CS Mioveni transferă și după începerea cantonamentului. La echipă a ajuns Andrei Panait, fost la Campionii FC Argeș

Andrei PASCU 20 Jan. 2021, 10:51 Liga 2
CS Mioveni transferă și după începerea cantonamentului. La echipă a ajuns Andrei Panait, fost la Campionii FC Argeș

CS Mioveni continuă să se întărească la nivelul lotului. În cantonamentul pe care echipa îl efectuează la Poiana Brașov a sosit mijlocașul Andrei Panait (31 de ani), care în ultimii ani a jucat la Campionii FC Argeș, echipă cu care a și promovat în Liga 1 vara trecută.

Andrei Panait a revenit la CS Mioveni după șapte ani 

Sezonul trecut, Panait a bifat doar 14 meciuri pentru Argeș. În actuala stagiune, în Liga 1, mijlocașul nu s-a impus, fiind utilizat doar într-o partidă, 19 minute în confruntarea de pe teren propriu cu UTA, scor 1-1.

Acum, Andrei Panait nu a semnat pentru prima dată la CS Mioveni. A mai jucat la echipa galben-verde și în stagiunea 2012/2013, când prindea nouă jocuri și marca un gol.

”Prima noutate din cantonamentul de la Poiana Braşov al echipei noastre este Andrei Panait. Mijlocaşul piteştean a semnat astăzi o înţelegere cu CS Mioveni, revenind la echipă după şapte ani, perioadă pe care a petrecut-o la SCM Piteşti şi FC Argeş.

Panait s-a alăturat lotului antrenat de Alexandru Pelici în cursul zilei de astăzi, iar în această după-amiază a participat la antrenamentul făcut la sala de forţă. Panait s-a despărţit de FC Argeş la începutul acestui an, având şi experienţa unei promovări. 

Galben-verzii se află în a doua zi de cantonament la Poiana Braşov”, se arată în comunicatul emis de CS Mioveni.

CS Mioveni, la transferul cu numărul șase 

În privința venirilor, CS Mioveni i-a mai adus pe atacantul Ștefan Blănaru (31 de ani), fost la Turris Oltul, pe mijlocașul Marian Șerban (20 de ani), împrumutat de la Universitatea Craiova, și portarul Răzvan Ducan (19 ani), împrumutat de la FCSB. CS Mioveni a avut și doi jucători în probe cărora le-a oferit contracte, doi mijlocași, pe tinerii Tiberiu Coman, de la Rapid, și Leonard Alexandrescu, ultima dată la Daco Getica.

CS Mioveni a ajuns la șapte despărțiri în această iarnă. La acest capitol intră portarul Valentin Sima (23 de ani), împrumutat la Știința Miroslava, fundașul Andrei Trașcu (23 de ani), împrumutat la Unirea Slobozia, mijlocașul israelian Eitan Velblum (23 de ani), al cărui contract a fost reziliat, mijlocașul Fabrizio Constantin (17 ani), revenit la Unirea Bascov de unde fusese împrumutat, mijlocașul Jose Cozma (18 ani), revenit la Campionii FC Argeș după împrumut, mijlocașul Laurențiu Marinescu (36 de ani), contract reziliat, și atacantul Sergiu Negruț (27 de ani), contract reziliat.

Din lotul actual lipsește și italianul Davide Massaro, despre care clubul nu spune nimic. La Poiana Brașov nu e prezent nici mijlocașul Marius Chindriș, însă acesta a fost anunțat ca accidentat.

CS Mioveni a început cantonamentul la Poiana Brașov pe 18 ianuarie. Stagiul de pregătire se întinde pe 11 zile, iar acolo va disputa două meciuri amicale împotriva unor adversari care nu au fost încă stabiliți.

Foto: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-a-inceput-cantonamentul-de-la-poiana-brasov-lotul-pe-care-il-are-la-dispozitie-alexandru-pelici-19165394

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-continua-sa-faca-schimbari-la-nivelul-lotului-doi-jucatori-cu-experienta-pusi-pe-liber-inainte-de-plecarea-in-cantonament-19165315

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-si-a-asigurat-poarta-razvan-ducan-a-semnat-si-a-inceput-antrenamentele-antrenorul-alexandru-pelici-mai-pregateste-insa-si-alte-transferuri-trebuie-sa-ne-intarim-acolo-19165091

Andrei PASCU 20 Jan. 2021, 10:51 Liga 2
Pe aceeași temă