Corvinul Hunedoara ridică mult ștacheta și vrea în play-off-ul Ligii 2. Președintele Dan Colesniuc a anunțat că echipa va fi puternică încă din primul sezon

Andrei PASCU 25 Jun. 2023, 12:33 Liga 2
Corvinul Hunedoara ridică mult ștacheta și vrea în play-off-ul Ligii 2. Președintele Dan Colesniuc a anunțat că echipa va fi puternică încă din primul sezon

Corvinul Hunedoara, abia promovată din Liga 3 în Liga 2, nu se va mulțumi cu puțin în sezonul următor și vrea în play-off. Țintește sus formația antrenată de Florin Maxim, iar președintele Dan Colesniuc a făcut anunțul care îi încântă pe suporterii din Hunedoara.

Nou-promovata mizează atât pe lotul de jucători solid pe care l-a conturat de mai bine de un an, dar și pe faptul că are un buget important de la primărie. De altfel, organizarea clubului este una de drept public și nu poate promova în SuperLiga României.

Corvinul Hunedoara țintește play-off-ul în Liga 2

Corvinul Hunedoara, dacă va merge în play-off, așa cum au decis conducerea și stafful tehnic, va continua tot în Liga 2 și în sezonul care va începe în vara lui 2024. Statutul este unul asemănător cu cel al Stelei, care în ultimele două sezoane a bifat grupa pentru promovare dar nu a putut juca barajul sau să urce în prima divizie.

Deși Corvinul e în aceeași situație, planurile sunt unele importante și se dorește, în vara viitoare, și schimbarea statutului clubului, să fie asociat cu un privat și să poată juca în SuperLigă.

Noi vrem să prindem play-off-ul! Ne vom lupta, suntem un club de tradiție, iar entuziasmul la Hunedoara e mare. Spectatorii au venit în număr mare la meciuri, le mulțumim că sunt alături de noi, ne dau putere de a spera la multe.

Vrem play-off-ul, am păstrat un nucleu din sezonul trecut, suntem sprijiniți total de Primăria Hunedoara. Publicul este alături de noi, e liniște și pace! Mă bucur că poate în alte părți nu e la fel, dar noi suntem montați să facem o figură frumoasă în Liga 2.

Ne plac provocările! Dacă e presiune, trebuie să avem rezultate, jucătorii mari și echipele mari joacă sub presiune, iar asta vom încerca să canalizăm pe parte pozitivă.

Chiar dacă nu putem merge în Liga 1, pentru că suntem o echipă de drept public, vom încerca să ne maturizăm, după care schimbăm statutul și ne pregătim pentru anii viitori.

Ne bucurăm că Florin Maxim a rămas alături de noi, cu el am pus acest obiectiv. Deja, cunoaște bine tot orașul, echipa, pe noi, toți cei care suntem în jurul lui. Vrem să fie alături de noi până în Liga 1, vrem să rămână alături de noi”, a declarat Dan Colesniuc, președintele echipei Corvinul Hunedoara, pentru Metropola TV.

  • Dan Colesniu, în stânga, alături de primarul Municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu.

Corvinul Hunedoara a adus un singur jucător cu experiență până acum

Referitor la mișcările de trupe de la nivelul lotului de jucători efectuate până acum la Corvinul Hunedoara, la capitolul noutăți intră Flavius Bulboacă, atacant de 18 ani, venit de la Viitorul Arad, dar și Viorel Lică, fundaș de 28 de ani, care s-a despărțit de promovata în SuperLiga României- Poli Iași.

În privința plecărilor, situația e următoarea: un jucător a decis să se retragă, Alexandru Curtean, însă echipa poate rămâne și fără Paul Mercioiu, care s-a întors la UTA, de unde era împrumutat, și e posibil să fie păstrat de arădeni în lot, dar și fără Rafael Garutti, aflat în aceeași situație, dar care aparține de CS Mioveni.

Sâmbătă, 24 iunie, Corvinul a anunțat și despărțirile de Antonio Vlad și Adrian Mar.

Foto: Corvinul Hunedoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-hunedoara-s-a-despartit-de-doi-jucatori-19275860

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-curtean-nu-mai-continua-cu-corvinul-si-in-liga-2-a-decis-sa-puna-punct-carierei-de-fotbalist-nu-e-o-decizie-usoara-dar-trebuia-sa-vina-si-acest-moment-19275820

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-s-a-reunit-cu-18-jucatori-singura-noutate-din-lotul-lui-florin-maxim-vine-de-la-poli-iasi-am-mare-incredere-in-toti-jucatorii-nostri-tocmai-de-aceea-nu-s-a-renuntat-in-mare-la-n-19275721

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-a-decis-unde-si-cand-face-cantonamentul-de-vara-dar-si-sapte-adversari-din-cei-noua-pe-care-si-i-doreste-in-amicale-19275331

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 25 Jun. 2023, 12:33 Liga 2
Pe aceeași temă