CS Tunari arată mai bine în meciurile cu echipele din SuperLiga decât în Liga 2. Eșec usturător contra CS Mioveni. Ștefan Odoroabă: ”Ne-am bătut singuri”

Andrei PASCU 04 Nov. 2023, 14:22 Liga 2

CS Tunari a oprit seria rezultatelor pozitive în campionat la cinci meciuri. Nou-promovata din Liga 3 a bifat o înfrângere în etapa a 12-a de Liga 2, contra CS Mioveni, pe teren advers. A fost un eșec la scor, 0-4!

CS Mioveni a tranșat meciul din prima repriză, când avea pe tabelă 2-0.

CS Tunari, eșec la scor contra CS Mioveni în etapa 12 de Liga 2, 0-4

CS Tunari rămâne în preajma ultimelor locuri, pe 17 din 20 de echipe acum, cu 10 puncte, la egalitate cu formația de sub ea, Unirea Dej, formația din Cluj cu minus la golaveraj. Ștefan Odoroabă, antrenorul Tunariului, nu a fost mulțumit de rezultat, de evoluția jucătorilor săi, mai ales pentru faptul că au cedat la mare diferență.

CS Tunari are și probleme în atac, în ultimele trei meciuri din Liga 2 marcând o singură dată, chiar dacă anterior meciului cu CS Mioveni avea cinci meciuri la rând fără eșec în campionat.

Surprinzător, CS Tunari a arătat mai bine în meciul din Cupa României de la mijlocul acestei săptămâni, când a făcut 1-1 cu FC Voluntari, echipă din prima ligă, în etapa a 2-a a fazei grupelor. Nici în prima rundă nu a pierdut, bifând un 1-1 cu Universitatea Craiova.

Ștefan Odoroabă, foarte supărat după CS Mioveni – CS Tunari: ”Ne-am bătut singuri”

Referitor la partida cu CS Mioveni, CS Tunari a primit câte două goluri pe repriză. Au marcat, în prima parte, Andrei Trașcu (minutul 14) și  Daniel Șerbănică (minutul 44), iar în partea secundă au punctat Valentin Coșereanu (minutul 58) și Mihai Costea (minutul 79).

Un 4-0 meritat de echipa gazdă. Sunt puțin dezamăgit pentru că ne-am bătut singuri, asta e părerea mea. A contat și jocul nostru, nu am jucat nimic din ce am pregătit, nu am fost concentrați, greșeli foarte multe. Eu zic că nu ne-a ieșit nimic. Am primit golul unu, ne-a turnat plumb în picioare, apoi au venit goluri pe greșeli personale.

Nu cred că a fost vorba de oboseală, acum au jucat șapte fotbaliști care în Cupa României au evoluat foarte puțin. Doar trei jucători au evoluat în Cupa României și acum”, a spus Ștefan Odoroabă la conferința de presă.

  • CS Tunari, contra CS Mioveni: Isvoranu – Barfă (L. Mitrică 60′), Mih. Leca (cpt.), Al. Sima, Sin, Mih. Ene (Florică 82′), Bustea, Vas. Constantin (Al. Gheorghe 60′), Plumbuitu (Dr. Gheorghe 46′), Al. Stoian (M. Tache 46′), Lambru
    Rezerve neutilizate: Moroz – Ad. Stoian, Rogac, D. Novac

CS Tunari, meci complicat în etapa 13 de Liga 2, contra Concordia Chiajna

CS Tunari ocupă locul 17 din 20 în Liga 2, cu 10 puncte acumulate în 12 meciuri, iar în runda a 13-a va evolua pe teren propriu, contra Concordia Chiajna, care sâmbătă a învins, pe teren propriu, Campionii FC Argeș, scor 1-0.

Antrenorul nou-promovatei se așteaptă, deși s-au scurs 12 runde din Liga 2, la un duel strâns pentru evitarea retrogradării în Liga 3.

Sperăm să luăm cele trei puncte în următorul joc. Așteptăm următorul joc, sper să spălăm meciul de azi, să mergem mai departe. Trebuie să trecem peste acest rezultat, au fost rezultate la scor în Liga 2, orice se poate întâmpla în campionat”, a mai spus Odoroabă.

Partida integrală dintre CS Mioveni și CS Tunari

Foto: CS Tunari și CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-12-liga-2-19291581

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/rezultatele-inregistrate-in-etapa-a-2-a-din-faza-grupelor-cupei-romaniei-19291573

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-bihor-egala-cu-dinamo-in-cupa-romaniei-19291561

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/oradea-gazda-ultimului-meci-din-etapa-2-a-grupelor-cupei-romaniei-19291478

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-avancronica-meciului-ceahlaul-csm-slatina-19291519

Andrei PASCU 04 Nov. 2023, 14:22 Liga 2
Pe aceeași temă