Final de cantonament pentru CS Comunal Șelimbăr, dar cu un jucător important accidentat. Claudiu Niculescu, avertisment pentru fotbaliști: ”În amicale se vor lupta pentru posturile de titulari”

Răzvan STÎNGĂ 29 Jan. 2023, 15:19 Liga 2
Final de cantonament pentru CS Comunal Șelimbăr, dar cu un jucător important accidentat. Claudiu Niculescu, avertisment pentru fotbaliști: ”În amicale se vor lupta pentru posturile de titulari”

Claudiu Niculescu a făcut analiza cantonamentului pe care CS Comunal Șelimbăr l-a organizat la Râmnicu Vâlcea. Sibienii au realizat stagiul de pregătire premergător reluării Ligii 2, iar antrenorul a fost mulțumit per total de tot ce s-a întâmplat.

CS Comunal Șelimbăr, cantonament finalizat! Impresiile lui Claudiu Niculescu

CS Comunal Șelimbăr a terminat, totuși, cantonamentul cu o accidentare, a lui Mircea Manole, unul dintre cei mai buni jucători din prima parte a sezonului de Liga 2 pentru echipă, cu 15 meciuri în 16 etape și două goluri.

După un cantonament în care s-a axat, în mare parte, pe acumulare, acum urmează zile decisive de meciuri amicale, în urma cărora Claudiu Niculescu va decide, în foarte mare măsură, după cum a declarat într-un interviu, echipa de start pe care va miza în prima partidă oficială din 2023 și nu numai.

Claudiu Niculescu, despre cantonamentul organizat de CS Comunal Șelimbăr la Râmnicu Vâlcea

CS Comunal Șelimbăr are însă șanse minime să mai prindă play-off-ul. Deși e la cinci puncte de locul 6, mai mult poziția pe care o ocupă în clasament face acest lucru dificil, urmând să reia Liga 2 de pe locul 12.

Din punctul meu de vedere a fost un cantonament foarte reușit din toate punctele de vedere, cu excepția accidentării lui Mircea Manole, în rest toți jucătorii s-au întors sănătoși acasă. A fost un cantonament bazat în special pe acumulări fizice, am lucrat foarte mult la volum în zilele petrecute la Râmnicu Vâlcea. Ne-am creat o bază pe care putem construi mai departe până la primul meci oficial din Liga a 2-a.

Acum urmează în continuare zile grele, pentru că nu trebuie să ne relaxăm, avem în continuare mult de muncă, vom avea o perioadă în care vom alterna antrenamentele fizice cu cele tehnico-tactice și meciuri amicale care ne vor arăta la ce nivel suntem, ce trebuie să îmbunătățim și ce trebuie să reglăm.

Din momentul în care vom începe meciurile amicale pe care le avem programate jucătorii se vor lupta pentru un loc de titular, lucru pe care l-am transmis și lor și pe care l-au înțeles dovadă fiind atitudinea lor din timpul antrenamentelor.

La meciurile amicale ne dorim să creăm acele automatisme, omogenitate și atât cât este posibil să cristalizăm un prim unsprezece. Avem concurență pe fiecare post, lucru care pe mine mă bucură foarte mult.

Vremea din ultimele zile ne-a încurcat puțin planurile pentru că ne-am pregătit doar pe teren sintetic și cu siguranță tot pe o astfel de suprafață ne vom pregăti în continuare, dar astea sunt condițiile meteorologice și trebuie să ne adaptăm la ele.

Mai avem aproape patru săptămâni de pregătire și sper ca la ora primului meci oficial toți jucătorii să fie pregătiți sută la sută pentru meciul cu Poli Iași”, a declarat Claudiu Niculescu în urma cantonamentului de la Râmnicu Vâlcea, conform site-ului clubului sibian.

CS Comunal Șelimbăr nu a mai disputat al doilea amical al iernii

CS Comunal Șelimbăr a evoluat în primul amical al iernii chiar în cantonamentul pe care l-a organizat la Râmnicu Vâlcea, chiar în compania echipei locale SCM Râmnicu Vâlcea, în fața căreia s-a impus cu 2-0, prin golurile lui Stefan Visic și Jordan Gele.

Al doilea meci amical trebuia să aibă loc, vineri, 27 ianuarie, contra Cozia Călimănești, o echipă din Liga a 4-a Vâlcea, însă duelul a fost anulat probabil din cauza vremii. În program, formația lui Claudiu Niculescu mai are, până la prima rundă din Liga 2, confruntări de verificare cu Metalurgistul Cugir (4 februarie), CSC Dumbrăvița (8 februarie), Minerul Costești (11 februarie) și CSM Slatina (18 februarie).

CS Comunal Șelimbăr reia Liga 2 de pe locul 12

CS Comunal Șelimbăr începe anul 2023 de Liga 2 pe locul 12, cu 21 de puncte după 16 runde, fiind la cinci puncte de locul 6, Gloria Buzău, ultima poziție care duce în play-off la finalul întrecerii regulare.

În ultimele nouă meciuri de campionat, de anul trecut, formația din Sibiu a bifat doar un singur succes, 2-1 cu FK Miercurea Ciuc, în runda a 15-a. În rest, gruparea pregătită în acest moment de Claudiu Niculescu a bifat cel mult rezultate de egalitate.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-un-jucator-fost-la-fc-hermannstadt-ajunge-la-cs-comunal-selimbar-ionut-nastasie-se-intoarce-in-liga-2-am-venit-pentru-ca-este-stabilitate-19259056

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-final-de-cantonament-la-ramnicu-valcea-19258919

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-strategie-de-achizitii-influentata-buget-19258797

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucator-plecat-cu-scandal-sezonul-trecut-de-la-fc-brasov-noua-achizitie-a-cs-comunal-selimbar-19258679

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-s-a-impus-in-primul-amical-disputat-in-2023-atacantii-lui-claudiu-niculescu-si-au-facut-datoria-s-a-vazut-o-usoara-oboseala-dar-chiar-au-aratat-bine-19258513

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 29 Jan. 2023, 15:19 Liga 2
Pe aceeași temă