A venit și prima victorie în amicale pentru Concordia Chiajna. A avut nevoie de un adversar din Liga 3 abia reunit

Adi MARICA 17 Jul. 2024, 16:48 Liga 2

Concordia Chiajna a câștigat cu scorul de 3-0 meciul amical disputat, miercuri, 17 iulie, la baza sportivă ”Campo Verde” din Ghimbav, contra Kids Tâmpa Brașov, a patra clasată în play-off-ul Seriei a 5-a a Ligii 3 în sezonul recent încheiat.

Golurile victoriei echipei antrenate de Ilie Poenaru au fost marcate de Adrian Petre, Darius Mocanu și Robert Ion.

Concordia Chiajna s-a impus la scor de neprezentare în amicalul cu Kids Tâmpa

Ilfovenii au controlat jocul în fața unui adversar care s-a reunit abia luni pentru startul pregătirilor noului sezon al Ligii 3. La meciul de la Ghimbav, pe banca tehnică a brașovenilor a stat Cristian Cristea, secundul principalului Liviu Negoiță. Se pare că Negoiță este pe picior de plecare.

Pentru Concordia, acesta a fost al doilea meci amical din cantonamentul din Poiana Brașov, după 0-0 cu Metaloglobus București. Înaintea cantonamentului, trupa lui Poenaru mai jucase un amical cu nou-promovata în primă ligă Unirea Slobozia, scor 2-2.

Ilfovenii vor încheia joi, 18 iulie, cantonamentul de la Brașov cu un amical cu FC Altyn Asyr, din Turkmenistan, programat tot la Ghimbav, de la ora 11:00.

Concordia Chiajna: Yanis Stanciu – Adrian Iancu, Marian Dragomir, Constantin Dima, Daniel Dumbravă – Mario Iordan, Giovani Petcu, Dan Spătaru, Mihai Neicuțescu – Adrian Petre, Darius Mocanu
Dupa pauză au mai intrat: Ștefan Fara, Octavian Vâlceanu – Andrei Marc, Alex Misarăș, Mihai Dobrescu, David Alexe, Iulian Roșu, Rareș Lazăr, Andreas Burcea, Adrian Bălan, Giovani Ghimfuș, David Dănăilă și Ștefan Bunescu

Kids Tâmpa Brașov: A. Popa – Necula, Stăncuțu, Sburlea, Grindeanu – Șerban, Goșman, Moldovan – Zota, Covalciuc, Tenică

  • Altfel, Concordia Chiajna și-a aflat astăzi programul din sezonul regular 2024-2025 de Liga 2, pe care îl puteți vedea AICI.

Foto: Concordia Chiajna

Adi MARICA 17 Jul. 2024, 16:48 Liga 2
Pe aceeași temă