Două plecări de la Corvinul. Despărțirile erau doar o chestiune de timp, iar nou-promovata în Liga 2 le-a anunțat

Andrei PASCU 24 Jun. 2023, 15:05 Liga 2
Două plecări de la Corvinul. Despărțirile erau doar o chestiune de timp, iar nou-promovata în Liga 2 le-a anunțat

Corvinul Hunedoara se desparte de o parte din jucătorii alături de care a reușit să urce în Liga 2, iar cele mai recente nume care sunt nevoite să își caute noi contracte sunt Antonio Vlad (fundaș, 22 de ani) și Adrian Mar (fundaș, 20 de ani).

Situația lor era cunoscută încă din momentul reunirii echipei, dar acum clubul a anunțat încheierea raporturilor la nivel oficial.

Corvinul Hunedoara s-a despărțit de Antonio Vlad și Adrian Mar

Antonio Vlad a petrecut doi ani la Corvinul Hunedoara, la care a ajuns în iulie 2021, de la Farul. A bifat 24 de partide pentru formația nou-promovată din Liga 3, iar în carieră a mai fost legitimat la Steaua, unde a fost cedat pe perioadă determinată de timp de fosta Viitorul, actuala Farul.

Adrian Mar a ajuns în vara anului trecut la Hunedoara, de la UTA, iar în acest timp a bifat 29 de partide. În trecut, el a mai jucat pentru CSM Alexandria, CS Mioveni și Sănătatea Cluj.

Clubul nostru se desparte de Antonio Vlad și Adrian Mar, cărora le mulțumește pentru tot aportul adus în drumul Corvinului spre promovare. Primul a petrecut două sezoane pline în alb-albastru, în vreme ce cel din urmă s-a alăturat lotului nostru vara anului trecut.

Fundașul constănțean de 22 de ani a ajuns la Hunedoara încă de la începutul noului proiect și a fost unul dintre jucătorii cel mai des folosiți de Florin Maxim, în primul sezon în care am fost aproape de promovare. Antonio a evoluat atât ca fundaș central, cât și ca fundaș dreapta sau în linia mediană și a rămas în memoria fanilor cu reușita sa din meciul de Cupă cu FCSB, care a „deschis” drumul „corbilor albaştri” spre acea revenire de senzaţie, de la 0-3! În stagiunea actuală, Vlad a bifat 24 de partide în tricoul echipei noastre, însă din cauza unei accidentări nu a fost disponibil şi pentru jocurile de baraj.

Sosit în vara lui 2022 la Hunedoara, de la UTA, Adrian Mar a evoluat ca fundaş stânga pentru echipa noastră în 29 de partide, punând şi el umărul la promovarea Corvinului în Liga a doua, după 15 ani de pauză, fiind unul dintre jucătorii aflaţi în topul asisst-urilor din acest sezon.

Vă mulţumim pentru tot ceea ce aţi realizat în alb-albastru, #AcasălaHunedoara! Multă baftă în continuare!”, a anunțat Corvinul Hundoara în privința celor doi jucători.

Modificările de lot făcute de Corvinul Hunedoara până acum

Corvinul Hunedoara nu se află la prima plecare după promovarea în Liga 2. Un jucător a decis să se retragă, Alexandru Curtean. Însă, echipa poarte rămâne și fără Paul Mercioiu, care s-a întors la UTA, de unde era împrumutat, și e posibil să fie păstrat de arădeni în lot, dar și fără Rafael Garutti, aflat în aceeași situație, dar care aparține de CS Mioveni.

La capitolul noutăți intră Flavius Bulboacă, atacant de 18 ani, venit de la Viitorul Arad, dar și Viorel Lică, fundaș de 28 de ani, care s-a despărțit de promovata în SuperLiga României- Poli Iași.

O achiziție ca și perfectată este cea a lui Erico da Silva, fundașul central care s-a despărțit de UTA în această vară.

Foto: Corvinul Hunedoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-confirmat-aducerea-unui-portar-19275850

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-pluseaza-la-achizitii-cu-un-mijlocas-si-un-portar-fosti-la-unirea-slobozia-respectiv-unirea-dej-cum-a-fost-pus-presedintele-cj-dambovita-intr-o-situatie-stanjenitoare-si-ce-l-a-scos-din-fire-19275830

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-a-anuntat-aducerea-unui-mijlocas-19275828

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-curtean-nu-mai-continua-cu-corvinul-si-in-liga-2-a-decis-sa-puna-punct-carierei-de-fotbalist-nu-e-o-decizie-usoara-dar-trebuia-sa-vina-si-acest-moment-19275820

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doua-noi-achizitii-pentru-unirea-dej-un-jucator-fost-la-unirea-constanta-si-gloria-buzau-si-altul-care-si-a-facut-debutul-in-liga-2-la-poli-iasi-19275815

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 24 Jun. 2023, 15:05 Liga 2
Pe aceeași temă