VIDEO | Fază incredibilă în CFC Argeș – CSM Slatina, după golul egalizator al piteștenilor. Brancardierul i-a dat la glezne unui jucător al oltenilor care trăgea de timp!

Marius ANGHEL 24 Oct. 2023, 22:23 Liga 2

Fază incredibilă petrecută în prelungirile meciului Campionii FC Argeș – CSM Slatina, disputat marți seară pe stadionul Orășenesc din Mioveni, în cadrul etapei a 10-a a Ligii 2, încheiat la egalitate, scor 1-1, cu gazdele marcând în minutul 90+4.

Brancardierul echipei CFC Argeș i-a dat la glezne lui Mondragon, jucătorul Slatinei!

În minutul cinci al prelungirilor, din cele nouă lăsate de arbitru până a fluierat finalul, deși a arătat doar șase, imediat după ce CFC Argeș a reușit egalarea prin Patrick Dulcea, Jhon Mondragon a intrat pe teren, din spatele porții, după ce ieșise afară în uma unei lovituri acuzate, pentru a mai trage de timp. Arbitrul Marius Omuț i-a arătat cartonașul galben și l-a invitat din nou în afara suprafeței de joc, în spatele porții.

Numai că în acea zonă ajunseseră și cei doi brancardieri solicitați inițial de arbitru pentru accidentarea acuzată de Mondragon. Cum fundașul columbian era deja în picioare, unul dintre oamenii cu targa a început să-i adreseze injurii jucătorului Slatinei, fiindcă trage de timp. A urmat un schimb de replici între cei doi spre ieșirea în afara terenului de joc, Mondragon a imitat o lovitură cu dosul palmei drepte, în timp ce brancardierul a ridicat și el brațul drept și a arătat direcția în care jucătorul trebuie să iasă mai repede. În momentul în care Mondragon s-a întors cu spatele, brancardierul a încercat să îi pună o piedică din spate.

Deși contactul a fost unul minor, Mondragon a simțit lovitura primită în călcâi și s-a întors spre brancardier, care, conștientizând prostia pe care a făcut-o a mărit ritmul pașilor pentru a fugi de jucătorul Slatinei.

Totul s-a petrecut cu camera de filmat surprinzând această fază, iar comentatorul partidei transmisă pe postul PrimaSport a izbucnit. ”Nu vreau să traduc ce a zis brancardierul… Ho, ho, ho, i-a dat la glezne brancardierul lui Mondragon. Haaaa, fault, fault, domn’ arbitru, dați-i galben brancardierului!”, a spus Dragos Borchină, comentatorul jocului.

Gestul brancardierului a fost ”scăpat” de arbitrii jocului, centralul aflându-se în acel moment la mijlocul terenului, pentru a fluiera reînceperea partidei după golul Argeșului.

CFC Argeș și CSM Slatina, 1-1 în etapa a 10-a a Ligii 2

Meciul dintre CFC Argeș și CSM Slatina s-a terminat la egalitate, scor 1-1, după ce oltenii au marcat primii, în minutul 57, prin căpitanul Cătălin Doman, iar piteștenii au egalat în minutul 90+4, prin Patrick Dulcea, aflat la debut în Liga 2.

La CFC Argeș a debutat cu ocazia acestei partide antrenorul Eugen Neagoe.

La finalul etapei a 10-a, Campionii FC Argeș ocupă locul 12, cu 12 puncte, la fel ca Steaua, care are un golaveraj mai bun (19-15 față de 10-8) și este pe poziția a 11-a. CSM Slatina, cu 11 puncte, este pe locul 14, între Chindia și Metaloglobus, ambele tot cu același număr de puncte, dar cu golaveraj mai bun, respectiv mai slab.

Video cu momentul conflictului dintre Jhon Mondragon și brancardierul echipei CFC Argeș:

https://www.youtube.com/watch?v=d2xcI5HeLhw

Video și capturi foto: Prima Sport

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cfc-arges-csm-slatina-pune-punct-etapei-a-10-a-a-ligii-2-19289870

https://liga2.prosport.ro/liga-3/adrian-enasescu-noul-antrenor-al-jiului-petrosani-19289865

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fost-arbitru-prim-divizionar-si-presedinte-cja-sibiu-in-stafful-csc-selimbar-dupa-despartirea-clubului-de-ioan-luca-am-fost-surprins-de-propunere-si-am-acceptat-19289890

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dacia-unirea-braila-petitie-pentru-renovarea-stadionului-ruina-19289871

Marius ANGHEL 24 Oct. 2023, 22:23 Liga 2
Pe aceeași temă