Încă un succes în amicale pentru CSC Dumbrăvița, tot cu un adversar de nivel juvenil

Anda DELIU 24 Jan. 2024, 18:32 Liga 2
Încă un succes în amicale pentru CSC Dumbrăvița, tot cu un adversar de nivel juvenil

CSC Dumbrăvița a disputat miercuri la amiază, 24 ianuarie, al treilea meci de verificare de la reluarea pregătirii. Formația din Liga 2 a triumfat cu 6-0 în fața juniorilor U17 ai clubului Galaxy Timișoara, cu care are un parteneriat, într-un joc disputat pe terenul din satul Covaci, aflat la nord de Timișoara.

Patru goluri în prima repriză a amicalului dintre Dumbrăvița și Galaxy

Primă ocazie a avut-o Ciprian Dan, jucător al clubului Galaxy, care a jucat pentru formația lui Silviu Bălace, dar este în continuare testat de dumbrăvițeni.

Secoșan, și el în teste, alături de africanul Solabi, dar în tabăra alb-verde, a respins însă. Din minutul 17, dumbrăvițenii au deschis scorul. Arădeanul Ahmet Ekmekci a punctat din 6 metri, după o centrare din dreapta a colegului utist Bruce Nortey. Echipa lui Cosmin Stan a avut un gol anulat pentru poziție de offside, iar în minutul 32 Bruce Nortey a marcat.

Pe final de repriză, au marcat Dragan Paulevici, în minutul 44, și Cristian Gavra, în minutul 45.

Juniorii de la Galaxy nu au reușit să înscrie

După o perioadă de acalmie la reluarea jocului, golurile au început să curgă în poarta partenerilor de joc ai dumbrăvițenilor. Nicolae Sofran a făcut scorul 5-0 din minutul 75, după o pasă de la Morariu. Peste două minute, timișenii lui Cosmin Stan au marcat din nou. A fost o combinație între Sofran, Olaru și Nortey, iar africanul a marcat pentru 6-0.

Fabiano Cibi ieșit accidentat pe parcursul reprizei secunde. De precizat că portarul Paul Toroc, dar și alți jucători ce se antrenează cu dumbrăvițenii, adică Neag, Jorz, Sima și C. Dan, au jucat la Galaxy.

CSC Dumbrăvița, prima repriză: Secoșan – Băluțoiu, Zurbagiu (cpt.), Gladun, Ghinescu – Martinov, Salhi, Nortey – Gavra, Ekmekci, Paulevici
CSC Dumbrăvița, a doua repriză: Secoșan (Trifon 70’) – Morariu, Moțiu, Horcea, Ghinescu – Ristin, Cibi (Băluțoiu 65’) – Sofran, Olaru, Martinov (B. Nortey 65’) – Solabi

Nici după acest amical, antrenorul principal Cosmin Stan nu a dat vreo declarație despre amicale, la fel cum a făcut și la primele două jocuri de verificare, disputate în compania echipei U18 a clubului UTA. El l-a anunțat pe ofițerul de presă după primul amical că va vorbi abia după meciul cu hunedorenii de la Corvinul, deoarece primele amicale erau ”slabe”. Stan a evitat întâlnirea cu presa și la reunire.

  • Până acum, CSC Dumbrăvița a mai jucat două amicale, ambele cu echipa U18 a clubului UTA. În primul, disputat la Covaci, s-a impus cu scorul de 4-0, iar în al doilea, desfășurat la Arad, scorul a fost egal, 0-0. Următorul amical, cu Corvinul, are loc vineri, la Simeria, de la ora 14:00. După meci, jucătorii lui Cosmin Stan vor intra în cantonament, până pe 3 februarie, la o pensiune din Covaci.

Foto: CSC Dumbrăvița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-zaluschi-s-a-despartit-de-csc-dumbravita-19297935

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-jucat-si-un-al-doilea-amical-cu-uta-u18-19297838

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nenad-lalic-pleaca-de-la-csc-dumbravita-ahmet-ekmekci-a-semnat-19297720

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-disputat-primul-amical-din-2024-in-care-a-testat-multi-jucatori-cosmin-stan-a-fugit-si-de-ofiter-de-presa-al-clubului-19297667

Anda DELIU 24 Jan. 2024, 18:32 Liga 2
Pe aceeași temă