Corvinul începe să atragă și finanțare privată: are un nou sponsor. Suma pe care o primește clubul și compania care finanțează o echipă din prima ligă de la care așteaptă un răspuns pentru asociere

Marius ANGHEL 19 Sep. 2023, 13:59 Liga 2
Corvinul începe să atragă și finanțare privată: are un nou sponsor. Suma pe care o primește clubul și compania care finanțează o echipă din prima ligă de la care așteaptă un răspuns pentru asociere

Promovarea în Liga 2 și startul bun de sezon, Corvinul fiind pe locul 2 în clasament după primele șase etape, cu 14 puncte acumulate, cu două mai puțin decât liderul CSC Șelimbăr, face atractivă echipa hunedoreană și din punct de vedere al imaginii transmise la nivel național.

La ultimul joc oficial disputat, trupa antrenată de Florin Maxim a apărut cu un nou sponsor pe echipament, chiar în zona pieptului, acolo unde se afișează, în mod normal, principalul sponsor al clubului.

Corvinul a făcut anunțul privind noul partener luni, la două zile după partida cu CSM Reșița, iar acesta devine al patrulea sponsor afișat pe echipamentul de joc îmbrăcat de Alexandru Neacșa și compania.

Corvinul are un nou sponsor pe tricou, chiar principal, începând de la meciul cu CSM Reșița

Pe echipamentul îmbrăcat sâmbătă, 16 septembrie, la meciul de acasă cu CSM Reșița, câștigat cu scorul de 2-0, pe pieptul jucătorilor antrenați de Florin Maxim a apărut un nou sponsor. Este vorba despre Prodesign Engineering & Construction, o companie care are sediul în Sectorul 5 din București și care are sucursale și în Timișoara și Cluj-Napoca, inclusiv în Moldova, la Chișinău și Bălți. Oferă servicii de inginerie și cel mai recent proiect la care lucrează este cel de extindere a aerosportului Transilvania din Târgu Mureș.

”Meciul disputat în compania celor de la CSM Reșița a fost primul în care noul nostru partener, PRODESIGN ENGINEERING & CONSTRUCTION, a apărut pe tricoul de joc. Le mulțumim pentru implicare și îi asigurăm că, #împreună, vom rămâne în top!
De altfel, le mulțumim tuturor partenerilor noștri pentru sprijin și ne arătăm, în continuare, deschiderea pentru astfel de parteneriate, fie că e vorba de echipa de seniori, ori grupele Centrului de Copii și Juniori.
Un oraș, o comunitate, o echipă: Corvinul!”, a transmis Corvinul despre noul partener al său.

”Suntem onorați să susținem Corvinul Hunedoara. Avem convingerea că eforturile susținute ale sportivilor, implicarea autorităților locale și a comunității, inclusiv a noastră, își vor arăta roadele aducând victorii binemeritate”, a transmis și noul sponsor al Corvinului, printr-un mesaj lăsat la postarea clubului, acolo unde a comentat și primarul Dan Bobouțanu: ”Vă mulțumesc în numele comunității locale din care faceți parte și dumneavoastră! Felicitări pentru implicare și poate vor dori și alți hunedoreni de succes să susțină financiar acest club al comunității locale. Hai, Corvinul!”

Principalii acționari ai acestei companii sunt originari din Hunedoara, din acest motiv și asocierea cu Corvinul.

300 de mii de lei pe an de la noul sponsor al Corvinului! ArcelorMittal Hunedoara tace!

Din informațiile Liga2.ro, noul sponsor al Corvinului oferă clubului în jur de 300 de mii de lei pe an.

Această companie este prima care răspunde pozitiv solicitărilor lansate de club către firmele importante din oraș sau din județ. De exemplu, din sursele noastre, Corvinul a abordat inclusiv compania ArcelorMittal, care deține o parte din combinat siderurgic din Hunedoara, însă aceasta nu a oferit un răspuns nici până în ziua de astăzi.

Arcelormittal este implicat deja în fotbalul românesc la SC Oțelul Galați, prin Liberty Galați, unde apare ca sponsor principal pe echipamentul trupei nou-promovate în vară în SuperLigă.

Primăria susține financiar întregul club, Consiliul Județean Hunedoara a rămas la capitolul promisiune, deși apare pe echipament

Ceilalți sponsori care apar pe echipamentul Corvinului încă din startul noului sezon sunt: Maxximus 1607, partener vestimentar, situat pe ambii umeri, Primăria Hunedoara, poziționar pe spate, deasupra numărului de joc, și Consiliul Județean Hunedoara, aflat tot pe spate, sub număr. Primii doi au apărut și pe echipament în sezonul trecut, când echipa activa în Liga 3, iar CJ Hunedoara a fost inscripționat din această vară.

Primăria Hunedoara, principalul sponsor al clubului Corvinul, unul de drept public, oferă un buget întregului club pe anul 2023 de 1,4 milioane de euro, în timp ce din partea Consiliului Județean Hunedoara condus de Laurențiu Nistor încă se așteaptă aprobarea bugetului.

La momentul promovării în Liga 2 s-a promis un buget asemănător cu cel pus la dispoziție de Consiliul Local al Municipiului Hunedoara, însă, până în acest moment, din informațiile Liga2.ro, nu s-a virat nimic către club, cu toate că acesta s-a ținut de promisiune și l-a expus public pe echipamentul de joc.

  • 2 este locul ocupat de Corvinul Hunedoara în Liga 2, sezonul 2023-2024, după șase etape, cu 14 puncte acumulate, la fel ca Unirea Slobozia și Gloria Buzău.
  • Nou-promovata în Liga 2 a fost televizată de deținătorii de drepturi tv (DigiSport și PrimaSport) în meciurile din etapele 1 (acasă cu Ceahlăul) și 3 (acasă cu FK Miercurea Ciuc), în rundele 2 (la CSC Dumbrăvița), 4 (la Progresul Spartac) și 6 (acasă cu CSM Reșița) a fost transmisă de FRF.tv, iar în etapa a 5-a, acasă cu Concordia Chiajna, clubul a transmis singur jocul.

Foto: Cătălin Crăciun și SC Otelul Galati

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-hunedoara-continua-parcursul-foarte-bun-in-liga-2-19285234

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-florin-maxim-dupa-corvinul-csm-resita-2-0-19285196

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-hunedoara-csm-resita-2-0-in-liga-2-19285031

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-6-liga-2-19284913

Marius ANGHEL 19 Sep. 2023, 13:59 Liga 2
Pe aceeași temă