CS Comunal Șelimbăr a oficializat, în sfârșit, transferurile celor patru fotbaliști pe care îi avea de ceva timp în lot. Reacția noilor-veniți

Andrei PASCU 29 Jul. 2021, 16:29 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr a oficializat, în sfârșit, transferurile celor patru fotbaliști pe care îi avea de ceva timp în lot. Reacția noilor-veniți

CS Comunal Șelimbăr a anunțat, în sfârșit, cele mai recente patru transferuri.

Sibienii au început să prezinte înregimentările lui Robert Boboc (mijlocaș, 26 de ani), Alexandru Ciocâlteu (mijlocaș, 31 de ani), Messie Biatoumoussoka (mijlocaș, 23 de ani) și Radu Crișan (fundaș, 25 de ani) la mai puțin de o zi după ce Liga2.ro a făcut publică prezența acestora la antrenamente.

CS Comunal Șelimbăr i-a transferat pe Robert Boboc, Alexandru Ciocâlteu, Messie Biatoumoussoka și Radu Crișan

Cei patru sunt prezenți de mai mult timp în lotul echipei pregătite de Eugen Beza, dar abia acum au fost făcute publice venirile lor. Robert Boboc a evoluat sezonul trecut pentru CSM Reșița, echipă retrogradată în Liga 3, unde a fost împrumutat de Astra, și a prins 17 meciuri.

Mă bucur că am ajuns la Șelimbăr, deși este o echipă nou promovată proiectul m-a atras. Faptul că am mai lucrat cu Eugen Beza a reprezentat un factor important în a alege să joc pentru acest club.

Îmi doresc un sezon bun atât individual cât și colectiv, iar pentru acest lucru o să dau maxim atunci când voi juca”, a declarat Robert Boboc după semnarea contractului, pentru pagina de Facebook a sibienilor, CSC 1599 Șelimbăr.

Alexandru Ciocâlteu: ”Vreau să cred că suntem o echipa mare, în devenire”

În ceea ce-l privește pe Alexandru Ciocâlteu, el a îmbrăcat tricoul echipei Metaloglobus în ultimele două campionate de Liga 2. În ultima stagiune, fotbalistul născut în Sinaia a jucat în 15 meciuri.

Îmi doresc să fiu sănătos și să pot ajuta echipa prin experieța mea! Sunt sigur că echipa are potențial și putem să facem o figură frumoasă să terminămîin primele locuri! Cred că fiecare jucător își dorește să termine cât mai sus în clasament! Vreau să cred că suntem o echipa mare, în devenire”, a declarat Alexandru Ciocâlteu, cu privire la contractul semnat cu CS Comunal Șelimbăr.

Messie Biatoumoussoka a ajuns pentru prima oară în România. Ultima dată a evoluat în Cipru, la PO Xylotymbou. Biatoumoussoka s-a născut în Franța și are  o înălțime de 1.87 m.

Sunt foarte fericit că am venit la aceasta echipe, ma simt acomodat în proporțiie mare atât cu colegii cât și cu staff-ul. Abia aștept sa înceapă campionatul, sper ca vom avea un sezon bun”, a declarat Messie Biatoumoussoka, după ce s-a înțeles cu CS Comunal Șelimbăr.

Radu Crișan: ”Am mare încredere în noi” 

Radu Crișan a jucat pentru două echipe din divizia a doua, în sezonul 2020/2021, pentru Rapid și Dunărea Călărași, unde, la fel ca Boboc, a fost împrumutat de Astra. A prins 17 partide în total, pentru Rapid și Dunărea Călărași, și a reușit să marcheze de două ori.

Mă bucur că am ajuns la Șelimbăr, e un pas înainte pentru cariera mea. A contat și faptul că am mai lucrat cu Eugen Beza și în trecut, majoritatea colectivului îmi era familiar, având foarte mulți foști coleg. Am mare încredere în noi, iar cu multa muncă consider că vom putea să ne atingem obiectivele propuse”, a declarat Radu Crișan.

În această sămbătă, CS Comunal Șelimbăr va avea primul meci în Liga 2, pe teren propriu. Va primi vizita celor de la Dacia Unirea Brăila. Apoi, până în etapa a cincea a sezonului de Liga 2, formația din Sibiu le va mai întâlni pe Unirea Slobozia (deplasare), Ripensia (acasă), Unirea Dej (deplasare) și Dunărea Călărași (acasă).

Foto: Valentin Macrea (Sport Pictures) și CSC 1599 Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-fc-hermannstadt-si-cs-comunal-selimbar-au-remizat-intr-o-partida-disputata-pe-municipalul-din-sibiu-golurile-s-au-marcat-in-repriza-a-doua-19192897

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-primei-etape-a-noului-sezon-de-liga-2-jumatate-dintre-meciuri-vor-fi-televizate-petrolul-poli-iasi-primul-joc-transmis-in-direct-in-editia-2021-2022-partida-steaua-fk-csikszereda-va-19192792

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-s-a-intors-din-cantonamentul-din-turcia-si-a-semnat-contractul-cu-un-portar-fost-la-cfr-cluj-si-foresta-suceava-19192544

Andrei PASCU 29 Jul. 2021, 16:29 Liga 2
Pe aceeași temă