Concordia Chiajna, în duel cu FC Botoșani pe piața transferurilor, pentru un mijlocaș care sezonul trecut a jucat la Viitorul Pandurii. Echipa din Liga 1 are prima șansă

Răzvan STÎNGĂ 22 Dec. 2021, 13:14 Liga 2
Concordia Chiajna, în duel cu FC Botoșani pe piața transferurilor, pentru un mijlocaș care sezonul trecut a jucat la Viitorul Pandurii. Echipa din Liga 1 are prima șansă

Concordia Chiajna se află în duel direct cu FC Botoșani, pentru un fotbalist din Liga 3. Ilfovenii au pus ochii pe mijlocașul Vlad Costea (19 ani), de la Lotus Băile Felix, ocupanta locului 4 în Seria 10 a diviziei a treia. Tânărul fotbalist a marcat cinci goluri în prima parte a campionatului.

Concordia Chiajna e interesată de Vlad Costea, de la Lotus Băile Felix

Astfel, Concordia Chiajna se interesează de el, dar, potrivit Bihon, FC Botoșani ar avea prima șansă în cazul unui transfer, mai ales că moldovenii sunt aproape și de obținerea acordului conducerii formației de Liga 3, pentru ca Vlad Costea să ajungă în probe.

În plus, FC Botoșani poate veni cu o ofertă superioară Concordiei Chiajna, astfel că ilfovenii se văd nevoiți să pornească în cursa pentru transferul mijlocașului cu șansa a doua, dacă se decid să intre în această licitație.

Vlad Costea a jucat în Liga 2 sezonul trecut, la Viitorul Pandurii 

Vlad Costea are câteva meciuri în Liga 2, sezonul trecut evoluând pentru Viitorul Pandurii în 13 etape, echipă la care a fost cedat sub formă de împrumut de Luceafărul Oradea. A făcut definitiv trecerea la actuala echipă, Lotus Băile Felix, în vară, la începutul stagiunii de Liga 3.

Potrivit sursei amintite, Lotus Băile Felix mai poate face și un alt transfer important în această perioadă de iarnă, printr-o posibilă cedare a portarului Eduard Beke (19 ani) în Liga 1. El se află pe lista Mioveniului.

Concordia Chiajna, doar plecări până acum 

Până în acest moment, Concordia Chiajna nu a adus vreun fotbalist, dar a renunțat la unul, la fundașul Marian Anghelina. Săptămâna trecută, ilfovenii anunțau și discuții finale cu Hamza Younes, Valentin Lazăr și Valentin Balint, pentru rezilierile contractuale.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures și  Viitorul Pandurii Târgu Jiu 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 22 Dec. 2021, 13:14 Liga 2
Pe aceeași temă