CSC Dumbrăvița și-a terminat testele cu un succes în Ungaria. Urmează debutul în al treilea sezon de Liga 2

Anda DELIU 28 Jul. 2024, 12:05 Liga 2
CSC Dumbrăvița și-a terminat testele cu un succes în Ungaria. Urmează debutul în al treilea sezon de Liga 2

CSC Dumbrăvița a disputat, sâmbătă, ultimul amical, în Ungaria, cu ”satelitul” celor de la Szeged Csanad Grosics Akademia, adică formație din al treilea eșalon maghiar.

Românii au câștigat cu scorul de 5-0, după un joc dominat, fiind evidentă diferența de valoare.

CSC Dumbrăvița s-a impus cu 5-0 în Ungaria în ultimul amicalul înaintea de reluarea Ligii 2

În mare parte, s-a utilizat tot lotul, cu excepția portarului Iliescu, folosit 90 de minute la amicalul cu Pecica, dar și a altor trei jucători cu probleme medicale: Burdeț, Pădurariu, ieșit cu probleme la amicalul cu arădenii, și Cibi.

Partida s-a disputat la Szent Gellert Forum din Szeged.

Ion Vasluian a deschis scorul din minutul 13, după un șut la colțul lung. Diferența a crescut destul de rapid. În minutul 30, Nicu Modan a mărit diferența la 2-0, după o pasă primită de la Martinov.

Peste trei minute a fost rândul servantului să înscrie. Martinov, utilizat vârf de atac la acest a tras la vinclu, de la marginea careului.

Diferența a continuat să crească. Nicu Modan a trimis o ”scăriță” peste portarul ungurilor, pentru 4-0 în minutul 38.

În repriza a doua, frecvența acțiunilor de succes la poartă a scăzut, pentru că au fost utilizați și cei lăsați la început de meci pe banca de rezervă. Dragan Paulevici, golgheterul echipei din sezonul trecut, a trimis la vinclu și el în minutul 75, și, astfel, jocul s-a terminat 5-0 pentru alb-verzi.

CSC Dumbrăvița: Mikloș – Scutaru, Zurbagiu (cpt.), Apro – Vasluian, Adam, Ristin, Salhi, Morariu – Modan, Martinov.
Au mai intrat: Trifon – Băluțoiu, Joldea, Ghinescu, Sofran, Bg. Sima, Horcea, Andr. Olaru, Anișorac, Paulevici, L. Bodri.

Patru victorii și trei eșecuri pentru CSC Dumbrăvița în amicale

CSC Dumbrăvița a disputat opt meciuri amicale în această vară. A obținut succese în jumătate dintre ele, cu adversarii mai slab cotați. A fost 6-0 cu UTA U17, 4-3 cu Olimpia MCMXXI Satu Mare, 8-0 cu Progresul Pecica, club aflat în degringolada, și acum 5-0 cu satelitul echipei din Szeged.

Dumbrăvițenii au pierdut la același scor, 0-1, cele două jocuri disputate cu echipe de prima ligă, cu U Craiova și CFR Cluj. În plus, a cedat cu 0-1 și cu echipa de Liga 3 CSM Unirea Alba Iulia, dar și la scorul de 2-1 cu FC Bihor.

Startul de sezon se dă la Dumbrăvița sâmbătă, 3 august, de la ora 11:00. Adversarul va fi Metalul Buzău, nou-promovată la acest nivel. Pentru timișeni, va fi al treilea sezon consecutiv în Liga 2.

Foto: CSC Dumbrăvița

Anda DELIU 28 Jul. 2024, 12:05 Liga 2
Pe aceeași temă