CSC Dumbrăvița s-a distrat în primul amical al verii, dar și adversarul a fost unul de altă clasă! Cosmin Stan a testat mai mulți tineri

Anda DELIU 04 Jul. 2024, 12:44 Liga 2
CSC Dumbrăvița s-a distrat în primul amical al verii, dar și adversarul a fost unul de altă clasă! Cosmin Stan a testat mai mulți tineri

CSC Dumbrăvița a triumfat, miercuri, 3 iulie, cu scorul de 6-0 în primul amical al verii, contra echipei U17 a clubului UTA, meci disputat la două zile de la reunire.

Antrenorul Cosmin Stan a văzut la lucru patru juniori cu ocazia partidei desfășurate pe terenul de iarbă al arenei Motorul din Arad.

CSC Dumbrăvița caută soluții pentru jucătorii sub vârstă. Au fost testați cu UTA U17

Cu prilejul acestui meci, au fost testați jucători eligibili sub vârstă, potrivit regulilor FRF, căci dumbrăvițenii nu prea au acum în lot așa ceva.

Este vorba de Răzvan Joldea, un fundaș născut în 2006 de la UTA, Lucas Baeram, fiul conducătorului Erol Baeram de la Ripensia, fundaș dreapta născut în 2005, jucător fostei divizionare secunde până în vara anului 2023 și împrumutat sezonul trecut la Avântul Periam, Raul Gheju, un fundaș stânga născut în 2006, care aparține de Poli Timișoara, trecut și pe la CFR Cluj, și Andrei Blaga, un mijlocaș dreapta născut în 2006, tot de la UTA.

Joi, a doua zi după meci, se va lua o decizie în privința lor, căci vineri CSC Dumbrăvița pleacă deja în cantonament.

Unul dintre jucătorii transferați, Luca Bodri, a venit accidentat

Față de reunire, la meci a fost prezent Ouadie Salhi. Nu a jucat nou-achiziționatul Luca Bodri, venit accidentat la reunire.

Scorul l-a deschis chiar Fabiano Cibi, jucător împrumutat de la UTA, după care, până la pauză, au mai înscris Ouadie Salhi, în minutul 22, și Eric Adam, în minutul 28.

CSC Dumbrăvița a marcat și în repriza a doua. Mai întâi, prin Dragan Paulevici, în minutul 67, iar apoi, de două ori, prin jucătorul împrumutat de la Ripensia, Andrei Olaru, în minutele 72 și 75.

UTA U17, prima repriză: Cutean – Glevan, Ancateu, Ene, Berar – Hodoșan, Bărbat – Popa-Leca, Țăroi, Tolcea – Baba
UTA U17, a doua repriză: L. Roșu – Făt, Ancateu, Ene, Fekete – E. Ronai, E. Corchiș – Zoicaș, Burcă, Păduraru – Iancu,
Au mai jucat: An. Kocsis, A. Bokse, Cârlan

CSC Dumbrăvița: Iliescu (Trifon 46’) – Vasluian (Băluțoiu 30’, L. Baeram 60’, Joldea (Scutaru 46’, Moțiu 75’), Apro (Burdeț 30’,  Zurbagiu 60’), Ghinescu (R. Gheju 30’,  Sima 60’) – Ristin (Morariu 30’, Olaru 60’) – Sofran (Blaga 46’), E. Adam (Martinov 46’), Cibi (Paulevici 46’, Nedescu 75’) – Pădurariu (Modan 46’)

CSC Dumbrăvița începe de vineri cantonamentul de la Sântămărie Orlea. Va avea amicale cu U Craiova și CFR Cluj

Vineri dimineața, CSC Dumbrăvița va pleca în locația de cantonament ce deja tinde să devină tradițională pentru pregătirea lor de vară: Sântămărie Orlea, din județul Hunedoara.

Echipa va avea de parcurs un drum de 180 de kilometri, însă, la început de cantonament, pentru a fi sâmbătă, la ora 11:00, la Craiova, va pleca din nou la drum alți 210 kilometri, pentru a juca un meci amical cu prim-divizionara Universitatea.

În 10 iulie ar fi trebuit să dispute un test cu CSC Șelimbăr, dar acesta a picat, pe fondul schimbării de cantonament a ardelenilor. Tot răul spre bine pentru timișeni, fiindcă, în schimbul acestuia, vor întâlni marți, 9 iulie, de la ora 18:00, vicecampioana CFR Cluj, la Cluj-Napoca.

Stagiul din Țara Hațegului va dura până în data de 13 iulie.

Foto: CSC Dumbrăvița

Anda DELIU 04 Jul. 2024, 12:44 Liga 2
Pe aceeași temă