CSC Dumbrăvița nu a mai câștigat și a doua partidă amicală contra echipei U18 a clubului UTA. Timișenii testează și un portar

Anda DELIU 22 Jan. 2024, 11:06 Liga 2

CSC Dumbrăvița a disputat, sâmbătă după-amiază, un al doilea meci de verificare, cu echipa U18 a clubului UTA, pe terenul Șega din orașul de pe Mureș.

Partida s-a terminat la egalitate, scor 2-2, iar numărul jucătorilor testați de divizionara secundă timișeană s-a tot decantat.

CSC Dumbrăvița, egală cu echipa U18 a clubului UTA

Juniorii de la UTA au deschis scorul din minutul 10, prin Adelin Nica, iar CSC Dumbrăvița a egalat în minutul 19, prin Dragan Paulevici. Ulterior, oaspeții bănățeni au preluat conducererea prin Ciprian Dan, jucător aflat în continuare în teste. Însă după 1-2 la pauză, arădenii au marcat din nou în al doilea mitan, prin Vadim Kyrychenko.

Conform site-ului dumbrăvițenilor, echipa a avut și patru șuturi în bară. Din păcate pentru Cosmin Stan, au lipsit doi jucători care deja sunt accidentați: Fabiano Cibi și Alexandru Tismonar. De asemenea, de când s-a reunit echipa, Alexandru Martinov e învoit, pentru a rezolva, aparent, probleme personale.

Lipsesc în continuare Țieranu și Zaluschi, despre care clubul nu transmite nimic.

CSC Dumbrăvița, prima repriză: Trifon (P. Toroc 30’) – Buciuman (Burcea 23’), Moțiu (Neag 23’), Horcea, Jorz – Olaru, Salhi – Sofran, Verdeș (Sima 23’), Paulevici (cpt.) – C. Dan (Novac 23’)
Repriza a doua: P. Toroc (Secoșan 60’) – Băluțoiu, Zurbagiu (cpt.), Gladun, Ghinescu – R. Morariu, Ristin – B. Nortey, Gavra, Ekmekci – Solabi.

UTA U18: Lungu (Neag 85’) – Dumitru (Hara 46’), Purdescu (Murgu 46’), Joldea (Marinescu 46’), Olăroiu ( Ștef 46’) – Vâlcu (Bărbat 46’), Maghiar (M. Rusu 46’) – Blaga (Curtuiuș 46’), Țăroi (Bușu 50’), Nica (Tolcea 46’, Santos 70’) – Kyrychenko (Baba 60’).

Nou portar în probe, s-a renunțat la opt dintre cei zece jucători veniți în probe

Față de meciul de miercuri, câștigat de CSC Dumbrăvița cu 4-0, a sosit un portar în teste. Numele său este Sebastian Secoșan, este născut în anul 2007 și s-a format la LPS Banatul, de unde a ajuns la Galaxy Timișoara. Ultima oară, goalkeeperul a fost la Academia Universității Craiova.

După primul joc s-a renunțat la patru jucători veniți în probe: Sas, Popa, D. Călin și Kakavand. După acest meci de pe Șega s-a mai renunțat la Buciuman, Burcea, Verdeș și Novac. Au mai rămas în probe Ciprian Dan și Solabi Olabode Oyewole.

Reamintim, antrenorul Cosmin Stan, care nu a dat declarații nici la reunire, a anunțat că nu va vorbi după primele amicale, deoarece sunt oricum ”meciuri slabe”. În fapt, pare o strategie de evitare a presei, căci a punctat că va da declarații la un meci la Hunedoara, departe de ziaristii timișeni, pentru a nu fi incomodat cu întrebări despre situația echipei sale.

CSC Dumbrăvița are un nou amical miercuri, de Mica Unirea, de la ora 15:30, pe terenul din satul Covaci, cu juniorii de la Galaxy Timișoara. Apoi, vineri, 26 ianuarie, de la ora 14:00, are loc testul cu Corvinul Hunedoara, pe stadionul CFR din Simeria.

Foto: Sport Arad

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nenad-lalic-pleaca-de-la-csc-dumbravita-ahmet-ekmekci-a-semnat-19297720

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-disputat-primul-amical-din-2024-in-care-a-testat-multi-jucatori-cosmin-stan-a-fugit-si-de-ofiter-de-presa-al-clubului-19297667

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-inca-un-fotbalist-roman-pleaca-de-la-o-varsta-frageda-in-italia-s-a-ridicat-la-csc-dumbravita-insa-timisenii-nu-se-aleg-cu-nimic-de-la-bologna-19297607

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vlad-gisa-a-semnat-cu-fc-bihor-19297713

Anda DELIU 22 Jan. 2024, 11:06 Liga 2
Pe aceeași temă