Finalul dificil de sezon regular nu sperie CS Comunal Șelimbăr. Raul Palmeș și Bogdan Vișa, mulțumiți de cantonamentul de la Râmnicu Vâlcea, unul ”greu, dar reușit”

Andrei PASCU 27 Jan. 2023, 17:07 Liga 2
Finalul dificil de sezon regular nu sperie CS Comunal Șelimbăr. Raul Palmeș și Bogdan Vișa, mulțumiți de cantonamentul de la Râmnicu Vâlcea, unul ”greu, dar reușit”

CS Comunal Șelimbăr iese vineri din cantonamentul pe care antrenorul Claudiu Niculescu l-a organizat la Râmnicu Vâlcea, iar jucătorii sunt mulțumiți de pregătire, chiar dacă au recunoscut că acumularea le-a pus probleme.

Greul a trecut, iar sibienii vor face partea a doua a pregătirilor cu atenția pe strategia pe care o va aborda Niculescu, dar și cu meciuri amicale.

CS Comunal Șelimbăr, la finalul cantonamentului. Reacțiile lui Raul Palmeș și Bogdan Vișa

CS Comunal Șelimbăr a publicat două interviuri pe pagina de Facebook, cu doi dintre jucătorii din lot, cu Raul Palmeș, sosit în această iarnă, de la Concordia Chiajna, acolo a colaborat și cu Claudiu Niculescu, și cu Bogdan Vișa, printre cei mai vechi fotbaliști.

Încărcătura fizică i-a uzat pe jucătorii Șelimbărului, însă, după cum au anunțat Palmeș și Vișa, efectele pozitive se vor vedea în ultimele runde din sezonul regular, iar apoi în play-off sau play-out.

Raul Palmeș, despre primele meciuri pe care CS Comunal Șelimbăr le va juca în 2023

Raul Palmeș: ”Am făcut un cantonament reușit, greu, cum sunt toate, dar consider că suntem la un parametru bun pentru ce va urma, pentru următoarele meciuri amicale și cred că ne va fi prielnică această perioadă.

(N.r. – Despre faptul că a mai colaborat cu Claudiu Niculescu) Mi-a fost dor să colaborez cu Mister, știu ceea ce cere de la toți jucătorii. Mă bucur că am putut să colaborăm din nou și sper să fie totul bine.

(N.r. – Despre ultimele meciuri din sezonul regular) Vom avea trei meciuri foarte grele, jucăm cu două dintre contracandidatele la play-off și cred că va fi greu, dar cred că o să facem față tuturor adversarilor din meciurile oficiale.

(N.r. – Cum s-a acomodat) M-am acomodat repede, ușor, am cunoscut băieții, sunt și sibian și a fost foarte ușor pentru mine”.

Bogdan Vișa, convins că CS Comunal Șelimbăr poate scoate puncte importante pe finalul sezonului regular

Bogdan Vișa: ”Am avut o perioadă de încărcătură fizică, cum este și normal la fiecare pauză, este perioada în care trebuie să acumulăm cât mai mult fizic, după care urmează să lucrăm la exercițiile tactice și modulul pe care îl va folosi Mister pentru a ne ieși cât mai bine ce ne propunem.

(N.r. – Despre jucătorii veniți în această iarnă) Au fost multe modificări, au plecat, au venit, sperăm ca cei veniți să se integreze repede, să înțeleagă ce cere Mister și să fim un tot unitar, să putem evolua cât mai bine.

(N.r. – Despre meciurile din sezonul regular) Avem un final dificil, cu echipe care se bat la play-off, echipe importante din fotbalul românesc, dar cred că și noi avem o echipă foarte bună și o să facem meciuri bune.

(N.r. – Despre cum a evoluat CS Comunal Șelimbăr de la venirea sa) Am venit la Șelimbăr acum trei ani și jumătate, cam de când a fost început proiectul, a mai avut un an în Liga 4 până să vin eu, dar e important la acest club că, tot ce se întâmplă, se întâmplă pe o bază solidă. Drumul e încet dar sigur, spre bine. Facem pași mici, dar pentru performanță”.

CS Comunal Șelimbăr, un singur amical până acum

CS Comunal Șelimbăr a evoluat în primul amical al iernii chiar în cantonamentul pe care îl organizează la Râmnicu Vâlcea, chiar în compania echipei locale SCM Râmnicu Vâlcea, în fața căreia s-a impus cu 2-0, prin golurile lui Stefan Visic și Jordan Gele.

Al doilea meci amical trebuia să aibă loc azi, vineri, 27 ianuarie, contra Cozia Călimănești, o echipă din Liga a 4-a Vâlcea, dar, aparent, duelul nu a mai avut loc, CS Comunal Șelimbăr necomunicând nimic despre partidă.

În program, formația lui Claudiu Niculescu mai are, până la prima rundă din Liga 2, confruntări de verificare cu Metalurgistul Cugir (4 februarie), CSC Dumbrăvița (8 februarie), Minerul Costești (11 februarie) și CSM Slatina (18 februarie).

Foto și video: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-strategie-de-achizitii-influentata-buget-19258797

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucator-plecat-cu-scandal-sezonul-trecut-de-la-fc-brasov-noua-achizitie-a-cs-comunal-selimbar-19258679

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-s-a-impus-in-primul-amical-disputat-in-2023-atacantii-lui-claudiu-niculescu-si-au-facut-datoria-s-a-vazut-o-usoara-oboseala-dar-chiar-au-aratat-bine-19258513

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minaur-pluseaza-la-achizitii-cu-dandea-si-jarovic-gneba-a-revenit-si-el-la-baia-mare-primul-amical-a-cazut-19258278

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-pregateste-selimbarul-pentru-noul-sezon-de-liga-2-cate-achizitii-isi-mai-doreste-acum-de-cand-spera-ca-acasa-sa-fie-sibiul-si-ce-spune-despre-obtinerea-dreptului-19258220

 

 

 

Andrei PASCU 27 Jan. 2023, 17:07 Liga 2
Pe aceeași temă