Concordia Chiajna, egală cu vicecampioana din Turkmenistan, la finalul stagiului de la Poiana Brașov. Ilie Poenaru testează un jucător din Republica Centrafricană

Adi MARICA 18 Jul. 2024, 22:31 Liga 2
Concordia Chiajna, egală cu vicecampioana din Turkmenistan, la finalul stagiului de la Poiana Brașov. Ilie Poenaru testează un jucător din Republica Centrafricană

Concordia Chiajna a încheiat cantonamentul din Poiana Brașov cu un amical cu Altyn Asyr FK, vicecampioana din Turkmenistan.

Meciul disputat joi, 18 iulie, la baza sportivă Campo Verde din Ghimbav s-au încheiat la egalitate, scor 1-1.

Concordia a remizat cu vicecampioana din Turkmenistan

Elevii lui Ilie Poenaru au deschis scorul în minutul 28, cu reușita lui Giovani Ghimfus, iar adversarii au restabilit egalitatea cu 10 minute înainte de final.

Pentru Concordia, acesta a fost al treilea meci amical din cantonamentul din Poiana Brașov, după 0-0 cu Metaloglobus București (Liga 2) și 3-0 cu Kids Tâmpa Brasov (Liga 3). Înaintea cantonamentului, trupa ilfoveană mai jucase un amical cu nou-promovata în primă ligă Unirea Slobozia, pe care l-a terminat la egalitate, la scorul de 2-2.

Concordia Chiajna, în amicalul cu Altyn Asyr: Vâlceanu – Dav. Alexe, Marc, Misarăș, Dobrescu, Iul. Roșu, R. Lazăr, A. Burcea, Ghimfuș, Rob. Ion, Ad. Bălan. După pauză au mai intrat atacantul Adrian Petre și fundașul central Dylan Mboumbouni. Acesta din urmă este un jucător din Republica Centrafricană testat de Ilie Poenaru.

Restul jucătorilor din lot neutilizați în acest test au făcut un antrenament separat.

Ilfovenii vor juca un amical și cu campioana din Turkmenistan

Concordia Chiajna va continua pregătirea noului sezon de Liga 2 la baza proprie, iar sâmbătă, de la ora 18:00, va juca un meci amical pe stadionul propriu cu FK Arkadag, campioana Turkmenistanului.

Miercuri, 17 iulie, echipele din Liga 2 și-au aflat programul din sezonul regular 2024-2025 de Liga 2, pe care îl poți vedea AICI. Concordia debutează cu un meci pe teren propriu în fața nou-promovatei CS Afumați, în jurul datei de 3 august.

Foto: Concordia Chiajna

Adi MARICA 18 Jul. 2024, 22:31 Liga 2
Pe aceeași temă