FOTO | Concordia Chiajna s-a impus fără probleme în testul cu Progresul Spartac. În ciuda a patru absențe, ilfovenii au câștigat la o diferență clară

Andrei PASCU 22 Jul. 2021, 13:46 Liga 2

Revenită din cantonamentul de la munte, Concordia Chiajna a jucat miercuri, pe teren propriu, penultimul meci de verificare înaintea debutului sezonului 2021/2022 de Liga 2. Oponentă i-a fost echipa de Liga 3 Progresul Spartac, pe care a învins-o cu scorul de 3-0.

Younes, Anghelina și Puiu, marcatorii Concordiei Chiajna cu Progresul Spartac 

Concordia Chiajna a marcat un gol în prima repriză și două goluri în partea a doua. Drumul spre victorie a fost deschis de Hamza Younes, în minutul 10. În partea a doua, așa cum se obișnuiește în amicale, Claudiu Niculescu a făcut mai multe schimbări și ilfovenii au mai marcat de două ori, spre finalul jocului. Marian Anghelina, minutul 67, și Florentin Puiu, minutul 75, au stabilit scorul final.

Claudiu Niculescu nu a putut conta pe tot lotul. Din cauza unor accidentări Concordia Chiajna a avut patru jucători indisponibili. Andrei Marc, Valentin Balint, Daniel Mihalcea și Mihai Dumitru sunt fotbaliștii cu probleme medicale, iar în acest moment nu se antrenează normal, cu restul echipei.

Concordia Chiajna a început în formula: Aldescu – Borta, Palmes, Manole, Cherecheș – Codrea, Biceanu, N. Popescu, F. Sandu – Llullaku, Hamza. Au mai intrat: Silveanu, Chesneau – Dușmanu, L. Ion, Anghelina, Mocanu, Pintilie, Piper, C. Alexe, Deac, Puiu, Voicu și V. Lazăr.

Progresul Spartac a început în formula: Ciontos – Alexandrescu, S. Matei, Șandru – Vlad, Purice, Petcu, Lixandru – Tudorache, E. Radu, Ohaci. Au mai intrat Bălăceanu, M. Dumitru, M. Andrei, Parfeon, Constantin, Dițu, Costea, Cergan, Soare, Rogoza.

În plus, în următoarele zile ilfovenii nu vor conta pe alți trei jucători. Alexandru Silveanu, Petruș Pintilie și Florentin Puiu vor merge la acțiunea naționalei României sub 19 ani.

Concordia Chiajna mai are un amical, cu Petrolul 

Ultimul meci amical al Concordiei Chiajna va avea loc sâmbătă de la ora 20:00, cu Petrolul. Partida se va disputa pe ”Ilie Oană” și este, practic, evenimentul de prezentare a lotului cu care ploieștenii vor aborda următorul campionat de Liga 2.

Înainte de partida cu Progresul Spartac, Concordia Chiajna a mai disputat patru meciuri amicale. A învins cu 4-0 Academia Sport Team București, cu 1-0 pe FC Voluntari și cu 7-0 pe Kids Tâmpa Brașov.

În schimb, ilfovenii au cedat la scor contra vicecampioanei României, FCSB, cu scorul de 1-4.

Foto: CS Concordia Chiajna

https://liga2.prosport.ro/seria-1/retrospectiva-cifrica-a-sezonului-din-liga-2-2020-2021-toate-informatiile-despre-jucatori-19192533

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vara-cesiunilor-in-liga-2-mai-mult-de-o-treime-din-cluburile-care-vor-evolua-in-noul-sezon-au-primit-dreptul-de-joc-de-la-alte-echipe-braila-ripensia-si-constanta-modificari-pe-ultima-100-de-metri-19192463

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-celor-19-etape-ale-campionatului-liga-2-editia-2021-2022-sapte-echipe-din-cele-20-vor-avea-alte-denumiri-fata-de-cum-incheiau-sezonul-trecut-19192440

 

 

Andrei PASCU 22 Jul. 2021, 13:46 Liga 2
Pe aceeași temă