CS Mioveni a început cantonamentul de la Poiana Brașov. Lotul pe care îl are la dispoziție Alexandru Pelici

Silviu MIHAI 18 Jan. 2021, 18:14 Liga 2

CS Mioveni a început de astăzi, 18 ianuarie 2021, cantonamentul de la Poiana Brașov, acolo unde va efectua 11 zile de pregătire centralizată. Alexandru Pelici are la dispoziție 24 de jucători, printre care cinci sunt achiziții făcute în această iarnă.

După ce miercuri au făcut testele COVID, iar joi dimineaţă au primit rezultatele negative şi au efectuat vizita medicală, vineri jucătorii de la CS Mioveni au început antrenamentele. Însă după doar două zile de pregătire pe plan local, de astăzi lotul argeşenilor a plecat în cantonament la Poiana Braşov.

Galben-verzii sunt cazaţi la Hotel Piatra Mare şi vor face în Poiană câte două antrenamente zilnic. Accentul va fi pus pe pregătirea fizică, însă nici pregătirea tehnico-tactică nu va neglijată. Pe lângă antrenamentele specifice, săptămâna viitoare sunt programate şi două meciuri amicale, cu echipe din zonă.

Cinci noutăți în lot la CS Mioveni și șapte jucători plecați

Noutățile echipei antrenate de Alexandru Pelici sunt atacantul Ștefan Blănaru (31 de ani), fost la Turris Oltul, mijlocașul Marian Șerban (20 de ani), împrumutat de la Universitatea Craiova, dar care jucat ultima dată la Academica Clinceni, portarul Răzvan Ducan (19 ani), împrumutat de la FCSB, dar care în prima parte a sezonului a activat tot la Turris Oltul. Șerban revine la Mioveni, pentru care a mai jucat în 34 de meciuri în sezoanele 2018/2019, respectiv 2019/2020.

Noutăți în cadrul lotului sunt și mijlocașii Tiberiu Coman (Rapid) și Leonard Alexandrescu (ultima dată la Daco Getica).

Față de lotul cu care s-a încheiat anul 2020, acum nu se mai regăsesc la CS Mioveni următorii jucători: Valentin Sima (împrumutat la Ştiinţa Miroslava), Andrei Traşcu (împrumutat la Unirea Slobozia), Jose Cosma (reîntors după împrumut la Campionii FC Argeş), Fabrizio Constantin (reîntors după împrumut la Unirea Bascov), Ethan Velblum (contract reziliat pe cale amiabilă), Sergiu Negruţ (contract reziliat pe cale amiabilă) și Laurenţiu Marinescu (contract reziliat pe cale amiabilă).

Faţă de lotul care a fost la antrenamentele pe plan local, săptămâna trecută, lipsesc mijlocaşul Marius Chindriş, din cauza unei accidentări, cât și atacatul italian Davide Massaro.

Lotul echipei CS Mioveni în cantonamentul de la Poiana Brașov:

portari: Iustin Popescu, Răzvan Ducan, Bogdan Preda;
fundaşi: Dorinel Oancea, Guilherme Garutti, Alexandru Iacob, Ionuţ Burnea, Robert Gherghe, Adrian Mar;
mijlocaşi: Ionuţ Rădescu, Szilard Vereş, Marius Chindriş, Daniel Toma, Alexandru Işfan, Constantin Şerban, Valentin Coşereanu, Marian Şerban, Valentin Cristea, Antonio Niţă, Tiberiu Coman, Leonard Alexandrescu;
atacanţi: Sebastian Ivan, Ştefan Blănaru, Bogdan Rusu.

La Poiana Başov, CS Mioveni vrea să dispute două amicale, adversarii nefiind încă stabiliți. După revenirea acasă, argeșenii vor mai juca alte patru partide test, cu CS Afumaţi, Metaloglobus, Unirea Bascov şi Rapid.

Foto: CS Mioveni

 

Silviu MIHAI 18 Jan. 2021, 18:14 Liga 2
Pe aceeași temă