Cristi Pustai a luat un fotbalist la ochi după succesul cu CSC Dumbrăvița. Antrenorul Gloriei Buzău l-a avertizat public: ”E o eroare repetată. Va învăța ceva, sper, pentru că e a doua oară. Sper să n-o mai facă a treia oară”

Răzvan STÎNGĂ 07 Sep. 2022, 15:24 Liga 2
Cristi Pustai a luat un fotbalist la ochi după succesul cu CSC Dumbrăvița. Antrenorul Gloriei Buzău l-a avertizat public: ”E o eroare repetată. Va învăța ceva, sper, pentru că e a doua oară. Sper să n-o mai facă a treia oară”

Cristian Pustai a fost nemulțumit de un fotbalist după etapa a 5-a a Ligii 2, chiar dacă Gloria Buzău a învins CSC Dumbrăvița, pe teren propriu, cu scorul de 2-1. ”Profesorul” l-a taxat pe fundașul Daniel Vîrtej, care a comis o lovitură de la 11 metri, a fost eliminat și nou-promovata a marcat.

Cristian Pustai a luat la ochi un fotbalist după jocul cu CSC Dumbrăvița. ”Profesorul”, nemulțumit de Daniel Vîrtej

Daniel Vîrtej a fost trimis la cabine în minutul 62, în urma unui fault în careu comis asupra lui Andrei Olaru. A primit cartonaș galben și mai avea unul din prima repriză, din minutul 35.

CSC Dumbrăvița a marcat din eroarea apărătorului de 24 de ani, iar finalul de meci n-a fost unul ușor pentru Gloria Buzău. La finalul confruntării de la Buzău, Cristian Pustai a taxat eroarea jucătorului său, pe care l-a avertizat public că nu vrea să mai vadă încă o astfel de eroare, care să dea emoții echipei.

Cristian Pustai, despre Daniel Vîrtej: ”Este o greșeală, o greșeală repetată”

Antrenorul speră ca Daniel Vîrtej (foto articol) să aibă mai multă atenție în astfel de momente și de faze, mai ales că nu e prima oară când o comite și nu se mai poate spune nici că este un jucător fără experiență. Are deja peste 50 de prezențe la nivelul Ligii 2.

E a doua oară când face o eroare de genul acesta. Una e să primim chiar gol la faza aia sau poate să facă un 11 metri, dar e o soluție ultimă și trebuie să fii foarte atent, pentru că este mult mai grav să lași echipa în 10 oameni. La 2-0 primeam gol, se făcea 2-1, dar jucam 11 la 11, era altceva.

Este o greșeală, o greșeală repetată. Va învăța, sper, pentru că e a doua oară. Sper să nu o mai facă și a treia oară.

A fost un meci pe care trebuia să îl trăim fără emoții și îl puteam face și mai ușor, dar l-am trăit 30 de minute cu emoții. (N.r. – Despre faptul că echipa din Dumbrăvița a avut mulți jucători tineri pe teren) Este prima înfrângere în deplasare a acestei echipe, ce a aliniat e problema ei”, a spus Cristian Pustai, conform Campus TV.

Gloria Buzău, în zona play-off-ului

Gloria Buzău are 10 puncte după cinci runde de Liga 2, se află pe locul 5, dar același punctaj îl mai au alte patru formații, CS Comunal Șelimbăr, Unirea Slobozia, Poli Iași și Steaua. Primele trei locuri în campionat sunt ocupate de Unirea Dej (12 puncte), SC Oțelul (11 puncte) și CS Comunal Șelimbăr (10 puncte).

În etapa a 6-a, sâmbătă, de la ora 11:00. Gloria Buzău va juca pe terenul Politehnicii Iași, într-o confruntare care va fi în format live-text pe Liga2.ro.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-victorie-cu-emotii-in-fata-nou-promovatei-csc-dumbravita-vali-alexandru-e-insa-multumit-cu-cele-trei-puncte-am-avut-ocaziile-mai-mari-succesul-e-meritat-19244337

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-invinsa-la-a-treia-deplasare-avuta-in-liga-2-la-buzau-cosmin-stan-am-pierdut-meritat-am-ragusit-degeaba-19244254

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-5-dimineata-aglomerata-in-esalonul-secund-cu-sase-meciuri-care-debuteaza-de-la-ora-1100-liderul-joaca-la-targu-jiu-ultimele-doua-clasate-au-meci-direct-la-timisoara-19243662

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/au-fost-stabilite-meciurile-din-turul-3-al-cupei-romaniei-toate-echipele-din-liga-2-intra-in-competitie-steaua-merge-la-moreni-dinamo-la-tunari-iar-poli-timisoara-joaca-la-resita-19244321

Răzvan STÎNGĂ 07 Sep. 2022, 15:24 Liga 2
Pe aceeași temă