Cristian Pustai, ușor dezamăgit după egalul Călărașiului la Timișoara: ”Un meci palpitant, pe care l-am avut în mână”

Anda DELIU 28 Oct. 2020, 20:48 Liga 2

Dunărea Călărași a făcut egal pe terenul lui ASU Poli, la scorul de 1-1, miercuri, în meciul restanță al etapei a 7-a a Ligii 2. Formația din Bărăgan a marcat foarte repede, după o pasă la portar trimisă aiurea de Coadă, dar a primit gol în repriza a doua, când nu a mai jucat așa de bine ca în prima jumătate a meciului. Cristian Pustai a recunoscut că se simt deja carențele din pregătire cvasi-inexistentă din vară a echipei.

Practic, deși ambele echipe au avut ocazii interesante, cu un plus pentru bănățeni, cele două goluri au venit din greșeli mari. Primul, la pasa cu capul trimisă înapoi de Coadă spre portar, în contextul absenței lui Mera pentru cumul de cartonașe galbene. Apoi, Bedea a trimis și el aiurea o mingea la care a ajuns Petre Ivanovici, care a egalat.

”Două echipe ce-și doresc să se claseze în primele șase. Un meci palpitant, pe care l-am avut în mână, dar am făcut o greșeală foarte mare în repriza a doua. Am mai avut o ocazie, și ei au avut în repriza a doua, la 1-0, noi puteam să facem 2-0 și să închidem jocul. Până la urmă, asta e. Un punct se pune în clasament”, a spus, după meci, Cristian Pustai.

Amânarea nu i-a priit Dunării Călărași

”Matematicianul” Pustai a recunoscut că era mai bine pentru echipa sa dacă partida se juca la programarea inițială, când poliștii au avut coronavirus.

”A fost meciul care ne-a dat puțin peste cap, pentru că nu l-am jucat atunci. Nu zic că din vina gazdelor, ca și aspet al lucrurile. Atunci eram într-o formă destul de bună și acum jucăm din trie în trei zile meciuri. Ne este greu, pentru că suntem un lot format așa, din mers, fără cantonament, fără nimic. Și asta se vede. Apar deja mulți jucători accidentați și va trebui să facem față. Dar asta e, ne luptăm, pe orice teren jucăm. Păcată că am făcut două egaluri, și la Slobozia, și aici, în două meciuri consecutive în care am condus. Acesta e fotbalul”, a mai punctat Pustai.

Antrenorul Dunării a apreciat rezultatul ca fiind echitabil. ”Având în vedere că și ei au greșit la primul gol, cu o pasă la portar interceptată chiar de Bedea, care și-a «răscumpărat» greșeala. Nu analizăm aici la cald. Vom vedea acasă ce am făcut, și bine și rău. De fiecare dată rezultatul final e echitabil. El rămâne și punctul se adună”, a conchis Cristian Pustai.

Cu 18 puncte, ASU Poli a urcat de pe locul 4 pe 3 în Liga 2. Sâmbătă, de la ora 11:00, va juca în deplasare la Fotbal Comuna Recea. Dunărea Călărași are 14 puncte și ocupă locul 8, iar sâmbătă, de la ora 11:00, va primi vizita celor de la Metaloglobus București.

Foto: Sebastian Tătaru și Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/remiza-cu-multe-ocazii-ratate-de-gazde-intre-asu-poli-si-dunarea-calarasi-octavian-benga-am-atacat-am-vrut-sa-castigam-19154842

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-restante-etapa-7-trei-meciuri-au-loc-de-la-ora-1500-la-timisoara-buzau-si-targu-jiu-partida-aerostar-viitorul-pandurii-nu-se-joaca-nici-la-reprogramare-19154710

Anda DELIU 28 Oct. 2020, 20:48 Liga 2
Pe aceeași temă