FC Bihor Oradea vrea să umple stadionul în returul cu Unirea Ungheni. Florin Farcaș, mulțumit de evoluția din prima manșă, dar cu gânduri războinice înainte de a doua partidă: ”Vom da totul”

Andrei PASCU 26 May. 2023, 15:34 Liga 3

FC Bihor Oradea a obținut un rezultat pozitiv în turul semifinalei barajului din Liga 3 pentru promovarea în Liga 2, în partida jucată în deplasare, cu Unirea Ungheni. Astfel, e favorită în retur, având avantajul terenului propriu, care îi poate aduce calificarea în finală.

FC Bihor Oradea, rezultat pozitiv în turul cu Unirea Ungheni, 1-1

FC Bihor Oradea chiar a deschis scorul în partida de miercuri, în repriza a doua, prin Marius Hosu, în minutul 49. A restabilit egalitatea Unirea Ungheni în minutul 74 și a și stabilit, astfel, scorul final. Autor al golului gazdelor, Alexandru Dușmanu.

Cu puțină șansă și cu mai multă atenție, după cum a declarat Florin Farcaș, antrenorul orădenilor, jucătorii săi puteau să obțină victoria. Au avut șansa să facă 2-0 după deschiderea scorului, dar și să termine partida la un gol diferență după ce s-a restabilit egalitatea, în urma unei șanse ratate de Răzvan Gunie.

  • Unirea Ungheni: A. Bucur – Coza, Ndiesse, Vasiu, Suslak – Fl. Istrate (T. Vomir 86), R. Balint (Codrea 63′), R. Trif (Vînău 63′), Piper – V. Astafei, Al. Oltean (Dușmanu 72′)
    Rezerve neutilizate: Sugar – Boar, T. Radu, M. Chiorean, Todoran
    Antrenor: Flaviu Sabău
    FC Bihor Oradea: Ed. Nergheș – C. Jurj, D. Stan, R. Farcaș, L. Ioviță – G. Cherman, R. Gunie – T. Serediuc (Cl. Petruș 57′), A. Gheorghiță, I. Ban (Sg. Jurj 64′) – M. Hosu (Ad. Popa 85′)
    Rezerve neutilizate: Bob – Fl. Drăgan, Gal, Andr. Popa, Chindlea, Moga
    Antrenor: Florin Farcaș
  • Eliminări: Marian Codrea 75′ (FC Bihor Oradea)

Florin Farcaș, mulțumit cu remiza din turul semifinalei Unirea Ungheni – FC Bihor Oradea

Oricum, Farcaș a fost mulțumit cu rezultatul din prima manșă, de faptul că scorul este unul pozitiv și menține șanse mari pentru FC Bihor Oradea să meargă în finala pentru promovarea în Liga 2.

Un rezultat care ne dă speranțe pentru retur. În prima parte a fost un joc echilibrat, în fața unui adversar calitativ care a jucat la limita agresivității. În parte a doua am avut o prestație mai bună, am marcat și cu mai multă atenție puteam să facem 2-0. Pe o neatenție ne-au egalat, iar pe final am mai avut o ocazie importantă a lui Gunie.

Jocurile de baraj sunt mai aparte, nu ne rămâne decât să ne pregătim și să obținem sâmbătă rezultatul cere ne califică mai departe. Mizăm și pe susținerea publicului bihorean pe care îl așteptăm într-un număr cât mai mare alături de noi”, a declarat antrenorul Florin Farcaș pentru Bihor Online.

FC Bihor Oradea vrea să umple stadionul la returul cu Unirea Ungheni

FC Bihor Oradea a avut parte de susținere importantă a suporterilor în partida tur, iar returul se anunță a fi unul cu o asistență record pentru echipă. Organizatorii sunt convinși că Stadionul ”Iuliu Bodola” din Oradea va fi plin, iar cele 11.000 de scaune vor fi ocupate.

Florin Farcaș i-a asigurat pe suporteri că va fi sezonul orădenilor și că vor merge în Liga 2 la finalul partidelor de baraj.

Am încercat și anul trecut dar nu am reușit. Vom încerca și anul acesta și sperăm cu ajutorul lui Dumnezeu și susținerea voastră să putem face pasul la un alt nivel. Acești băieți merită toate aprecierile și felicitările, pentru tot ce au făcut până acum.

Gașca Nebună vă promite că va încerca și va da totul la aceste jocuri de baraj, să mulțumească toată suflarea fotbalistică bihoreană. Ce depinde de ei ca să meargă mai departe, o vor face cu mândrie și respect pentru meseria pe care o fac cu atâta pasiune și dragoste. Haideți cu toții să fim alături de ei, să-i susținem și să-i încurajăm!”, a transmis antrenorul pe site-urile de socializare, conform sursei amintite.

Retururile barajelor din Liga 3 pentru promovarea în Liga 2 se dispută sâmbătă

Returul dintre FC Bihor Oradea și Unirea Ungheni va avea loc sâmbătă, de la ora 17:30, dată și oră la care sunt programate și celelalte semifinale de baraj. Rezultatele înregistrate în prima manșă:

  • CSM Râmnicu Sărat (Locul 2, Seria 2) – Foresta Suceava (Locul 1, Seria 1) 1-1
  • Ceahlăul Piatra Neamț (L2S1) – Metalul Buzău (L1S2) 1-1
  • SC Popeşti Leordeni (L2S4) – CS Afumați (L1S3) 2-1
  • Farul Constanța 2 (L2S3) – CS Tunari (L1S4) 3-1
  • Viitorul Dăeşti (L2S6) – CS Blejoi (L1S5) 3-4
  • CSO Plopeni (L2S5) – CSM Alexandria (L1S6) 0-1
  • Șoimii Lipova (L2S8) – CSM Deva (L1S7) 0-1
  • ACSO Filiași (L2S7) – CSM Reșița (L1S8) 2-2
  • Gloria Bistrița Năsăud (L2S10) – Corvinul Hunedoara (L1S9) 2-1
  • Unirea Ungheni (L2S9) – FC Bihor Oradea (L1S10)  1-1

Foto: Narcis Alexandru (FC Bihor Oradea) și Pixel ProSport (Unirea Ungheni)

https://liga2.prosport.ro/liga-3/acso-filiasiul-egalata-de-la-2-0-si-a-pierdut-si-cel-mai-bun-jucator-pentru-returul-de-la-resita-victor-naicu-a-infierat-arbitrajul-imi-pare-rau-sa-spun-asta-19272629

https://liga2.prosport.ro/liga-3/lipova-a-pierdut-avantajul-terenului-propriu-in-barajul-cu-deva-abrudean-e-nepermis-sa-iei-gol-la-faza-fixa-nanu-portarul-meu-nu-s-a-murdarit-19272608

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sc-popesti-leordeni-victorie-in-turul-cu-cs-afumati-19272597

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ce-meci-ce-nebunie-cs-blejoi-s-a-impus-de-o-maniera-dramatica-in-deplasarea-de-la-viitorul-daesti-in-cel-mai-spectaculos-joc-din-mansa-tur-a-fazei-semifinale-a-barajului-de-promov-19272555

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ce-meci-ce-nebunie-cs-blejoi-s-a-impus-de-o-maniera-dramatica-in-deplasarea-de-la-viitorul-daesti-in-cel-mai-spectaculos-joc-din-mansa-tur-a-fazei-semifinale-a-barajului-de-promov-19272555

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-tunari-ese-cu-farul-2-in-semifinala-barajului-19272558

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 26 May. 2023, 15:34 Liga 3
Pe aceeași temă