșăneni, care ultima dată a evoluat la Unirea Dej, până în vara trecută.

Noua mutare comunicată de CSM Focșani este cea a lui Florin Blaj (foto principal și foto articol), un mijlocaș central, care mărește numărul mutărilor făcute de nou-promovată după realizarea sportivă din stagiunea trecută, în speranța că poate evita retrogradarea la primul sezon de Liga 2.

CSM Focșani l-a adus și pe Florin Blaj, ultima dată la Unirea Dej

Născut la Dej, Florin Blaj a împlinit 29 de ani pe 5 iulie, iar în stagiunea trecută de Liga 2, în experiența de la Unirea Dej, a bifat 21 de partide în campionat. După ce formația din județul Cluj a retrogradat în Liga 3, mijlocașul a devenit liber de contract.

Luni, 9 septembrie, Florin Blaj s-a înțeles cu CSM Focșani. În carieră, Blaj a bifat peste 50 de apariții la nivelul Ligii 2, astfel că poate aduce un plus destul de important la capitolul experiență pentru formația din Focșani.

Un nou jucător la echipa noastră, în ultima zi de transferuri (9 septembrie)

Florin Dan BLAJ va evolua pentru CSM Focșani 2007, acesta venind de la Unirea Dej.

Are 29 de ani, joacă pe postul de mijlocaș central și are peste 50 de meciuri la Liga 2.

Jucătorul va fi prezentat joi, 12 septembrie, în cadrul conferinței de presă care va avea loc la Stadionul Milcovul din Focșani, începând cu ora 13.00.

Bun venit la Focșani, Florin Dan Blaj”, a transmis CSM Focșani.

Multe achiziții după promovarea în Liga 2

Inițial, la destul timp după începerea pregătirii participării în Liga 2, CSM Focșani a anunțat șase achiziții.

Andrei Ureche (portar, ex FC Botoșani), Florin Simion (fundaș, ex CSM Sighetu Marmației), Stejărel Vișinar (fundaș, ex ACSM Ceahlăul), Denis Brînzan (mijlocaș central, ex Viitorul Pandurii), Gabriel Dodoi (atacant, ex CSM Alexandria) și Cristin Jalbă (fundaș central, ex ACSM Ceahlăul) au fost primele șapte transferuri anunțate de CSM Focșani în vară

Ulterior, nou-promovata din Liga 3 în Liga 2 a comunicat și aducerea lui Denis Rența (mijlocaș, împrumutat dela Sepsi OSK Sfântu Gheorghe), după care a anunțat venirile lui Bogdan Creț (fundaș lateral, împrumutat de la FC Botoșani), Pedro Emanuel Sousa Albino (fundaș lateral, ex ACSM Ceahlăul), Alexandru Uțiu (portar, 21 de ani, sezonul trecut la FC Hemannstadt) și Marius Daniel Mihai (mijlocaș, 20 de ani, ex CS Dinamo).

CSM Focșani, meci cu Steaua

Cu doar 3 puncte acumulate, CSM Focșani ocupă locul 18 în Liga 2, cu golaveraj 2-7, fiind între alte două nou-promovate în clasament, Metalul Buzău și AFC Câmpulung Muscel.

În etapa a 6-a, CSM Focșani joacă în deplasare la Steaua. Bucureștenii au 9 puncte și sunt pe locul 6.

Foto: Valentin Macrea (Sport Pictures) și Flaviu Buboi (Mediafax Foto)

Andrei PASCU 10 Sep. 2024, 15:09 Liga 2
Pe aceeași temă