Corvinul, încă un demers prin care își promovează imaginea și încearcă fanatizarea suporterilor săi. Lansează magazinul oficial și pune la dispoziția fanilor Balonul de Aur şi Gheata de Bronz câștigate de legenda Romulus Gabor

Marius ANGHEL 21 Oct. 2023, 16:07 Liga 2
Corvinul, încă un demers prin care își promovează imaginea și încearcă fanatizarea suporterilor săi. Lansează magazinul oficial și pune la dispoziția fanilor Balonul de Aur şi Gheata de Bronz câștigate de legenda Romulus Gabor

Nou-promovata în Liga 2 Corvinul Hunedoara este pe locul 1, detașată de celelalte 19 competitoare din acest sezon, la un capitol extrem de important în activitatea unui club care se dorește profesionist și vrea să își atragă aproape un public care să o susțină indiferent de momentele pe care le traversează.

Este preocupată de imaginea pe care și-o crează în fața publicului din oraș și județ, ba chiar în fața întregii țări. La Hunedoara se dorește crearea unei comunități în jurul echipei, chiar sub acest ”hashtag” promovându-se prin intermediul rețelelor sociale: ”Un oraș, o comunitate, o echipă: #Corvinul!”

Cea mai nouă acțiune de promovare a clubului este cea în care Corvinul își lansează un magazin oficial.

Corvinul își lansează magazin oficial în centrul Hunedoarei. Romulus Gabor, prezent la eveniment cu Balonul de Aur şi Gheata de Bronz

Evenimentul în care Corvinul își lansează magazinul oficial va avea loc luni, 23 octombrie 2023, de la ora 16:00, a doua zi după ce echipa va juca meciul din etapa a 10-a a Ligii 2, acasă cu Chindia Târgoviște. Vor participa jucătorii și stafful tehnic, conducerea, cât și foști jucători ai Corvinului, printre care și deținătorul trofeelor internaționale ”Balonul de Aur” şi ”Gheata de Bronz”, Romulus Gabor (foto principal), o legendă a clubului care zilele trecute a aniversat 62 de ani.

Până acum, Corvinul avea un stand prin care își comercializa produse cu însemnele clubului și care era montat doar la meciuri, pe platforma din fața ”Tribunei mari” a stadionului ”Michael Klein” din Hunedoara.

De luni, ”corbii” vor avea un magazin oficial amplasat în centrul orașului Hunedoara, pe Pietonala Corvin, în apropierea Casei de Cultură.

”Magazinul oficial al clubului nostru va fi inaugurat luni, 23 octombrie, de la ora 16:00, în compania întregului lot, al staff-ului administrativ şi tehnic, dar şi a mai multor foşti jucători ai clubului nostru. Printre aceştia, Romulus Gabor, cel care va aduce la întâlnirea cu fanii şi Balonul de Aur şi Gheata de Bronz, primite în urma prestaţiei de la Campionatul Mondial de Tineret din Australia, din 1981.
De altfel, replici ale acestora vor putea fi achiziţionate de la magazinul oficial, semnate de către fostul mare mijlocaş al Corvinului! Ideea vine chiar în luna în care, în urmă cu mai bine de patru decenii, avea loc competiţia de la Antipozi şi, totodată, la doar câteva zile de la data la care „cangurul” a împlinit 62 de ani.
În 1981, Naţionala de Tineret, cu trei jucători ai Corvinului în lot (Rednic, Andone şi Gabor – care a marcat şi patru goluri) ocupa locul al treilea la Mondial.
Corvinul Official Store este amplasat chiar în centrul oraşului, pe Pietonala Corvin, în apropierea Casei de Cultură şi va cuprinde o gamă largă de produse (peste 200 de obiecte diferite), urmând ca, până la mijlocul lunii următoare acestea să fie la dispoziţie pentru comandă şi pe un site dedicat Fan Shop-ului.
Vă așteptăm! Un oraș, o comunitate, o echipă: #Corvinul!”, a informat Corvinul Hunedoara.

Corvinul, cel mai preocupat club de imaginea sa în acest sezon de Liga 2

Revenind la preocuparea Corvinului de a-și promova imaginea, clubul hunedorean a avut diverse alte acțiuni în ultimul timp în acest sens, din acest motiv numind-o pe primul loc în Liga 2 la acest capitol.

De exemplu, ”corbii” au făcut tricouri speciale pentru Cupa României, în carouri, specifice naționalei Croației, după modelul unui echipament apărut într-una din primele fotografii cu echipa hunedoareană, în jurul anilor 1930.

Clubul produce fanioane și eșarfe ”half and half” cu adversarii, indiferent de competiție, pune la dispoziția suporterilor fulare și alte materiale cu însemnele Corvinului, dar și unele ediție specială, cu chipul lui Mickael Klein.

Corvinul a organizat o competiție inter-școli generale, ”Cupa Corbișorilor Albaștri”, în care premiile au constat în ghiozdane, caiete, penare și alte material cu însemnele clubului.

Are un catalog special cu 100 de ani de fotbal la Hunedoara, cu toată istoria clubului, sintetizată pe momente, dar are și o ediție limitată de fanioane și ceasuri de la meciul de poveste cu FK Sarajevo, 4-4, din 1982.

Jucătorii și stafful Corvinului au costum personalizat, cum puține echipe din România au, iar abonații clubului au carduri personalizate cu chipul legendei Klein.

În viitorul apropiat, la data de 1 decembrie, Corvinul dorește să își lanseze imnul oficial, unul rock/folk.

  • Recent, antrenorul Alexandru Pelici, numit antrenor la Unirea Alba Iulia, spunea că își dorește la echipa din Cetatea Marii Uniri un proiect asemănător cu cel al Corvinului Hunedoara.

Foto: Corvinul Hunedoara 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-10-liga-2-19289095

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dupa-jocul-din-cupa-corvinul-si-chindia-se-intalnesc-acum-in-liga-2-19288980

https://liga2.prosport.ro/liga-3/alexandru-pelici-este-noul-antrenor-al-echipei-unirea-alba-iulia-19288934

Marius ANGHEL 21 Oct. 2023, 16:07 Liga 2
Pe aceeași temă