Gabriel Manu, încrezător că CS Tunari va întoarce rezultatul turului cu Farul 2 și va accede în barajul final de promovare în Liga 2: ”Am jucat un sezon pentru acest meci. Ne batem până în ultima secundă”

Răzvan STÎNGĂ 25 May. 2023, 14:09 Liga 3

CS Tunari a plecat învinsă de la Ovidiu, după turul semifinalei barajului pentru promovarea în Liga 2. A cedat cu 1-3 în duelul cu echipa secundă a Farului, iar returul va fi unul de totul sau nimic pentru formația lui Gabriel Manu.

CS Tunari, eșec cu 1-3 în fața Farul 2, în turul semifinalei de baraj

CS Tunari are un lot solid, cu fotbaliști prezenți sezoane numeroase în Liga 2, dar Farul 2 s-a dovedit mai bună. Pentru formația de la malul mării au evoluat și fotbaliști care au fost prezenți, mai mult sau mai puțin, în lotul primei formații în stagiunea 2022/2023, recent câștigătoare a SuperLigii României.

Diferența s-a făcut, cumva, încă din primele 20 de minute, când Farul 2 a punctat de două ori, prin Ionuț Cojocaru, în minutele 14 și 18. S-a făcut chiar 3-0 la numai trei minute după startul reprizei a doua, când a înscris și Valentin Dumitrache.

Proporțiile scorului au fost reduse pe final, în ultimele minute, când a reușit să marcheze, pentru CS Tunari, Claudiu Herea, în minutul 87. Astfel, formația ilfoveană speră la o întoarcere de scor în retur, sâmbătă, 27 mai, după cum a declarat și antrenorul Gabriel Manu.

Gabriel Manu speră ca echipa CS Tunari să întoarcă Farul 2 în retur

Antrenorul a oferit un discurs motivațional, prin care speră ca jucătorii săi să aibă mai multă dorință și să revină de la ”minus doi”, pentru o calificare în finala barajului de promovare din Liga 3 în Liga 2.

Sâmbăta ne jucăm meciul ultimei șanse la promovare, după înfrângerea de la Ovidiu. Nu e nimic pierdut, am marcat în deplasare, iar acasă trebuie să arătăm că suntem o echipă de luptători adevărați. Forța noastră stă doar în noi!

Am jucat un campionat pentru meciul acesta! Trebuie să ne batem cu toate forțele până în ultimul minut și ultima secundă! Vor intra pe teren luptătorii adevărați!”, a scris antrenorul Gabriel Manu pe Facebook.

  • CS Tunari, în partida cu Farul 2: Devenish-Meares – Hanzu, Oșca (cpt.)(Rz. Coman 24′), Al. Gheorghe, Al. Stan – Cl. Herea, Bg. Barbu, P. Mitrică (D. Novac 51′) – Plumbuitu, Lambru (Teo. Badea 51′), Zătreanu (A. Niță 55′)
    Rezerve neutilizate: Isvoranu – I. Pîrvu, Tunsu, M. Mihai, Al. Stoian

Învingătoarea dintre CS Tunari și Farul 2, duel cu SC Popești Leordeni sau CS Afumați în finală

CS Tunari este câștigătoarea play-off-ului Seriei 4 din Liga 3, iar Farul 2 a terminat pe locul secund grupa pentru promovare din Seria 3 a Ligii 3. Învingătoarea dintre ele va întâlni în finală formația care se va impune dintre SC Popești Leordeni și CS Afumați, în tur 2-1.

SC Popești Leordeni s-a clasat pe locul 2 în Seria 4 a Ligii 3, iar CS Afumați a terminat pe 1 în Seria 3.

Foto: Academia Hagi

Răzvan STÎNGĂ 25 May. 2023, 14:09 Liga 3
Pe aceeași temă