CS Comunal Șelimbăr încă are emoții cu menținerea în Liga 2, lui Claudiu Niculescu i-a fost prelungit contractul. ”Am întâlnit aici oameni cu aceeași viziune”

Marius ANGHEL 05 Apr. 2023, 19:22 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr încă are emoții cu menținerea în Liga 2, lui Claudiu Niculescu i-a fost prelungit contractul. ”Am întâlnit aici oameni cu aceeași viziune”

CS Comunal Șelimbăr a anunțat miercuri, 5 aprilie 2023, că a prelungit contractul antrenorului Claudiu Niculescu până în anul 2025.

Acesta semnase în data de 7 noiembrie 2022 un acord valabil până la finalul sezonului actual, până în vara anului 2023, la aproape o lună distanță după ce își rezilia contractul cu Poli Iași, pe banca echipei căreia începea campionatul Ligii 2, și îi lua locul antrenorului Eugen Beza.

Claudiu Niculescu și-a prelungit cu doi ani contractul cu CS Comunal Șelimbăr, până în 2025

Echipa sibiană care își desfășoară meciurile de pe teren propriu la Râmnicu Vâlcea încă nu și-a îndeplinit noul obiectiv, de a evita retrogradarea, după ce a ratat accederea în play-off, în ciuda investițiilor importante făcute în lotul de jucători, însă, între timp, a ajuns la un acord cu Claudiu Niculescu privind prelungirea contractului acestuia.

Fostul dinamovist a semnat un acord pe încă doi ani. ”Antrenorul principal, Claudiu Niculescu, a semnat astăzi prelungirea contractului până în anul 2025”, a informat CS Comunal Șelimbăr.

”Sunt foarte bucuros că fac parte din acest proiect! Am întâlnit aici oameni cu aceeași viziune, cu aceleași valori profesionale și umane, oameni dedicați, implicați total, care doresc să facă performanță, întrucât înțeleg foarte bine acest fenomen. Am simțit din prima zi că am întreaga susținere a conducerii clubului, că suntem o echipă și cu aceste premise vom avea un parcurs frumos și rezultate ce ne vor aduce multă bucurie! Am convingerea că la finalul contractului ne vom bucura de performanțele realizate prin îndeplinirea obiectivelor propuse”, a spus Niculescu.

Remus Șerban și Cornel Stănilă sunt entuziasmați că au bătut palma cu Niculescu. Obiectivul? ”Să creștem și să ne dezvoltăm alături de comunitatea din Șelimbăr”

Despre menținerea lui Claudiu Niculescu la echipa fără drept de promovare în prima ligă, deoarece este un club de drept public, la fel ca Steaua, Slatina, Dumbrăvița și Minaur, au vorbit și președintele executiv și directorul general.

”Prelungirea contractului până în 2025 a lui Claudiu reprezintă un mesaj de încredere pe care conducerea clubului i-o acordă acestuia. Ne dorim continuitate în toate acțiunile pe care le întreprindem, antrenorul nostru având susținerea totală pentru atingerea obiectivelor propuse. Îi dorim mult succes în continuare și cât mai multe reușite!”, a transmis președinte executiv Remus Șerban.

”Mă bucur mult că am reușit să prelungim parteneriatul pe care l-am semnat în toamnă cu Claudiu. Mister ne-a confirmat încă de la început că am făcut alegerea corectă și că relația dintre noi este cea de care aveam nevoie în realizarea obiectivelor pe care ni le propunem. Prelungirea contractului care expira în vara a venit în mod natural, fiindcă am discutat foarte mult despre ce ne dorim în următoarele sezoane, iar modul comun în care vedem lucrurile și asumarea acestora de către ambele părți ne-au adus în fața semnării contractului.

Scopul principal al misiunii noastre rămâne același, și anume, să creștem și să ne dezvoltăm alături de comunitatea din Șelimbăr. Pentru asta, avem nevoie să câștigăm pe toate planurile, ca să îi facem fericiți pe suporterii noștri. Alături de Claudiu Niculescu sunt convins ca o vom face!”, a spus Cornel Stănilă, director general.

CS Comunal Șelimbăr se dezvoltă alături de comunitatea din Șelimbăr desfășurându-și meciurile de pe teren propriu la Râmnicu Vâlcea, în județul vecin. O face de un an de zile. Anterior, după promovarea în Liga 2, a jucat acasă la Avrig. Un singur meci l-a disputat mai aproape de casă, la Sibiu, cel recent cu Dinamo, când a anticipat că va avea o cerere mare de bilete.

CS Comunal Șelimbăr încă are emoții cu menținerea în Liga 2

CS Comunal Șelimbăr a promovat în vara anului 2021 pentru prima dată în scurta sa istorie în Liga 2 și s-a despărțit de antrenorul Florin Maxim, numindu-l apoi pe Eugen Beza.

În primul sezon în Liga 2 a terminat campionatul regular pe locul 14 din 20, cu 23 de puncte acumulate în 19 meciuri, iar în play-out a terminat pe locul 3 din 7 în Grupa A, cu un total de 37 de puncte, după alte șase jocuri disputate.

În actualul sezon regular, Șelimbărul a terminat pe locul 14 din 20 după 19 etape, cu 24 de puncte, iar în acest moment, după două etape trecute din play-out, în care a disputat un singur meci, se află pe poziția a 4-a din 7 în Grupa A, cu 27 de puncte. Mai are de jucat cinci partide, iar următoarea o are pe teren propriu, la Râmnicu Vâlcea, sâmbătă, de la ora 11:00, cu CSM Slatina (locul 3, 28 puncte).

Echipa sibiană încă nu a scăpat de emoțiile retrogradării, având cinci puncte în fața celor de la Metaloglobus (22 puncte), aflați pe locul 5, de baraj de menținere, și care au și ei un meci mai puțin disputat, iar față de Minaur Baia Mare (20 puncte) are șapte puncte în plus. Clasata pe locul 6, a doua poziție direct retrogradabilă, are un meci mai mult disputat.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/program-tv/programul-celor-doua-etape-din-liga-2-din-preajma-pastelui-jocurile-din-play-off-sunt-intinse-pe-mai-multe-zile-in-play-out-runda-a-4-a-are-loc-vineri-nu-sambata-19265570

https://liga2.prosport.ro/seria-1/in-padure-pe-carare-jucatorii-de-la-cs-comunal-selimbar-dusi-sa-planteze-copaci-intr-o-campanie-prin-careu-clubul-vrea-sa-fie-mai-prietenos-cu-mediul-inconjurator-19265518

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-invinsa-in-ghencea-de-cs-comunal-selimbar-intr-un-meci-amical-gele-a-resimtit-gustul-golului-19265043

Marius ANGHEL 05 Apr. 2023, 19:22 Liga 2
Pe aceeași temă